Jump to content

Torino 76

Gjest
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Torino 76

  1. På min var det samme problem. Var en luring som hadde bytter høyttalere. Var knekt festa på ene panelet. Med meg måtte hele panelet byttes.
  2. Årre! Der var hjula jeg ville ha! men vart sorte zito felger. Skal hive ut et bilde når jeg skal ha på vinter hjul:)
  3. Jess! 9,5x20 er det faktisk god plass til:) hjul prøvd i dag.
  4. Skal til å kjøpe nye hjul på kugaen. Har lyst på 9x20" noen som vet om det passer?
  5. Hei! Jeg kjøpte et tilsetnings middel som jeg hadde i diselen. Dette vart jeg anbefalt av ford å prøve.
  6. Hei! Nå har den gått 120 tusen. 2009 mod. Ikke synlig røyk når den står å går. Å heller ikke noe å si på forbruk eller trekk kraft. Hadde på bilfrakteren i dag å da så jeg at den hadde blitt svart i bakenden gjen.
  7. Har nå oppdaget at platen på bakfangeren min der enderørene kommer ut er blitt grådig svart av eksos. Ser ikke no sperielt ved på drag eller ved tomgang. Ellers er der ingen indikasjon på ar noe er galt. Prøvde å kjøre en rens av partikkelfiltre så nå får vi se. Var noen som mente at det var på vei til å bli tett! Kar litt dårlig tro på det men på en annen side så har jeg heller ikke hatt no partikkelfiltre på noen av bilene mine før:) flere som er plaget med at kugaen soter? Begynner faktisk å bli litt lei nå! På 10 mnd så har jeg bytta dynamo.alle bremser grunnet vibrasjoner. Komplett svinghjul. Glødeplugger. Å en masse andre små ting. Å nå soter den også
  8. Sjekk på gytisalutek.no du. Kanskje dem har:)
  9. Da var kugaen heldigvis komet hjem med nye deler:) alt ordnet seg og bilforhandler har en meget fornøyd kunde!
  10. Hehe! Bilder blir må berre få den gjen;) har kjøpt ny spiller og med ryggekamera å greier. Skal montere 2 stk ground zerro plutonium stubber bak. 10" og focal utopia i alle dører. Forsterkerene er fra Sony en 4 kanaler og en 2 kanaler. Har en kamerat som driver bilsterio bygging og salg dette får han ta da alt skal vêr skjult å se 100% org ut:)
  11. Det er sant som du sier 5 års reklamasjon. Men siden det ordnet seg så bra denne gangen så lager jeg ikke noe ut av det:) det viktigaste for meg er at kona har en bil som virker da jeg er på båt å jobber store deler av året. Men tror det blir kuga neste bil å! Liker den godt. Har fått på wolf race felger. Vindavvisere på siderutene støtfanger beskyttelse bak i rustfritt. Tenkte jeg skulle lakke plastkarmene på skjermene å dekselene under å på dørene nå før sommeren.
  12. Ja! Da er det bare lykke:) svinghjulet var defekt det konkluderte vestlandske auto i dag. Lå en masse biter å diverse inne i clutsj huset:). Var borte gjen med bilforhandler å dem la seg mer eller mindre flate! Garantien var borte for 1 mnd siden men likevel, dette ville dem fikse. Vart en liten deling på pris men det kom i min favør:) dem gjør jobben å jeg betaler delene. Sum for nyttdubbelmassehjul. Komplett clutsj . Monterings detaljer og utløser lager med min delelevrandør. 5500 kroner totalt:) da sparte jeg meg vertfall for jobben. Verkstedet mitt står fullt så det er helt topp at dem gjør jobben:)
  13. Nei da. For satse på at det ordner seg:) ellers er jo det en veldig god bil syns jeg! Men får vel ta ut av tysker kassa mi fra vinterlageret å skru på pigger:) bobla har jeg kjørt i snart 10 år å det eneste jeg har gjort er normalt vedlikehold å service pluss en del oppgraderinger av understell motor og kosmetikk. Hadde jo en masse granadaer taunuser å sierra før skulle vert samme kvalitet i dag;)
  14. Den har gått 110 000. Så garanti tror jeg ikke jeg får det på. Det er nok svinghjulet ja! Har på dem 4 mnd jeg har hatt bilen så har den vert med forhandler 3 ganger å den finner ikke no. Å så var det jo seff klosser skiver fremme. Samme bake pluss glødeplugger å på toppen av det hele ny dynamo;) så det har vert interessant med ny bil:) men i mårra tror jeg det er slutt! Har brukt snart 20000 på den så langt:) er ikke så veldig int i 15/20 til akkurat nå! har heldigvis tatt opp alt med forhandler før garantien gikk ut så jeg håper på en minnelig løsning! Kanskje;)
  15. Ja. Er det dem sier på ford her å. Har berre byttet på 2 stk fra 2008 til nå. Men det er det så er merkelig at 1 mnd trenger det ikke å vêr noe men neste kan det vêr 2/3/4 ganger. Hadde en Mondeo å der var det konstant.
  16. Er det jeg stemmer for jeg å! men mange sier at det ikke skjer på kugaen? Men jeg har mine tvil;) er vel berre å hive skiten opp i bukken å rive Sundt:)
  17. Hei! For mine ører så høyest det ut som utløser lager da rasler det. Men når jeg trår inn pedaler blir det banke lyder. Er ikke hele tida bare av og til. Men i det siste har det blitt oftere. Klarer å framprovosere samme banke/ rasle lyden ved å nappe på gasspedalen. Er en 6 trinns manuell i bilen.
  18. Hei! Har diverse gir/clutsj problemer med min kuga bilen er en 09 4x4. 2.0 tdci. Er det flere som har hatt eller har?
×
×
  • Create New...