Jump to content

stian106

Gjest
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

stian106's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. æ me ;) bare snok inne her e da..

  2. Har brukt akzo nobel sinn vannløselige malingsfjerner på plastikk mange ganger og det funker gull. Berører ikke plasten i det hele tatt, men den er ikke spesielt hissig så du må nok gjenta prosedyren flere ganger for å fjerne mye lakk.
  3. Nå har aldri juicy green mica met (XSC2790cm)vært en 3sjikts Den er en svært rik på pearl, men oppbygingen blir alikevel en helt annen kontra electric orange som vi snakker om her. Electric orange (76FSEWWA)starter med en bunnfarge som er nesten hvit. dvs en solid farge. Selve fargen kommer i sjikt 2, som består av all effekt. Er her du bestemmer selve effekten og "toningen" av den nyansen du bruker. Jo flere strøk du legger av denne jo dypere vil fargen/effekten fremtre når du for på klarlakk. Kan på en måte sammelignes med candy!. Har brukt mye tid på den fargen her for en liten stund siden fullt mulig å få bra!
  4. en 3sjikts farge som electric orange, legges først bunnfarge, så legges effekten i det andre strøket. (så sant bunnfarge ikke dekker dårlig og du trenger fler strøk av den)Effekten justerer du da med antall strøk, evt dråpestrøk. Et strøk fra eller til gjør utrolig mye med en slik farge. sprøytetrykket innvirker også en god del. Dette må man bare teste ut og lage flere prøver av. Å treffe 100% er nok umulig, men om man gidder bruke litt tid på det så finner man alltids ut en nyanse som er mer en tilfredstillende. Et karosseri verksted bruker vel sjeldent god nok tid på å treffe en slik fagre, da utflekking er en enklere/billigere løsning!
  5. Problemet ligger jo i effekt strøket, så er jo bare å be lakkereren lage en haug av prøver med litt forskjellig oppbygging. Kan jo være man trenger alt ifra 1 til 5 strøk av effekt for å treffe originalen!
  6. ringte deg ang den turboen. fått sett noe mer på den? stian-.
  7. str på de revo felga? 8"16? elller var det de andre?
  8. stian106

    ats

    bilder? ca pris?
  9. Bilder/mål av cooler eller?
  10. Ønsker å kjøpe revolution felger i dim 8*15 eller 2stk9'16 2stk7,5, 8*16 Ingen som har det her? stian..
  11. pris på revo felger? evt bare2?
×
×
  • Create New...