Jump to content

oddamo

Klubbmedlem
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Lier
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

oddamo's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. oddamo

    Batteri

    http://Ok. Takk for hjelpen.
  2. oddamo

    Batteri

    Tusen takk for svar. Er det det samme åssen batteritype jeg kjøper, eller må det være originalbatteri fra Ford?
  3. oddamo

    Batteri

    Hei. Jeg har en Focus 1,0 ecoboost 2019 modell. Jeg mistenker at batteriet begynner å bli dårlig. Når jeg satte på laderen, var spenningen 12,05 volt, etter 10 timer var den bare steget til 12,2 volt. Både laderen og multimeteret er i orden. Spørsmålet mitt er da: Er det bare å ta ut det gamle batteriet, og sette inn et nytt? Eller er det noen koder eller programmering som må legges inn på nytt? Mvh Odd-A. Mo
  4. Gitteret er helt greit. Lettvint å ta av og på. Ikke noe skramling.
  5. Hei. Jeg har samme lastegitter som du nevner her, kjøpt fra Skruvat. Gardinen til å dra over bagasjerommet må ikke fjernes. Jeg måtte bare fjerne det originale stoff-"gitteret" som var der.
  6. Hei. Hadde lignende problem på min kone`s 2009 modell Fiesta. Hvis bilen stod stille 4 døgn, var den tom for strøm. Etter masse feilsøking, ble vi anbefalt å prøve å koble ut bluetooth-modulen. (Bluetooth- tilkobling til telefon har forøvrig aldri virket på denne bilen i løpet av det året vi har hatt den,) Bare dro av kontakta på bluetooth-modulen, og har ikke hatt strømproblemer etterpå.
  7. Hei. En liten oppdatering. Tror nå problemet er løst. Koblet fra bluetooth-modulen, og nå har ikke bilen vært brukt på en uke, målte da batterispenningen, og den var da på 12,49 volt. Tidligere var den nede på 11,6 volt etter 4 dager. Så nå håper jeg at alt er i orden igjen. Takk for alle tips og svar.
  8. Hei. Den lampa skal vel også lyse hvis nivået i bremseveskebeholderen beynner å bli lavt,.
  9. oddamo

    Speilhus

    Vet ikke, men regner med at det ble 1.juni i år, da de nye EU-kravene trådte i kraft. Men det var 1-er feil, så jeg behøver vel egentlig ikke å gjøre noe med det ? Jeg tror det, det ser ihvertfall sånn ut.
  10. oddamo

    Speilhus

    Har prøvd, men de rører ikke på seg i det hele tatt, er litt redd for å bryte i stykker noe også.
  11. oddamo

    Speilhus

    Hei. Var på EU-kontroll med min 2008 Mondeo, og fikk da mangel på at sidespeilene satt fast og ikke kunne dyttes inn. Noen som har tips til hvordan man kan få løsnet dem igjen? Mvh Odd-A.
  12. Prøvde litt i dag også. Tok av plussledningen fra batteriet, og koblet amperemeteret mellom plussledningen og batteriet sånn som sist.. Tok så av en og en ledning som er skrudd til plusspolen. På siden av batteriet er det to ledninger skrudd fast i plusspolen, da jeg tok av den som er nærmest kupeèn, falt amperemeteret ned til 0,1amp. Da er det vel sannsynlig at feilen ligger på ett eller annet som får strøm fra den kabelen ?? Hvordan kan jeg finne ut hva den kabelen gir strøm til ? Tuszi: Er det miniflatstiftsikringer i sikringsboksen bak hanskerommet også?
  13. Har akkurat vært ute og prøvd med amperemeter. Tok av plussledningen på batteriet, og koblet amperemeteret mellom plusspolen på batteriet og plussledningen. Det viste da 1,30 ampere. Fjernet da en og en sikring for å se om amperen forandret seg. Den holdt seg på ca.1,30 ampere på alle punktene utenom en, der gikk den ned til 0,12 ampere. Det var en 60 amp. sikring som det står BAT+ på, men det er vel kanskje naturlig hvis det er sikringen til plussledningen? Har jeg gjort det riktig, eller er det en annen bedre måte å måle på?
  14. Hei. Har en 2009 Fiesta 1,2 bensin, har nå 2 ganger opplevd at bilen har vært helt tom for strøm ( batterispenning nede i ca. 6 volt) etter å ha stått ubrukt 1-2 uker. Er det noen som har en idè om hva som kan være årsaken, eller hvordan man kan finne årsaken? Det er ikke dårlig batteri, det ble kjøpt nytt etter første gangen den gikk tom for strøm. Alle tips mottas med takk. Mvh Odd-A.
  15. oddamo

    Bensinpåfylling

    Hei. Min kone har kjøpt seg en 2009 modell Fiesta. Den er det ikke vanlig tanklokk på, bare et lokk i karosseriet over påfyllingsrøret. Det jeg da lurer på er om ikke det lokket skal låse seg når man låser bilen. Her kan du åpne lokket ved å trykke det inn, uansett om bilen er låst eller ikke. Er det noen som vet om det er riktig?
×
×
  • Create New...