Jump to content

KNAa Racing

Gjest
  • Posts

    1359
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KNAa Racing

  1. Er slik på alle mondeo etter mk3 også. På feks Focus må du kjøre vindu helt ned samtidlig som du holder knappen inne, så helt opp og slipp knapp, og hold knapp opp i 2-3 sekunder igjen.
  2. http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=85238443
  3. Har du belter begge sider foran med låser?
  4. Har da fått tak i justeringshjul. Trenger fremdeles deksel!
  5. Veldig usikker på om det er recaro, noen som vet? Ingen som har noe sånt liggende?
  6. Mangler et deksel og justeringshjul til ryggjustering. Noen som har? Selve hjulet antar jeg passer fra andre modeller også. Hjul og deksel innom hjulet.
  7. En hovedlykt og refleksplate. Alt til escort mk3. Ønsker bud på delene, å ønsker ikke blodpris. Baklykter og vinge solgt! Melhus, kan sende. 90282712
  8. Nå tuller jeg fælt her, er venstre både parklys, blinklys og hockeystick, redigert nå.
  9. Jeg flytta over alt, 3biler, innbo, sønn å meg selv. Sparte MYE. Men de fikk en liten skrape i lakken, jeg fikk plutselig brev om avskiltningsbegjæring på 2 biler, dette pga manglende forsikring. Da hadde jeg betalt for forsikring til de i 2mnd. Viste seg at når det ble byttet selskap, så hadde ikke selgeren tikket av for et eller annet. Men ringte, å de fikset det på 2min. Men hadde TATT SEG UT at jeg hadde blitt avskiltet på bilferie, siden brevet hadde kommet da. Hehe
  10. Har liggende ekstra calippere, med braketter. Hva er normal pris på dette?
  11. Hvis du har T25 utgaven, så har du ikke bankesensor, dette står rett på blokka på den "vanlige" Cosworth-motoren. Du bør nok ikke kjøre uten luftmassemåler, denne gir info til motorstyring. hvis du skal kvitte deg med t34 så er jeg interisert.
  12. Å sier du det:) Trodde alle hadde gått videre med noe mer 'up to date':)
  13. Var å så på VM i rallycross igår, Jos Jansen fra Belgia kjører focus med cosworth motor. Artig å se at den gamle YB'n er med.
  14. Det høres greit ut, da kan jeg la aggregatet stå igjen hjemme.
  15. For de som kommer på torsdag, må man melde seg for noen, eller er det bare å kjøre inn å parkere?
×
×
  • Create New...