Jump to content

RobinB

Gjest
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RobinB

  1. Akkurat den er det jeg trenger ja Da kan jeg jo like gjerne bestille den fra e-bay.
  2. Ser nå at jeg kanskje har vært litt upresis. Jeg trenger altså motstykket til kontakten på fordeleren.
  3. Er bare en kontakt på fordeleren. Den er 3-polet. Ser ut som en dysekontakt. Er sikkert til hallgiveren. Kan ta et bilde av den i morgen. Hvis noen har men ikke vil klippe den av kan jeg sikkert kjøpe hele greia
  4. Trenger den 3-polskontakten som står på fordeleren på Pinto/OHC med elektronisk tenning. Gjerne med en ledningsstump på
  5. Opp igjen. Får stå på lager en stund til. Hvis ingen vil ha den går den desverre i containeren.
  6. En siste bump før jeg kjøper flatstål og lager greiene selv Kom igjen, spar meg for noen timer arbeid da
  7. Trenger motorlabber for 2-liter OHC i Granada MK1. Mulig jeg kan bruke fra Mk2 også? Trenger også girkassetravers, den typen hvor festet på kassen er foran innfestingen til traversen.
  8. Opp med seg. 1500,- Rives ut til helgen.
  9. Er prisen rett kan den jo hentes der. Har du evt noen mulighet for å få den til Sortland eller Melbu?
  10. Trenger fortsatt en rimelig fungerende OHC, fortrinnsvis forgassermotor. Kan evt tilby en 2,6 V6 i bytte for en bra motor
  11. Trenger en fungerende motor, helst med manuell kasse. Må være i overkommelig avstand fra Tromsø. Hel (dele-)bil med 2-liter kan være interessant hvis prisen er vettig.
  12. Ja, det er gode, bunnsolide motorer. Er mange gode eksempler på hvor mye både 617, 603, 605 og 606 tåler At den er tung renger jeg med. 200 kilo er nok ikke langt unna sannheten.
  13. Dreiemoment burde ikke være et problem sammenlignet med 302. Må prøve å finne vekter på motorene så jeg vet om jeg må ha V6-fjærer eller ikke. Fant ut at en 605 for marin bruk veier 240 kg med ZF-gir. Giret veier 25 kg. Men jeg må nok ha en bedre kilde Men stemmer det, så er det vel rimelig nært det en 302 veier? Hva er forresten vekten på en 2-liter Pinto? Har vurdert flere motoralternativer, men er nok Mercedes-diesel som er mest interessant for min del. Selv om en V8 hadde vært flott det også. Når det gjelder bunnpanne så er planen å lage den selv, med sumpen bak. Vil ikke ha motoren så langt frem at jeg kan bruke den originale panna. Oljepumpen krever jo litt plass, men det må la seg løse på en ikke alt for uelegant måte. Ombygging av travers er vel kanskje ikke noen god ide om man skal ha dette godkjent.
  14. Var mye fin Ford på ACR. Caprien var nydelig!
  15. Har sendt en søknad til SVV. Så får vi se hva de svarer og hva de vil ha dokumentert. Har også snakket med en på Ford-butikken som skulle prøve å skaffe til veie nødvendige papirer.
  16. OM605 ja. Bunnpanneproblemet lar seg løse.
  17. Vil få mer glede av den med en slik motor enn en 100-hesters Pinto. I tillegg er bilen noe redusert utseendemessig etter et langt liv med mange eiere. En originalrestaurering av denne vil nok kreve mer tid og penger enn det jeg har til rådighet. Jeg skal ikke gjøre noen endrende inngrep i karosseriet, og de ombygginger som blir gjort ellers kan uten nevneverdige problemer tilbakestilles til originalt. Så min samvittighet er ren. Og bilen får gjøre det den er ment å gjøre, ikke stå nedplukket i en garasje
  18. Det er sikkert noen her som har litt erfaring med godkjenning av diverse ombygginger. Vet det går noen Granader som er godkjente med smallblock. Hvordan har dere med godkjente ombygginger gått frem for å få dokumentasjon som er tilstrekkelig overfor Statens Vegvesen? Kan man forvente hjelp fra importør? (Har såvidt vært i kontakt med Ford, men ble henvist til forhandler. Hos forhandler fikk jeg beskjed om å sende en mail med info om bilen og ombyggingen, så skulle han kontakte importør. (skal sende mail i løpet av helgen)) Har en -74 Consul Coupe 2,0 jeg har planer om å sette en Mercedes turbodieselmotor i. Den motoren jeg vil sette i har 150 HK og 290 NM. Mtp ytelse/dreiemoment og vekt burde det ikke være noe problem i forhold til 3,0-biler eller biler med 302/C4. Men, vil det by på problemer at det er en Consul og ikke en Granada, og/eller at det ikke er større motor originalt? Og, vil det være problematisk at det en annen produsent enn Ford på den motoren jeg ønsker å godkjenne med? På forhånd takk for all hjelp!
  19. Komplett motor. Står i bil pr nå. Kjørte den 30 mil i fjor, da funket den bra. Har hatt start på den 5-6 ganger siden da. Gasseren er nok sliten. Vet ikke årsmodell eller kilometerstand, men iflg han jeg kjøpte bilen av kommer den fra en Granada Mk1. Hvis noen er interessert kan jeg finne motornummer og ta bilder. Motoren befinner seg i Tromsø. Jeg kan nås på 97705574. Når det gjelder pris er jeg usikker på hva jeg kan kreve for den.
×
×
  • Create New...