Jump to content

Rezax II

Gjest
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About Rezax II

  • Birthday 01/27/1975

Medlemsinfo

  • Bosted
    Buskerud. Spikkestad
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Spikkestad
  • Interesser
    Biler og golf

Rezax II's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Nei skal ikke byttes i noen andre hjul. Har flere sett med hjul jeg skal bli kvitt så jeg selger bare.
  2. Ja det er kun den ene som er litt skadet.
  3. Nei felgen er ikke solgt. han som sa at han skulle ha dem har jeg ikke hørt et pip i fra! Så de er forsatt tilsalgs.
  4. Hei! fikk du solgt disse Mondeo felgene?

  5. Har et sett 20" Eltex Fashion med Yokohama Advan sport 245/30R20. Dette hjulsettet har kun rulla på bilen i sommer og ser helt nye ut. Felgen er 9x20 5-108 et 40 dette settet passer kun på 07 og nyere. Selges for 13900,-
  6. Jeg har ikke tenkt så mye på hva jeg skulle ha for hjula separat, jeg hadde håpet å selge de komp. Men vis du er int. I felgene kan du få de for 4500,-
  7. Jeg er ikke interesser i å bytte til 18". Dekk og felger skal selges. Jeg kan selge ballong dekka for 2600,-
  8. Drit tøft med AR Torq Thrust II på 17M. Det er riktig som det sies at man kan bruke en slingre mutter for å endre boltsirkelen, men da må man passe på at felgen sentrerer på navet ellers kan du få høydekast i hjulet og i værste fall at mutterene løsner. Torq Thrust lages i mange dimensjoner og kan leveres i custom offsett, så det bør være mulig å få tak i felger som passer til en granada. Sjekka på dataen nå og vi har 8x17 et 25 på lager kan hende at det passer?
  9. Kan vel ikke si at det er så veldig skjent merke men det betyr ikke at det ikke kan være bra felger. De fleste felgene nå er laget i Kina, har vært borti noen merker som har hatt litt dårlig finish på både støp og lakk så titt på det før du kjøper felgene og hold deg unna chrome felger for nå har de nye bestemelser på chrome å den er for dårlig på felger til daglig bruk.
  10. Tror nok du må opp i ET 45+ vis du skal kjøre 8.5" bredde på focusen. Satte akuratt 8x18 ET45 på en 08 mod focus til en kamerat av meg og der fylte det ganske bra ut . Men dette er jo den nye modelen så det er ikke så mange som har satt store hjul på de ennå tror jeg. Men det kan jo hende at det er blitt god plass på focusen å nå? 2011 mod mondeo har kjempe plass , jeg kjører 9x20 med ET 40 rundt baut på den men jeg vuderer å kjøre 10x20 bak .
  11. Helt forferdelig det som har skjedd trodde ikke det var sant når jeg hørte det på radioen. Det er fakkeltog i Drammen i dag kl 18:00 håper at det er flere her og FCN medlemer fra distriktet som skal delta. Tror de fleste steder i Norge skal ha fakkeltog i dag, møt opp! Kondolerer så masse til alle familier og venner.
  12. Jeg vet at man får filter til den modellen men det er vist noe endringer på 2011 modelen i følge K&N .
  13. Noen som vet om noen som leverer filter kit til 2011 mondeo tdci?
×
×
  • Create New...