Jump to content

Christianivar

Gjest
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Florø
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Christianivar's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Ønsker å kjøpe enten komplett mellomaksling eller kun den fremste delen av akslingen.
  2. Meinte selvfølgelig org fjører, såg no at eg har skreve ordet på to forskjellige måta Har fått ett inntrykk av at om en er uheldig og møter på feil kar så kan fort ting bli verre under kontrollen, som dokke nevna.. Men styrte langt unna den 4x4'en, så blir vell å finne seg en med koni, bilstein eller org fjørbein sånn en får det eu ok. Og med ikkje så masse rust og jalla patenter..
  3. Ja det er nok ganske pirkete på dei bilane der :/ Så ser helst etter en med mest mulig org deler. Har sett meg ut en 4wd, men den må vises hos bt på grunn av ikkje godkjent coilovers. Eg har 4x4 dempera og koni fjørbein, vil det gå fint å vise den med det oppsettet hos dei då? Går dei over heile bilen eller ser dei kun på det som er bemerka på en pkk? Takker så masse for gode svar!
  4. Er igrunn tenkt som en sommerbil, siden eg har en vanlig sierra som eg bruka på vinteren. Ser helst etter en som ikkje er ihjeltrimma siden eg er ganske fersk inne det å skru motor men oppgraderinger som fks 330 oppsett er jo greit!
  5. Heisann! Ønsker å kjøpe meg min første cossie! Spiller liten rolle om det er 2wd eller 4x4, for eg må jo begynne en plass. Ser for meg en med ikkje for masse rust og som ikkje er bare hesja i sammen så alt for masse.. Et lite must er at den er eu ok, eller går greit igjennom neste godkjenning. Ser for meg en pris rundt 90 lappa. Mvh Christian Johannessen. Tlf: 91197856
  6. Fikk nokken bilder av turboen og det er nokke kina greier med på limt Garret plate
  7. Heisann! Er på jakt etter min første Cossie, og lura på om dokke har kjennskap eller formeininga til dinna? http://m.finn.no/car/used/ad.html?q=Cosworth&sort=0&ref=fas&finnkode=53695494&searchclickthrough=true Har snakka med eigeren, men han var vist ganske grønn når det gjelder Cosworth så var vanskelig å spørre han ut. Bilen var vist ombygd i 92 til Cosworth, men nokke meir en det viste han ikkje. Så er litt skeptisk om eg skal gå for den. Takker for svar!
  8. Heisann! Vil gjerne lakkere front fangeren på bilen i samme farge som bilen, lakken heiter Nordic Green 4. Nokken som veit kor en får tak i sprayboks med den type lakk?
  9. Har samme problemet på min, fant du ut ka det var ?
  10. Heisann! Ønsker og kjøpe dempera med justerbar stivhet eller stivere dempera en org til Sierra dohc Mvh
  11. Hallo! Er på desperat jakt etter Cossie fanger, den trenger ikkje og være strøken, bare festene på sida må være heile. Er det nokken som har det eller veit om en som er til salgs? Takker for svar
×
×
  • Create New...