Jump to content

rolfyngve

Gjest
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About rolfyngve

  • Birthday 06/07/1985

Medlemsinfo

  • Bosted
    mandal
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    mandal
  • Interesser
    Bil

rolfyngve's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Ford sierra deler selges. http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=56796538&fks=56796538
  2. Vet du om disse er like som dohc 4x4, med skrudde medbringere? Holder til i mandal. Kan sende meg ei melding på 45216882, hvis du finner ut om di er like.
  3. Panser" magenta rødt" mk 2 korte typen. forstillings travers"alu"med servo sota baklykter og bunnpanne til doch 4x4 med frontdiff og alt selges kr 2000 og har ei bakstilling fra denne bilen komplett med diff "sperre på denne" bremser og alt er der. Kan tenke meg 2000 for denne. Må hentes i mandal i vest agder.
  4. Front Diff komplett med bunnpanne uten drivaksler kr 1300 forstilling komplett med servo og pumpe i aluminium kr 1200 eller bud panser mk2 magenta kr 500. baklykter original sota sedan kr 500 inkludert den svarte plata i midten kr 500 svar her eller send privat melding så svarer jeg der. har bilder på telefonen. så bare å sende ei melding med nummer så sender jeg bilde. holder til i Mandal i Vest Agder og må hentes. holder til i Mandal i Vest Agder og må hentes. holder til i Mandal i Vest Agder og må hentes.
  5. Har ei mt75 kasse til doch/cosworth jeg tenkte å selge. Faktisk ikke mye slark, og har fungert helt topp nå helt til jeg vraket selve bilen i går. Med hel hardykobling og drivaksel frem til frontdiff. Har masse andre forstillingsdeler også fra denne doch 4x4 frontdiff og alt er der samt forstlling i alu. Skal få tatt noen bilder i morra. Skriv her i tråden eller på pm i førsteomgang. Holder til i mandal i Vestagder og må hentes.
  6. Endelig var bilen fikset igjen etter nesten 2 uker gøy med vinter her på Sørlandet
  7. Fant ut av det i dag var ett drivledd som hadde tatt kvelden men hoppet inn i hakket igjen røyk helt i dag på snøføre men ny aksling skal hentes til helgen mest sannsynlig gleder meg allerede
  8. Lurte på det selv jeg også for har ikke skjedd før og var etter jeg hadde det litt gøy på glatta og litt hard på clutchen
  9. Nei det burde du ikke til denne prisen da denne lå ute for 48000 først og ett par uker etterpå for 58000 og det eneste det firmaet har gjort med bilen er å polere den og ta noen proffe bilder av den. Får du den ned i pris burde det heller være aktuelt tror ikke det er noe dumt kjøp men informerer deg bare om hva denne har ligget ute for di siste 2 månedene
  10. http://www.autodb.no/bil/view/1630365 faktisk en tålig hel Sierra. Da jeg kjenner til denne bilen:)
  11. Sjekk dekk online.com selger mye brå dekk der til en rimelig penge med gratis frakt over hele landet og har mange sammarbeidspartnere over hele landet.
×
×
  • Create New...