Jump to content

A-Karlsen

Gjest
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

About A-Karlsen

  • Birthday 11/17/1988

Medlemsinfo

  • Bosted
    Vestfold-Andebu
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Andebu

A-Karlsen's Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. Noen som sitter på tomgangsventil eller tenningsmodul til escos t34? Aleksander Vestfold Tlf:48144351 eller PM.
  2. Ø.K lambdasonde til T34 esccos, den lille typen som står i eksoshuset. Helst i vestfold og rundtom, men alt av interesse. Aleksander Tlf: 48144351 Vestfold
  3. Arestert! FRP- fuelrailPreasuresensor sitter i railen. Og doseringsventilen sitter i pumpa. I hvem verden har man doseringsventil i railen på en dv6? Men over til problemet, du får ikke mer utfylende feilkode? Ville prøvd å bytte til org sw i pcm først. Og hvis ikke det hjelper så er det vel videre feilsøk som gjelder. Men har vært borti doseringsventil, dårlig kontakt i ledningsnettet doseringsventil og pcm side, og selve trykkføleren i railen ved et tilfelle.
  4. Åssen kan man se dette? Har du prøvebyttet eller kjørtdatalogger eller prøvd å slette KAM?
  5. kjøp nytt hos ford. Kosta rett under 2000 lappen ut til kunde. Når du må ut med dash for å bytte det, så er det kjipt å sette inn brukt.
  6. Hehe, har samme problemet her. Bestilte nytt tidligere i dag:)
  7. Da er det i orden. Takk til Ron for kjapt salg!
  8. Det er nå så. Har hc på 400 og lambda på 0,8:) Så kan vel lønne seg å bytte ut noe deler:)
  9. Har en svensk t34 jeg skulle hatt skilter på. Men har en avgass som ikke er litt i nærheten engang:) Har 330 & 360 chip laget av en lokal cowboy neddi enkjøping + grønn dyser. Så om noen skulle hatt org chip/dyser eller en snill chip de ikke trenger, så hadde jeg vært veldig takknemlig. Aleksander Vestfold 48144351
  10. Sjekk ledningsnett til abs føler v.b. Pleier å ryke under gulv teppe.
  11. Vi har hatt denne diskusjonen på jobben og henvendte oss til volvo norge og ford norge. Fikk helt like svar som lyder så her: Rød olje skal ikke brukes på biler som skal ha grønn olje. Grønn olje kan du bruke på begge typer anlegg.
  12. Få din nærmeste forhandler til å skrive det ut for deg:)
  13. Hmm, ikke bra. Regnet da ikke med å dra opp full plan å koplings skjemaer her inne:) Men er a nok kjeltringer rundt om så er vel greit å ikke gi dem noe ideer:)
  14. A-Karlsen

    Startspære

    Tenkte å kople opp startspære på escos 93'. Har vel lagd meg flere tanker om åssen dette skal være, men tenkte noen her kanskje har noen innspill basert på erfaring?
  15. Kam giver, veiv giver og frp på puma er ikke bra. Les feilkoder på et verksted
×
×
  • Create New...