Jump to content

Siberiantiger

Gjest
  • Posts

    558
  • Joined

  • Last visited

About Siberiantiger

  • Birthday 11/10/1976

Medlemsinfo

  • Bosted
    Møre og Romsdal Fylke
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • MSN
    ronny@tjelle.info
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Molde

Recent Profile Visitors

3347 profile views

Siberiantiger's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

  1. Hvis du har en kilde som står på og er tilkoblet minijack pluggen i hanskerommet, f.eks mp3 spiller og du da trykker på aux knappen.. Skjer det noe da? Og om du trykke en gang til på den rett etter hverandre.. Det skal fungere.. Kan prøve på min egen bil når jeg får den tilbake i dag. Mener jeg kan velge aux uavhengig om noe er tilkoblet.. Men ikke helt sikker. Står det ikke noe i manualen?
  2. Du har valgt rett kilde på spilleren da? Er en egen knapp for det!
  3. Er ikke sikker på om disse passer din bil da men tanke på kontakter, men det kan skaffe andre typer kontakter. Settet jeg har er kjøpt er til en Ford Mondeo 2.0 TDCi (automat/diesel) stasjonsvogn 2004 modell https://www.dropbox.com/s/7ku7d6qu2zb1b0a/2012-11-22%2013.15.45.jpg https://www.dropbox.com/s/kcc5ahdb5pc8u4d/2012-11-22%2013.18.50.jpg https://www.dropbox.com/s/g28cvlikjwxv2wx/2012-11-22%2013.17.16.jpg
  4. Jeg har uorginale ballaster jeg skal selge.. De ble kjøpt fordi jeg skulle skifte.. men så kræsjet noen inn i bilen min og jeg fikk 2 nye lykter foran og dermed trengte jeg ikke disse. Så de har bare ligget i en eske.
  5. Skjønte ikke nødvendigheten av steg 2 egentlig.. har aldri gjort det og det har likevel fungert...
  6. For vår del er det nok en 3 åring som har stått i setet når pappa'n vasker bil... Uansett, den er defekt og må skiftes.
  7. Da er isåfall begge gåen med meg, men jeg lurer på om det kan være en defekt kabel f.eks kan ha blitt ødelagt når setet flyttes på.. Du som har byttet mange, kan du fortelle oss andre hvordan man skifter disse og vanskelighetsgraden for som ikke jobber på bilverksted? Er vel litt "skummelt" å jobbe med seter som har sideairbag også?!
  8. Jeg har samme problem. Det lyser rødt i indikatoren i bryteren som normalt. Men ingen varme i førersetet. Passasjer setet fungerer som normalt. Slik jeg har forstått det så er det kun en sikring for begge setevarmerene.. og den er ikke gåen. Jeg har også kjøling i setet i form av en vifte, denne fungerer fortsatt. Jeg antar også at det er varmeelementet som er gåent. For å skifte denne må en ta av hele trekket på setet.. altså løsne på alle stiftene under osv.. så en litt større operasjon..
  9. Har allerede bestilt ny slange. Koster meg nærmere 900,- for delen. Skifte gjøres hjemme.
  10. Har fått hjelp til å bøte hullet... etter litt kjøring var røyken så og si borte og effekten tilbake. Tok av EGR venteleg med det samme.. langt fra noe krise har, men gjorde skikkelig allikevel.
  11. Da har jeg mest sannsynlig funnet årsaken til problemet. Nemlig et større hull i IC slangen. Så den må byttes...
  12. Snakket med 3 forskjellige verskted og alle sa det samme.. at det mest sannsynlig ikke lå noe feilkode der for denne type feil siden det ikke var en varselslampe som var tent.. men ok, jeg må vel bare vente på at det blir ledig verksted time for å gjøre ren/bytte egr ventilen.. Så vår jeg blinde den slik som de fleste andre har gjort.. Ser jo at når man først skal rengjøre egr ventil, er det greit å ta manifoldene og bytte glødeplugg.. egr og manifold kan inneholde utrolige mengde sot.. I verste fall tetter det igjen eksos rørene..
  13. Hei! Jeg har en Mondeo 2.0 TDCi 2004 modell (automat) som egentlig plutselig har begynt å oppføre seg unormalt. Det begynte med noe rykking og napping ved pådrag her en dag, og så la jeg merke til svar røyken bak bilen. Etter dette har det egentlig bare blitt værre og i dag tror jeg bilen får stå. Det er altså skikkelig svart røyk ut av eksospotten.. dette kan enten være i lav fart med noe motstand.. da begynner den også å rykke/lugge. Eller i større fart og spesielt med motstand, så ser man nesten ikke bak seg.. Men det er ikke like ille hele tiden.. for det er greit så lenge den ikke får motstand eller mye gass.. Så lurer jeg på hva dette kan skyldes.. har lest og sett mye om EGR ventil og manifold. Men dette kom såpass brått at jeg lurer på om det er mulig? Det var nylig skiftet olje på den.. og den skulle egentlig vært på service nå (men 1 måneds ventetid på Ford verkstedet) Bilen har gått ca 202000km. Kan det ha vært noe diesel som har vært dårlig? (jeg fyller vel for 2 - 300,- hver gang, så det er ca halv tank eller litt mindre til tider) Håper noen har noen gode råd om hvor en skal begynne å feilsøke.. Redigert: Det er ingen varsels lamper som lyser heller, så det er ikke mulig å lese av noen feilkoder.
  14. Skiftet olje på bilen for noen dager siden. Visste også at det var noe merkelig med olje nivået for jeg har måtte fylt på.. ganske mye. Fant ihvertfall ut at det var vått (olje) under girkassen på min Mondeo 2.0 TDCi 2004 modell med automat. Var redd det var girkassen. Tok den derfor med på et Ford verksted for å få et serviceråd. Fikk da vite at det mest sannsynlig var simring i bakkant veivaksel som var defekt. Det lekker ikke nok til at det renner, men nok til at det blir fuktig og sannsynligvis drypper (uten at jeg har sett noe våt flekk på parkerings plassen min.) De sier at jeg kan kjøre med dette så lenge jeg holder øye med oljenivået. Men når jeg kommer i en EU kontroll, vil jeg få en 2'er feil og dermed MÅ jeg gjøre noe for å få bilen på veien igjen. Fikk et "kostnads overslag" på mellom 25000 og 30000. Dette inkluderer da skifte av klutsj (svinghjul (kr 5000,- blir i tillegg ofte byttet i slike sammenhenger) Så spør jeg først og fremst på dette forumet om dette er noe en i det hele tatt bør begynne å rote med selv for å spare noen kroner? Eller er det for komplisert og trenger spesial verktøy? Er det noe annerledes med biler med automatgirkasse enn de med manuell girkasse.
  15. Regner med du har funnet skruene inni de innvendige håndtakene..
×
×
  • Create New...