Jump to content

MadsBL

Gjest
 • Posts

  241
 • Joined

 • Last visited

Medlemsinfo

 • Bosted
  Løten
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

 • Kjønn
  Male

Recent Profile Visitors

2840 profile views

MadsBL's Achievements

Ford

Ford (5/6)

 1. Løfter denne igjen, fortsatt på utkikk, helst sedan.
 2. Ett bra eksemplar av Escort Cosworth vurderes også, samme kriterier som over.
 3. Ønsker å kjøpe ett bra eksemplar av en 2wd Sierra Cosworth. Ikke interessert i noe restaureringsobjekt eller ihjeltrimma bil. Har du en eller vet om ett bra ekspemplar som vurderes solgt, så ta kontakt på PM. Holder til i Hedmark, men kjører gjerne litt avstander for en bra bil!
 4. Her er det motsatt erfaring dessverre.. Byttet ut 3 stk batterier fra biltema som ikke var 2 år gamle engang, på 3 forskjellige biler. Det samme skjedde med 2 av de nye batteriene vi fikk på garanti også, varte i ca 1 år, så var det påan igjen (tappet seg for strøm etter 1-3 dager) så fikk til slutt igjen pengene og kjøpte Bosch / Sønnak, og bilene har ikke vært tomme for strøm siden. Ved batteritest så var det defekte celler på Biltema batteriene.
 5. Sitter en o-ring på toppen av "stammen", like under anleggsflata mot blokka.. http://thumb2.zeppy.io/d/l400/pict/263624864282/ford-seirra-rs-cosworth-distributor
 6. Helt enig i det du sier her. Desverre så sleit jeg med å oppdrive originale motorfester (som jeg helst ville hatt), som hadde passet min bruksmetode og oppsett perfekt. Dette er bare en ren cruisebil, uten noe form for herjing eller riving, så "stumme" fester er i utgangspunktet overkill, men igjen, alternativene var få Vil bare legge til at vibrasjonene er minimale etter at festene ble montert, men den resonanslyden/støyen er den som irriterer meg, spesielt når bilen blir driftsvarm..
 7. Da har bilen fått nye Collins motorfester.. Merker nå at det er en resonans/vibrasjons lyd som går fra å væra minimal/fraværende når motor er kald, til å øke i styrke/lyd når den blir varm, og den er heller ikke der hele tiden på forskjellige turtall, høres godt på tomgang når den er varm. Hører og kjenner resonansen godt på turbo-eksossiden. Noen av dere med Collins eller Vibra fester som har hatt samme erfaring?
 8. Bankesensor: Blå/gul + blå/brun Veivsensor: Brun/gul + grønn/rød Phase: Grønn/gul + svart/rød
 9. Var visst to karer fra UK som gikk sammen å kjøpte denne ja. Skulle likt å visst hva den gikk for tilslutt
 10. Får dem i Road og Competition utgaver.
 11. Skal visst være det ifølge flere som har brukt de. Men det er alltid forskjellig meninger om ting, så får se hva jeg syns om de selv, når de kommer på plass. At MSD som driver en del med disse bilene, sier selv at de har gått over til Collins pga dårlig erfaringer med Vibratechnics i vanlige gatebiler, er en grei tilbakemelding for meg i hvert fall.
 12. Samme her, bestilte Collins fester fra MSD nå.
 13. Maila litt med MSD i går, og de hadde gått borti ifra Vibra-Technics og over til Collins, pga at Vibra-Technics var alt for "stumme". Samme ser jeg flere har erfart på Passionford også, så da er nok alternativet for meg Collins sine..
×
×
 • Create New...