Jump to content

K.Grue

Gjest
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

About K.Grue

  • Birthday 10/19/1987

Medlemsinfo

  • Bosted
    Telemark, Skien
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • MSN
    Veconteh3k@hotmaill.com

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Skien
  • Interesser
    Bil, trening og fest

K.Grue's Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. Rolf Klypen støper har jeg hørt ? Prøver og få tak i RS 500 vinge og fanger i karbon eller noe opplegg selv jeg.. Ser ut til at det begynner og bli vanskelig og få tak i deler til dissa bilane.. Svaret på hvorfor fler og fler går over til BMW, japse osv sikkert ; p
  2. Hei. Takker for svar, det var mye nytt for meg. Får vurdere greiene, selger hvertfall ikke før jeg eventuelt har fått tak i en bra kopi. Fangeren min er svart, noen riper er det. Men tror den skal bli ganske så bra med litt polish.. Så har en eller annen eier av bilen laget hull i den for låsemekaniske på hver side. Jeg har hørt så.. Hadde en glassfiberfanger jeg solgte faktisk, den var brukbar.. Men jeg har tenkt på karbon eller kevlar som jeg har sett en del grom biler bruke.
  3. Jeg vurderer og bytte ut min orginale RS 500 fanger og erstatte den med en kopi, da bilen bygges opp for og bli brukt og jeg har redd for og ødelegge en såpass sjelden og dyr fanger. Ingen beslutning er tatt, men jeg vil se hva som finnes der ute, eventuelt hva jeg kan få for min orginale fanger. Mvh.
  4. Jeg skjønner. Det var ment for og sjekke om starteren var gåen, eller om det er inni bilen problemet sitter, tydeligvis sistnevnte. Kan sånt skje når bilen har stått lenge f. Eks ? Takker for svar
  5. Det vil jeg tru, selv om jeg ikke er helt sikker. Det er jo 2003, med sentrallås. Bilen gikk sist for 1 - 2 måneder siden, starta til slutt på nøkkelen om vrei antall ganger, men nå er det helt dødt der, og starter heller ikke om enn kortslutter starteren som sagt..
  6. Bilen har stått en stund pga en eller annen feil mellom tenning og starter. Kortslutta starteren så den kinner, men den starter ikke. Kommer ingen røyk bak heller, noen vanlig feil med diesel pumpe ? Noen som har peil ?
  7. Slangen inn til luftfilterboksen på Sierra IS ønskes kjøpt. Altså den som går bra hullet i plata under frontlykta og til boksen. Trenger også batterikasse om noen skulle ha. Mvh Kristoffer, Skien. Tlf : 97544226.
  8. Scorpio diffen ligger her enda. Send meg gjerne pm hvis du er interessert.
  9. Bump ! Ingen som har noe av dette ? Trenger radiator også.
  10. Trenger batterikasse og luftfilterboks til SIerra IS mk 1. Tlf : 97544226.
  11. 4 x 4 Diff er desverre solgt. Har den til 2 wd igjen, det er en 7, 5 " som har sittet på en Scorpio 2. 8 I. Diffhuset har samme delenummer som Cosworth 2 wd, mer kan jeg ikke si da jeg aldri har fått montert den på bil. .
  12. Den har vært til utstilling, men jeg håper på å få se den den i aksjon en dag. Lurer på hvor det har blitt av alle gromme Ford' r i det hele tatt.. ? Står alle bare å støver ned om dagen ?
×
×
  • Create New...