Jump to content

Sten Andrè

Gjest
  • Posts

    101
  • Joined

  • Last visited

About Sten Andrè

  • Birthday 09/27/1987

Medlemsinfo

  • Bosted
    Kristiansund, Møre og Romsdal
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://www.teamredlist.com

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Kristiansund

Sten Andrè's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Hei, Oppdatering av APIM og TCU skal løse dette systemet. (Inkl nyeste Sync osv).
  2. Ønsker å kjøpe eksos catback til Focus RS 2016 og oppover. Merke Milltek, Mountune, Scorpion el lign. Ta kontakt om du har noe liggende.
  3. Skjærte seg med bestilling av ST, litt for lang leveringstid. Og Focusen min ble solgt meget raskt, sa da ble det handlet en Impreza WRX Sti istedet (Må prøvest det også!) Men vurderer annen morro Ford til neste år, da blir det Focus RS hvis man finner en kurrant en
  4. Mest sansynlig Molten Orange! Får vel vite denne uke pris og om alt ordner seg med gamle bilen, Focusen
  5. Jeg har satt igang selgerne på jobben nå. Så strax blir vel Focusen min solgt, og da blir det bestillt nye Fiesta ST. Hadde lyst på Focus ST, men siden jeg ble ungkar ganske nylig har jeg ikke bruk for Focusen jeg har nå, og heller ikke nye Focus ST, men klarer meg med Fiesta ST! (Sparer litt penger også da). Står også på Ford sine sider at den klarer 0-100 på 6,9 sek. Men den er allerede testet av andre og de har klart 0-100 på 6,5 med gps måling, IMPONERENDE!
  6. Det er meget kraftige batterier i nyere Ford biler, MEN. Er det for mye småkjøring, dvs under 20-30min. Samt bruk av e.varmer i ny og ne, så tapper dette batteriet og dynamoen klarer ikke lade opp batteriet tilstrekkelig. Nyere Ford har SmartCharge system, som sier at man ofte må kjøre enstund for at den skal lade slik den skal. (Har med miljø, forurensing osv å gjøre, tro det eller ei). Men ofte bruk på denne måten, kan også ta knekken på de. En løsning da kan være en KRAFTIG opplading av batteriet med en skikkelig lader. Gjerne en lader av noe eldre modell som man kan selv ladda på med ampère.. Samtidig har det kommet som sagt lengre oppe her endel software update som skal være med på å forbedre og forhindre at dette skal skje like enkelt og ofte, gjelder hovedsaklig Mondeo,S-Max og Kuga ifra ca 2009 og oppover.
  7. Er ikke ABS ringer på denne Mondeo, men signal dannes av et magnetfelt inne i hjullageret som sensoren plukker opp. Sikker på at ingen av kontaktene sitter dårlig? Har vært borti løse kontakter flere ganger på disse, og defekte ledninger. (Gnisset i hjulet). Ang klunking, sjekk lenkestagene dine og stabstagsforinger, er sjelden opphengskulene får slakke på disse. Sjekk også for slakke i styrestaget. Ang vibrereing, så pleier knutene på drivaklsene å gi slike sympton når de blir dårlige, samt lageret som sitter på drivakselen på passasjersiden pleier å ryke. Har du også pulsering/rist i bremsepedal, sjekk bremseskivene for kast.
  8. Står nok ingenting i boka om de har fylt på, men sjekk heller om du har service skjemaet ifra servicen..
  9. Sjekk om du må etterfylle tilsetningsstoffet til DPF. Kontroller også glødepluggene dine.
  10. Vært borti dette før, da må du bytte, eller sørge for å få festet det skikkelig. Eksoslukt inn i bil under kjøring er vel heller mindre behagelig også..
  11. Skaff serienummer og delenummer, så kanskje jeg kan hjelpe deg.
  12. Kan være innetemp sensoren din som tuller, den som avgjør hvordan du automatisk skal få best mulig temp inne i bilen osv. Tuller den, så fungerer kanskje heller ikke valgene for hvor du vil ha luften. Fungerer det på manuellt?
  13. Den starter vel så lenge det er under 6 grader ute mener jeg å huske.
  14. Dette er biler med meget lite feil. Svakheter kan være bremserør bak, lenkestag forran. Motorfusk, men da pga dårlig coil eller oljelekkasje ifra toppdeksel pakning inn til pluggene. Gode biler!
×
×
  • Create New...