Jump to content

schlopke

Gjest
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by schlopke

  1. Noe som kjenner til om hvorfor der man stiller bilen på kun "inneluft" varierer i varighet før den slår seg av. Noen ganger står den neste 1 minutt og de fleste ganger går den av etter 20 sekunder. Er det noe automatisk eller er min defekt ? Min tidligere Mondeo sto denne på til den ble slått av. Noen som vet ??
  2. Mine tall er fra Kuga II 2013 mod. ( så heller ikke at det var gammel modellen det var snakk om)
  3. Har 140 HK kjører på 0,62 på landevei, og 0,72 på bykjøring. (Tromsø med bakker opp og bakker ned) Ca. 1L når man tauer campingvogn med CC inne. Dette er tall som står i kjørecomputer, er vel ikke 100% riktig så fremt man ikke måler den fysisk ved tanking.
  4. Min nye Kuga er 103Kw ( 140 HK) Ligger på 0,71-0,74 på Bykjøring. Landeveien har vært på 0,62. jeg kjører ikke økonomisk ! (136HK er den forrige mordellen som er på 100KW)
  5. Brukte LED fra DX på min tidligere bil Mondeo, ble enorm forskjell ! Men vær obs ! enkelte av DX pærene har flash x 3 før dem tennes skikkelig. Ser ut som politiet er på tur hver gang du setter bilen i revers.
  6. schlopke

    Nye ryggelys Kuga

    Jeg hadde samme problem på min tidligere Mondeo. Sorte vinduer og i mørketiden her oppe i nord, var dårlig kombinasjon. gikk på dx.com og fant LED pærer med samme sokkel. Funket som fy !! fikk DE lysene.. !! Kostet Kr 43 for begge !! Her til lands kostet de Kr 325,- pr stk.
  7. Selges som brukt, for kr 1500,- (hel og fin) Denne kan besiktiges i Tromsø evt. sendes hvis du dekker frakten. mvh. Martin Schløpke tlf.91632740 Tromsø
  8. Selger hundegitter til siste chassis Mondeo STV. Kr 800,- Koster 3500,- sist jeg sjekket med Forhandler. Denne befinner seg i Tromsø men sender den gjerne om du dekker frakten. Mvh. Martin Schløpke Tlf.91632740 Tromsø
  9. Sliter med at bilen alltid faller tilbake til Svensk språk etter man har slått av motoren. Noen som har "stalltips" ang å få lagret Norsk i menyen ?? Er det samme på Kuga som på Mondeo hvis man vil fjerne piping når man ikke har på setebelte de 150m fra garasjen til huset ?? Var vel 9 ganger opp å ned med beltet for å deaktivere ?? tips ??
×
×
  • Create New...