Jump to content

LoSLucifer

Gjest
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by LoSLucifer

  1. Ja jeg tok en test og den var av mellom 15-20 min. så det løste seg
  2. Sorry for å bumpe gammel tråd men sliter med akkurat det samme i min Mondeo 2016. Skulle montere nytt dashcam nå (blackvue) og tenkte det at det var lurt å sjekke at alt virket før jeg gikk i gang med kablingen. LURT! For etter å ha slått av motor for å se at alt stemte, står fortsatt kamera på. Dette er jo veldig uheldig om jeg kommer fra jobb en dag og skal kjøre hjem så er det plutselig ikke strøm på batteriet. Noen som vet om det er det samme med denne bilen som på trådstarter sin? Kan jeg flytte på sikringer? Eller er det andre ting jeg kan sjekke? Jeg hadde tenkt å installere et slik Blackvue parking mode batteri som tar over for bilens batteri når det er av men dette funker jo veldig dårlig når sigg tenner alltid er på Eller slet jeg litt med å finne en god plassering av kameraet da de har et stort deksel bak speilet i midten for å dekke til alle sensorene i frontruta. Dette ble for meg en nedtur når jeg skulle prøve å montere noe der. Vurderer å levere kamera igjen men gir det en sjanse til.. Håper noen har noe mer peil på dette enn meg.
  3. Hei. Føler jeg har tilsvarende i min Mondeo 2017 stv. Har overhode ikke lyst til å sette inn aftermarked stuff, men det er lite bass i bilen. Selger sa det var 12 høyttalere totalt. Lyden og volumet er greit nok men savner noe mer punch i bassen. Det er lyd i alle høyttalere ink sub men savner å kunne justere kun sub opp litt. Har en sync2 av alle greier(finner så og si nada info om den på nett) og der er alle innstillinger default i forhold til hvor lyden skal være(høyre,venstre,bak osv..) Har justert opp diskant, mellomtone og bass noe men føler at bassen bare kommer fra dørene. Hadde jeg ikke vist om at det var en sub baki hadde jeg aldri trudd det var det. For den er så og si ikke tilstede. Subben er bygget inn i høyre side bak i bagasjerommet. Noen som har greie på hvordan str det er og hvordan forsterker det kan være? Samt plassering av denne?
  4. Jeg fant noe på et annet forum som sier man kan få digitalt speedometer og mer ved å endre på koden i Forscan. Men da må man vite eksakt hva man gjør. Gjøres det feil kan hele suppa bli kald..... De lister også opp kodene men jeg har ikke utstyr til å gjøre dette. 720-01-01 Auto lock720-02-01 Fuel history720-04-01 Tyre Pressure display & choice of units720-07-01 Digital SpeedometerDette er helt uavhengig av om det er Sync2 eller Sync3 i følge de. Men er det noen som har oppgradert Sync 2 fra 3.08 til 3.10? Noen merkbare forskjeller? Hva er i så fall endret/fjernet/lagt til? Finner ikke så mye info på det.
  5. Hei. Først, beklager om jeg poster i feil eller ikke har fått med meg at det alt er en slik post ute. Har prøvd å søke og lete men fant ikke noe. Jeg har en 2016 mod Mondeo stv med Sync2. V3.08 mener jeg. Det jeg leter etter er om det er mulig å aktivere det digitale speedometeret i midten? Jeg har sett flere som har dette men er usikker på hvordan sync modell de hadde. Leser også at det skulle være mulig i følge engelske forum men det sto ikke så mye om hvordan. Noen som vet? Jeg har også lyst til å få oppgradert fw på den til 3.10 men her også er jeg noe usikker. Prøvd å lese meg frem og sendt mail til Ford om dette men ingen svar ( enda ). Noen som har oppdatert eller kan forklare litt hva jeg får i 3.10 og om det er mulig å få digitalt speedometer i midten? Det ser ca slik ut hos meg:
  6. Jeg hadde slik på min gamle Sonata. Måtte bytte hjullageret. Vet ikke om dette er tilfelle på din. Men ta tak i hjulet og dra det mot deg. rikker det seg er det nok det. ( etter hva jeg har hørt da )
  7. Takker for mange tips her. Er så glad jeg fant dette forumet Har snakket med en som har kat til 2100,- i Norge. Han sier denne skal være godkjent i Europa og derfor ikke bli noe problem ved ny EU sjekk. Det jeg nå lurer på er: Jeg har hull i flexi røret som er mellom manifoil og katalysator. Er dette noe man kan bytte bare den eller må jeg bytte hele manifoilen? På bilder fra Mekonomen ser jeg bare at de sitter sammen i en del. Men for meg så det ut som om denne bare var tred på rørert på en måte. Han med katalysatoren sier han også har manifoil med flexi røret og med kat og manifoil til 3600,- er dette en god deal?
  8. TUUUUSEN TAKK FOR LINKENE!!! Dette gjorde dagen min litt bedre Skal sjekke det ut Jeg har også sjekket vognkortet og der står nr jeg trengte Rød merket med 100769F Foran og 100771 bak 11032005(191) Det er det som står ordrett i vogn kort. Hva er hva? Hva skal jeg se etter? 100769F?
  9. Hei Hei. Har akkurat fått den triste beskjeden etter EU kontroll at bilen hadde noen 2`r feil. Jeg har ikke merket dette selv så egentlig bra dem fant det nå. Feil nr 1: Selve fjæra på venstre demper foran er knekt sier de. Denne må jeg bytte. Problemet er at det er et senkesett på denne bilen. Men dette var på når jeg kjøpte denne så jeg ANER ikke hva slags sett dette er eller hvordan fjører det er på den ( det er godkjent i vognkortet ). Er dette noe standard eller er det noe jeg må ha helt likt på alle? Så spørsmålet er egentlig: Kan jeg bare bytte den ene? Eller må jeg bytte alle sammen? Hvor får jeg tak i noe slikt raskt til en billig kr. Så feil nr 2: Jeg mangler vist katalysator . Denne måtte jeg også få på plass. Det er også en eksos lekkasje i røret som kommer ned fra motor og inn i der katalysatoren skulle vært ( bare et vanlig rør der i dag ). Er dette noe som er lett å fikse? Altså for en som ikke har gjort dette før? Hvor får jeg tak i katalysator? Må den være ny? Skroten? Ser på mekonomen at de skal ha over 6k for den og det er ikke veldig fristende. Jeg oppdaget også når jeg hentet bilen at eksoslekkasjen var vesentlig være etter EU. Når jeg kjørte denne på EU hadde jeg ingen tegn på at det var lekkasje der. Men når jeg startet den etter EU bråket det VOLDSOMT! Dette skal da ikke skje? De må jo ha gjort noe under der. Den blir vel bare ikke sånn helt plutselig? Kan jeg klage på noen måte? Tok det opp med de når jeg fant det ut men de var likegyldige til problemet. Bare sto å så på bilen som om alt var ok. Faens irriterende. Trudde verksteder skulle reparere biler jeg og ikke ødelegge de mer. Så håper på god hjelp og lure tips fra dere. Jeg er ikke veldig bilkyndig så ta det pent. hehe. Gjerne med teskje
  10. Veldig usiker selv og ikke så lett å forklare lyden hehe. Men det minner meg om en diesel motor. Som sakt spesielt når den må bruke litt krefter feks i en bakke ( 1 gir ). Vurderer snart å sette den bort til noen makanikere som får ta en skikkelig diagnse på den og bare fikse det de finner av feil
  11. Mener det bare er når jeg kjører. Syns det er spesielt når jeg har den i 1 gir og skal opp en delvis bratt bakke her. Men kan også merke det på vei ut av rundkjøringer, sletter osv når jeg gir på litt.
  12. Hallo godt folk. Har et nokså merkelig spørsmål. Er det "Normalt" med Diesel lyd fra en bensin motor? Spesiellt i 1 gir på normalt/lavt turtall. Den purrer skikkelig. hehe. Info om bilen: Merke: FORD FOCUS combi-coupe (DAW, DBW) Type: 1.6 16V Reg.år: 2000 F.reg.: 15.02.2000 KW/HK: 74/100 Ccm: 1596 Girkasse: MANUELL
  13. mk2.Xr2.16v: Kan ikke veldig mye om dette men det er en Zetec 1.6 Motorkode: FYD* Motoreffekt: 74. ( ut i fra mekonomen sine sider ) Ang hva jeg bør se etter har jeg ikke peeeeiling på hvor jeg skal se etter noe vacum slange eller motor ferster. hehe. Men skal ta en titt nedi der for å se om jeg ser noe unormalt også får jeg ta noen bilder og høre med dere. ST225.350: Det er nok gått litt for lang tid nå syns jeg til å klage på det.. Eller? bør jeg det? Jeg vet jo ikke hva som faktisk er galt... og OM det kom etter de var på den. Hadde vært så nice om noen av dere på forumet hadde bodd i nærheten og ville sett på denne kjærra. hehe. Se over om det er noe som bør fikses osv.
  14. Har etter et clutch bytte på min Ford Focus 2000 merket at den har begynnt å fuske skikkelig om jeg har litt lite turtall. Dette gjelder alle gir. Før mener jeg å kunne kjøre helt ok ned til 12-1400rpm og gi gass uten problemer/fusking men nå fusker den en 2-3 host før den kommer seg og tar opp fart. Dette mener jeg er mer merkbart nå etter clutch bytte men kan være at jeg forestiller meg dette. Merker også at det smeller skikkelig mettallisk lyd om jeg prøver å ta igang på litt lavt turtall på 1-2 gir. Altså det smeller GODT. ikke fra potta men under bilen / motor rom. Noen tips til hva dette kan komme av? Eventuellt hva jeg bør sjekke? Er utrolig irriterende å ha den slik og måtte ruse opp motoren for å kunne starte i lyskryss osv. hehe. *Sist repp på verksted* Byttet meget slitt clutch. Byttet clutch/gir olje og noe ringer samt den hydrauliske delen som drar/dytter unna platene.
  15. Lurt litt på dette selv. Ser det står noe her: http://fordclubnorway.no/bli-medlem
  16. Veldig nyttig info fra begge parter der. Og er enig i begges meninger. Men trenger da litt info om hvordan eller hva jeg må gjøre for å få de til å lyse samtidig. Slik jeg har forstått dette er det et rele som må til men jeg skjønner ikke bæret av dette ( bil noob ). Noen som kunne "guidet" meg litt på dette? Om det er noen nr, bilder eller info som trengs skaffer jeg dette raskt. Sliter også veldig med å få stillt inn lysa rett, så lurer på om jeg ikke må krype til korset å få justert de på verksted Med mindre noen har noen tips til dette også. Er det noen gyllene regler jeg bør vite om? ( ja jeg målte opp på vegg før jeg byttet lykter og tok "avstøp" av gamle lykter først men får de ikke til å treffe der jeg vil. Så demonstrasjon av dette på youtube før jeg satt i gang )
  17. Trur du missforstår litt. det er snakk om 2 separate pærer i hver sin reflektor. se bilde her: Ny Lykt Skjønner at om jeg hadde hatt en pære til fjern og nær så hadde det blitt veldig varmt. Som i min gamle lykt kunne jeg ikke dette: Gamle lykter
  18. Ja jeg har blinklys i fangern: Bilde av gliset Skjønner.... Problemet da er bare å finne ut hvordan relè jeg må ha og hvordan plass de skal på. Noen tips? Må jeg da bytte begge eller? Trur det er totalt 3 stk i sikrings boksen som har lys ikon. Vet det er 2 av disse som styrer nær og fjern. Sikkringene/Relè Forklaring på hva som er hva
  19. Hva må jeg gjøre/kjøpe for å få lyktene mine til å lyse samtidig? Ønsker at når jeg skrur på fjernlysa så er fortsatt nær lys på. I dag skrur nærlys seg av da den trur jeg har fjern og nær i samme pære noe jeg ikke har. Er det snakk om relè bytte eller hva gjør jeg? Og hvordan? Har tilsvarende lykter som disse: Bilde av tilsvarende lykt Dette er det gamle jeg hadde med 1 pære til fjern og nær: Gamle lykter Er en Focus 2000 DWB
  20. Vil da bare fortelle at jeg nå har fått igjen bilen fra verksted. Der kunne de stavfeste at det var meget lite clutch igjen, så ikke rart denne har slurret. De Byttet også da noe hydralikk inni der samt simringer. Og gud for en forskjell! Har ikke kjørt på så kengeru bensin siden første dag bak rattet hehe. Men ble raskt vandt til ny clutch. De fikset i samme slengen hastighets sensoren så nå håper jeg bare speedometeret ikke dør ut noe mer. Igjen: Takker for gode råd og tips Smarteste jeg har gjort er å melde meg inn på forumet her.
  21. Skjønner.. Ja da gikk det litt mer kr på denne da. Snart byttet deler på den for halve prisen jeg kjøpte den for hehe.
  22. Hørte med et lokalt verksted her nå om hva de skulle ha. Ferdig montert ca 6000,- ( samme verksted som fikset bremsene og brekket ) Er dette dyrt?
  23. Det stefatters pekte på også nå.... Er dette en dyr affære? Kan den byttes selv om jeg får tak i deler? Har nettopp hatt bilen på verksted for bytte av brekk og bremser, samt at den står å får ny front rute as we speak... Så har brukt noen tusen denne uken
×
×
  • Create New...