Jump to content

Flux

Gjest
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Flux

  1. Ski bil og lakk skulle ha 12500,- for omlakkering av panseret mitt. Electric White
  2. Flux

    Carspotting

    Den var på extremecar sitt treff i dag også
  3. Fornøyd med hvordan folk parkerer! Måtte jo ta bilde da jeg skulle dra fra P-huset
  4. Ble hverfall solgt som Titaium, men det er samma grillen som Premium. Men har mondeo alltid hatt navnet premium? eller er det "vanlig" titanium som har blitt premium i senere tid?? Edit: Ser på ford at Premium har kromma lister i nedre del av grillen, og titanium har kun krom rundt Har ett fra butikken, med 18"
  5. Pssst, jeg sier jo at det er en Titanium...og ikke, IKKE titanium S!
  6. Ja, den kom ferdig senka fra Ford Trondheim. (og som det står i signaturen Fakeworth, er det en titanium... ) Like fornøyd med Eibach på denna bilen som den gangen jeg byttet til Eiback da jeg kjørte Peugeot. Beholder litt av kjøre komforten samt at bilen blir litt stivere. Største forskjellen var vel å gå fra 18" til 19" sporer og bråker endel mer men men hva offrer man vel ikke for utseende
  7. Kan jo prøve denne http://www.meguiars.com/en/automotive/products/g10307-scratchxreg-20/
  8. Flux

    sub i Mondeo 11

    Øverst til venstre (når du står forran bilen) i motorrommet ser du denne: Det samme hullet ser du her: Dette hullet kommer ut bak hanskerommet, så du må skru ut hanskerommet for å komme til ledningen. Har ikke tatt noe bilde av det mens jeg drev på. Men det er ikke noe problem. Ledningen vil komme ut her:
  9. Flux

    sub i Mondeo 11

    Hadde håpet på å unngå å ta ut spilleren og koble meg inn på høytalerene bak med hi to lowpass converter. Og da lurer jeg på om det er mulig å koble seg til en remote fra noe annet. Den trenger jo ikke mange voltene
  10. Flux

    sub i Mondeo 11

    Finner ikke noe hull i torpedoveggen til strømkabel... noen som vet? Har tatt ut alt som finnes ved fører og passasjer siden mot veggen... EDIT: LØST! nå er det hvertfall strøm inn i bilen... Neste prob. Har lest litt på wikiford, men blir ikke helt klok på hvor jeg skal legge opp "remote" til forsterkeren i fra. Noen som vet?
  11. Flux

    sub i Mondeo 11

    Finner ikke noe hull i torpedoveggen til strømkabel... noen som vet? Har tatt ut alt som finnes ved fører og passasjer siden mot veggen...
  12. Jepp, stemmer det Var på utkikk etter mondeo, fant denne og 3 dager senere ble det roadtrip til Trondheim for å hente bil
  13. Flux

    sub i Mondeo 11

    Nei, men det er mulig man må være det for å få ting til å sitte sammen igjen...
  14. Flux

    sub i Mondeo 11

    På spilleren min er feltene på siden en stor bil som sitter sammen ned til girspaken... Var på Ford i ski og spurte om spillern ang. utganger og hvordan det var å få den ut. Og det eneste de kom fram til etter 15 min med klikking rundt på data'n og snakking med andre der nede, var at det beste var nok å levere inn bilen hos dem Så enten aner de ikke noen ting der eller så er det skikkelig knotete å gjøre dette. Gidder ikke betale en mekaniker flere tusen får å koble til en iso kontakt... men hvis det er en sub ut bak der hadde jo det vært flott.
  15. Flux

    sub i Mondeo 11

    Takk for svar Er det disse du mener? http://www.bilradiospes.no/m/shop/?mid=m436&vn=736&katid=587 Men hvordan er det å få denne spilleren ut?
  16. Flux

    sub i Mondeo 11

    Hei. Har nylig blitt Ford eier (etter 11 år som Peugeot eier) og lurer på mulighetene å koble til forsterker på org navi som sitter i bilen? Har tittet rundt på forumet og sett at man får kjøpt typ "plugg and pray" forsterker. Vil det da si at det ikke er noen muligheter for tilkobling av "vanlig" utstyr på spilleren? Evt. hvordan får jeg ut spilleren? Er det kun de to smale åpningene i toppen som holder den fast eller er det skrudd flere steder? Har denne enheten her: Er det mye sensetiv elekronikk drit bak der som gjør at ting ikke virker igjen når det blir koblet opp til strøm? Er det ferdige hull i torpedoveggen på mondeoen også? Har vært det i alle Peugeotene jeg har hatt... Masse spm her som jeg sikkert hadde funnet ut av, men det er litt for kaldt ute nå for å knote med detta Synes forøvrig at instruksjons boka til Ford har masse tekst uten at det egentlig står noe som helst der Håper å få tips og triks rundt dette.
  17. Det er fordi mondeo fra 2011 har ikke antenne på taket
×
×
  • Create New...