Jump to content

RS500Larsen

Gjest
  • Posts

    76
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    fetsund
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Fetsund

RS500Larsen's Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. Nei dessverre.. Det er den du får hos Mountune.. Ja tenkte på 4x4 200 blokk.
  2. Underspylinga pleier som regel å sitte i blokka. Du trenger da en høytrykkspumpe ala WRC... Noen selger dem rimelige men dem er da heller ikke skikkelige pumper som wrc. Jeg har en wrc pumpe liggende hvis du er interessert?
  3. Kontakt JCS Race Technology. John Christian Solberg. Han skaffer.
  4. Tusen takk for flotte bilder:-) Var veldig snilt av deg å legge dem ut:-)
  5. Veldig bra! Morro og se så mange grom biler på et treff
  6. Tøffe bilder Morro at noen fikk tatt noen av 500en
  7. -Grp.a dynamo 95amp. (overhalt og meget bra i 2wd hus). -WRC oljepumpe. Så god som ny og veldig lite brukt med pick up rør. -Grp.a servopumpe. Med flerspors alu reimhjul og brakett, bolt on. Passer til veivreimhjul til flersporsreim. -Accusump system. Fremstår som nytt. Med el. ventil for remote fylling og innskudd. Oljetrykket kan justeres. Enveisventil. -Brembo WRC 355/32mm fullt flytende skiver med titan bell. Hele og fine men brukte... Mangler en bobbin og skrue på den ene skiva. Alle delene er blitt brukt/testet på RS500én. Så de er i veldig god stand!!! Selges til førstemann for en god pris, som samlet eller en og en del. Bremseskivene selges selvfølgelig som et par og komplett med bell... Send en sms eller ring 41904939 for priser og eventuellt spørsmål. Vegard Larsen, Fetsund.
  8. Takk for fint treff med mye bra biler og hyggelige folk:-)! Flott arrangert! Syntes det bør jobbes med å få arrangør lisens slik at lisensierte biler kan kjøres på lisens så man slipper å bruke prøveskilt. Først og fremst pga sikkerhet og at det da kan deles opp litt mere når det er kjøring. Tror det vil bli en fordel for de fleste og NBF vil nok sette veldig stor pris på det:-)!
  9. Hør med Julian Godfrey, på Racetuners eller Dewitt´s race and rally... Kan hende dem har... Vet Julian hadde hundrevis av felger liggende men usikker på størrelsen og om det var senterbolt eller 4/108.
  10. Hei du. Selger du bare komplett bakstilling eller kan du dele opp? Er interessert i Y armene hvis det er en god pris på dem. Mvh Vegard
  11. Du har en for mye Stian:-)
  12. 4 stk 7,5x18 ford focus OZ selges. et40. 4/108 kr 6000,- meget hele og pene!
  13. Kan ikke den av dere som skal ha felga sende meg en sms med navn og adresse!!! 41904939
  14. Da skal det gå fint:-) Hvor stor er offsettet fra skiva eller felganlegget og ut til utsiden av calipperen?
×
×
  • Create New...