Jump to content

KIB

Gjest
  • Posts

    713
  • Joined

  • Last visited

About KIB

  • Birthday 01/01/1919

Medlemsinfo

  • Bosted
    1
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Not Telling

KIB's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

  1. Forrige innlegg viste seg å være gal motor... Noen andre??
  2. Ønsker å kjøpe alu.bunnpanne til en BOA/BOB. Trenger egentlig bare en bunnpanne, men kan være interessert i en komplett eller delemotor hvis pris og plassering i landet er riktig. Mvh Knut Inge Berge 90724483 Knut.inge.berge@online.no
  3. Denne bilen er nok ikke priset så langt unna det jeg vil anse som riktig pris. Det basere jeg på bilens tilstand og historie i tillegg til de prisene enkelte andre Caprier er solgt for de siste årene.. Bilen har vært på de aller fleste Capritreff de siste 10-15 årene (minst), og den har alltid vunnet premie i klassen for ombygde Capri mk III. Så langt jeg kan huske har den aldri vært dårligere enn en 2. Plass og har vunnet utallige førsteplasser.. Det vil si at dette er en av Norges absolutt fineste Caprier!!
  4. Det er vel ikke så mye anderledes hos Naf enn hos andre firmaer/verksteder... Noen ansatte (Mekanikere) er flinke - andre dårlige, noen er nøye - noen litt mer slurvete, noen har en god dag - andre en dårlig dag, noen har god tid - andre er stresset osv. osv.. Men jeg synes det er ganske artig når de reklamerer med Eu/Pkk kontoll hos en "nøytral part". Har sett MANGE eu kontroller utført hos Naf med mange feil som en oppegående bilmekaniker med litt erfaring aldri ville ha anmerket..
  5. Hva mener du? Alle capri 2.8i hadde 160hk.. Det ser ut som en pen bil du har. Godt å høre at den restureres til tidsriktig stand. Mye som skal gjøres?
  6. Grandisjohn har riktig, Det finnes sikkert unntak, men hovedregelen er Capri 2.8i til og med 82 hadde sort blokk med sorte toppdeksler. 83 og nyere fikk grå blokk med grå toppdeksler..
  7. Godt å se at du har beholdt fornuften Jostein
  8. Halloen.

    Er nå endelig i gang med min 2.8i Spesial.

    Får holde kontakten fremover ..

    Mvh 2A

  9. Problemet med de IDIOTENE der borte på CapriSport er at de sender til Norge når de gidder.. Har kjøpt diverse Capri deler av de opp i gjennnom åra som jeg har vært veldig fornøyd med, og de har sendt til Norge hver gang. Men sist jeg skulle kjøpe noe av de forsøkte jeg å ringe flere ganger, legge igjen melding på tlf svarer, sende mail, sende fax, sende GAMMELDAGS brev.. ikke snakk om at de gadd å svare.. Jeg har lagt igjen mye enger hos de tidligere og jeg hadde planer om å bruke en god del penger nå sist også, men jeg endte til slutt opp med å handle hos andre. Mange rundt om på engelske forum som også klager over at de har dårlig service..og en veldig arrogant holdning til kundene sine..
  10. - Angående bilen: Jeg hadde ikke vært redd for at kvelingen ødelegger bilen. Den/de lydene som kommer når det momentet som skal til for å flytte bilen overstiger momentet i motoren og motoren "dauer" er ikke gode lyder å høre på, spesielt ikke på en fremhjulstrekker. Men at de skader bilen? Nei det tror jeg ikke, da må du i så fall gjøre det mange hundre ganger på rad. - Angående dattera: 22år gammel, øvelseskjørt fra og til i flere år, klarer ikke starten, glemmer å clutche i trafikken osv.. Noen mangler bare "clutchfølelsen" i venstre beinet, og det sammspillet mellom gass og clutch kommer aldri helt på plass. Blir det samme med veldig gamle folk, de mister denne følelsen. For meg høres automatgir ut som eneste løsningen. Sliter ho fremdeles med dette etter så lang tid er jeg redd det å kjøre bil vil blir et pes og et stress, aldri noe kos. Og du ender opp med en datter som aldri vil like å kjøre bil. Men automat kan ho glemme hele clutchopplegget og konsentrere seg om alt det andre en sjåfør skal følge med på .. PS Med så lite "feeling" i beina har ho kanskje ikke anlegg for å bli ballettdanser heller
  11. Vet ikke helt hva jeg skal svare på det innlegget... Stod det skrevet noe sted at jeg ikke ville betale for dette?? Regner med at den/de som eventuelt kan lage disse for meg kan komme med en prisantydning når de ser hva jeg ønsker å få laget. Jeg pleier ikke betale med knappenåler og glansbilder, men kaster heller ikke gullbarrer etter folk...
  12. Holder på å oppgradere bremsene på bilen. Og skulle ha fått laget noen braketter i aluminium til de nye caliperne. Har vært i kontakt med en som kunne gjøre dette for meg på en CNC fres. Han kunne til og med sende med papirer som dokumenterte styrken i brakettene. Jeg sendte han noen skisser og han lagte en tegning ut fra de.. Men nå har jeg ikke klart å få tak i han på en måneds tid, vet ikke om han har tatt kvelden, havnet på sykehus eller hva som har skjedd?? Men det har gått fra daglig kontakt til stille i en måned.. Nå er våren her og jeg vil gjerne ha bilen ut på veien.. Er det noen her på forumet som har tilgang til fres på kveldstid? Er det noen som kan anbefale et firma som gidder å bry seg med å lage et par braketter? Alle forslag mottas med takk!!
  13. Info på Capri forumet
×
×
  • Create New...