Jump to content

Ghost00

Gjest
  • Posts

    671
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ghost00

  1. se å få laget en prosjekt tråd snart nå da ;)

    1. Fru Ringen

      Fru Ringen

      Må vel det :) Få hjem deler og div så er vi i gang ;)

  2. Sto ingen pris på det, men jeg har ett som er helt, men lappet noe, så hadde vært greit å hatt ett som ikke var lappet sammen.
  3. Heisann.. Selger unna ett ekstra kit med grønndyse kit: 4stk Fungerende Grønne bosh dyser (Virker som de skal) 1stk 3bar map sensor 1stk steg 3 chip (L8) Selges helst samlet. bud ønskes. Helst på PM
  4. Går unna den der ;-)
  5. )høres ut som noe er litt feil ja. Hehe.. Første jeg kommer på er at det kan være hjernen? Litt usikker på automat..
  6. Har ikke angst for 330kittet, men vil at alt skal være lovlig. Men tanke på forsikring osv. Skal nok få til noe skal du se :-)
  7. Sånn.. da var jeg hjemme.. det jeg har i planene ang godkjenning er at ting skal være i orden på papiret pga vist jeg krasjer eller kommer i kontroll så kan det ikke komme å bite meg i ræva. derfor skal dette inn i vognkortet.
  8. Den har vært i Norge siden 2006. Hmm det sitter 220hk orginal i denne. Vist jeg bremser den til ca 250hk vist jeg får til, så bør ikke det være alt for store summen å betale. Da blir jo 330 kittet godkjent. Jeg skal tenke litt på dette, jeg vet jeg må ut med kr uansett hvordan jeg vrikker og vrir på dette Jeg bryr meg ikke om hvor mye hk bilen er godkjent for i vognkortet, men at det skal være godkjent. Kan svare bedre når jeg kommer hjem. Ting tar tid å sitte på mobil.
  9. Skjønner ikke hvorfor folk skal ha ting så billig om dagen. Er greit å spandere på seg noe som ikke klapper sammen etter ett par mnd. hehe Men ja ebay er nok billigst
  10. Nei, har man trimmet så er det greit å godkjenne dette. Gidder ikke å modifisere orginale ting. Men det var en fin tanke da. Skal nok se hva jeg får til. Må jo ikke gi seg vist man får ett avslag. Da er det bare å prøve på nytt. Jeg har noen planer på lur. Man vet ikke hva som skjer før man prøver.
  11. Det er jo nødt til å være noen som har prøvd på dette før meg. Jeg kan ikke være den første som prøver på dette, bilene er jo 20år +
  12. For å unngå problemer ved teknisk Så er det jo litt stas å ha det godkjent.
  13. Pluss minus 50/50 hørte jeg når jeg spurte
  14. Jeg driver å tenker på wolf Cosworth. De kom jo med trim pakke med 300hk. Så klarer man å godkjenne 300hk så er det jo bare å justere trykket litt opp for å få litt mer. Jeg driver å snakker med en tysker som jeg har jobbet med før, Han skulle se om han fikk tak i noen papirer til meg, men sa står de på tysk, men de klarer vel å oversette. :-P Får se hva som skjer. Er tidlig i prosessen enda.
  15. Gratulerer med dagen :)

×
×
  • Create New...