Jump to content

D.D.Wernberg

Gjest
  • Posts

    485
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by D.D.Wernberg

  1. Har du en epost el tlf nr så kan jeg sende deg bilder. Får ikke sendt pm her.
  2. Skal se om jeg får tak i no gode bilder ila dagen.
  3. Så bra. Nei, lite på de trakter. Mulighet til å sende så hadde det vært likest
  4. Noen som selger lufterfilterboks til 2.9 12v?
  5. Jeg har en hvit dør med passe rusthøl om jeg ikke tar helt feil. Om du ikke har fått tak i. Jeg har en hvit dør med passe rusthøl om jeg ikke tar helt feil. Om du ikke har fått tak i.
  6. Ute etter nye mansjetter til akslingene bak, både indre og ytre ledda. Noen som vet om det er forskjell på 2wd akslinger og 4wd eller passer mansjetta overens?
  7. Heisann! Er det noen form for å justere co på efi 12v motora? Bilen har stått en stund så kan jo være at den rett og slett har surna, men er det noe co skrue eller annet? Evt noen som har gode tips bortsett fra e 85?
  8. Kan ikke være kræsjbryteren i hjulbrønn som tuller da?
  9. Artig treff med mye fint å se på! For vår del ble det kun kjøring på søndag etter å ha satt sammen den svarte mk 1 vogna på ei uke. Utrolig nok holdt det ut dagen. Måtte kun til med noen små utbedringer, deriblant no eksos som sikkert de fleste så Hehe.
  10. Hvorfor blir det påbudt med kjøredress i år, motsettning til i fjor? Holder det ikke lenger med heldekkende? Som f eks genser og bukse. Eller har det kommet nye regler på vålerban? Tipper det vil redusere deltakere på bana..
  11. Selger et helt greit gulvsteppe fra sierra is i grått. Klarer seg fint i en bruksbil. Kan spyles før salg. 500,- Bilde kan sendes på mobil om ønskelig. Kan hentes i brummundal eller Ottestad.
  12. På detta settet til std så var fjørbeinet på 45mm ihvertfall, men det var ikke spesifisert om det var til 2wd eller 4wd, så om 4wd er på 45mm så passer jo alt overens da?
  13. Så det vil egentlig gi plass til litt mere hjul? Bilen står nå med gule koni, og der ligger fjørskåla kanskje en drøy cm unna hjulet, så litt klaring hadde nå gjort seg
  14. Heisann! Har kommet over et senkesett til std sierra sedan/kombi hvor diametern nederst på fjørbenet er 45mm. Er det noen som kan gi et konkret svar på om detta passer på cosworth 2wd understel?
  15. Jeg har en 3dørs med 2.9 i sjøl og denna hadde jeg samme problemet i starten. Bytta toppakninger på den to ganger og like håpløs første gangen, men andre gangen fylte vannet fra den øvre radiatorslangen helt til det så vidt begynte å renne ut av termostathuset og ekspansjonstanken på max- altså et fult system detta gikk fint en stund helt til den koker pga manko på vann. (er nok en sprekk i toppen på denna, for det renner ut litt bak ved oppstar ) men samma fylle metoden hver gang og går like fint Et lite triks om det er for høyt trykk kan være å varme ei nål og stikke i lokket på ekspansjons lokket evt prøv å bytt lokk da ventilen inni der kan være utslitt så den ikke letter på trykket.
  16. Vært på siste møte nå og vi nekter ingen å melde seg på så lenge det ikke skjer i "grevens tid." Så fram til fredag formiddag burde det gå bra, men helst så fort som mulig. Dette for å registrere deltakere og planlegge etter antall biler. Vi ønsker selvfølgelig å få med så mange som mulig!
  17. Hehe, nei men en kaffepause har vel folk og denne må brukes fornuftig:)
  18. Kjempe La oss få se et stort antall Forder utpå der! Det blir førermøte og teknisk. Meld dere på og bli med å sett Norge på kartet ved å slå Australia som har nåværende rekord på 103 biler!
×
×
  • Create New...