Jump to content

HansE

Gjest
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Aust agder
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

HansE's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Så hvis jeg skjønner riktig, så betyr 2 blink, del om det gjentar seg med pauser mellom, at airbag passasjersiden er problemet?. Snakker i da i stolen, eller i dashbordet?. Den blink e ganger og gjentar 3,4 ganger, før den begynner å lyse konstant. Kan det da være noe annet siden den begynner å lyse konstant etter en stund? Sent fra min SM-G965F via Tapatalk
  2. Hadde det når jeg kjøpte bilen. Er noe som har sluttet å virke siden forrige eukontroll for 2 år siden.... får bare sjekke litt
  3. Mange takk for gode svar !!. Skal sjekke litt i morra. Ps: eukontroll er noe dritt ;-)
  4. Så hvis man løsner staga så skal man kunne bevege armen på føleren? Og hvis man ikke kan bevege den så er den gåen/brent?
  5. Hei. Byttet automatkassa på min 03 modell i sommer, og måtte da fylle olje på den "nye" kassa. Du har en påfyllingsskrue i toppen under batteri. Tappeskrue i bunnen. Det er en egen prosedyre for fylling av olje. Dette står blant annet godt beskrevet i haynes sine bøker for denne bilen.
  6. Sitter det ikke en forran og en bak? Og hvordan kan man sjekke at en slik føler er gåen?
  7. Hei !!. Sliter med min mondeo mk3 03'. Har xenon nærlys, og disse skal justete seg selv npr bilen startes, men gjør ikke det. Har sjekket alt av sikringer i begge bokser uten hell. Noen andre som har vært borti det samme? Og hva gjorde dere i tilfelde med problemet? ?.
  8. Kjører Mondeo 03 mod 130hk tdci automat. I dag begynte glødelampa å blinke. Den har gjort dette før,under akselerasjon. Men da har lampen slutten når jeg har skrudd av tenningen. Men i dag var det stopp. Masse merkelige lyder, veldig ujevn gange og konstant blinkende lampe, som ikke slukker når tenningen sklir slått av og på igjen. Da sier de på verksted at dyse på cyl nr4 var ødelagt. Dritt altså.
×
×
  • Create New...