Jump to content

Tore_TJ

Gjest
  • Posts

    4537
  • Joined

  • Last visited

About Tore_TJ

  • Birthday 05/06/1985

Medlemsinfo

  • Bosted
    Troms
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Tore_TJ's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

  1. Opp. Løyp og kjøyp.. Jeg er hjemme fra havet nå så evt kontakt meg på 47829085 for mer info ang bilen. Bilen står på vinterdekk og er klar for prøvekjøring.
  2. Har ViPec selv fra Haaland. Knallbra sprut er min erfaring. Enkelt å lære seg selv og kjapt og mappe.
  3. Godt kjøp den AEM bredbandslambdaen! Brukt min i fire år nå uten noe krøll. Enkel og installere og kan kobles mot datasprut hvis man ønsker.
  4. Tore_TJ

    Alu foringer

    Skrev tidligere i tråden at jeg har alu foringer jeg vil bytte mot poly. Det gjelder fortsatt hvis du er interessert
  5. Beklager til Smistad for å fylle på her, men den motoren har tørrsump. Charlie Shaw sin Focus (AG Motorsport) Ser forresten at du har ånding fra toppdekselet.. Kan bidra til å tømme systemet for olje på mye turtall.. vært en del lange tråder her inne, men Graham Goode beskriver det godt på sine hjemmesider, og har hørt flere eksempler på at det skjer. Her er en lengre diskusjon http://www.fordclubnorway.no/forum/topic/70412-slett/?hl=breather Tror at hvis du har mye blow-by vil du oppleve at den prøver å fylle tanken på høyt turtall..
  6. Slapp av og fortsett med prosjektet. Er det noe som ikke passer får du det skilt ut i en annen tråd i f.eks teknisk da det var mye bra info mellom linjene her. Stå på. Spent på resultatet, man vet ikke hvordan ting blir før man har prøvd. Ang cosworth og kaste olje så et det en kjent sak at de gjør det ved høyt oljenivå.. hvilken breather har du?
  7. Beklager. . Dårlig formulert i forrige innlegg. Merket er IKKE originalt og det er heller ikke plata med byggenr mellom vindusbryterne.
  8. Tja si det.. like originalt som plata mellom knappene til vindusheisene. Ombygd til RS500 av Tickford disse som du sikkert vet http://rs500cosworth.com/3.html
  9. Brukt akkurat samme patenten med en 4"x4" bjelke med hull borret for dempertårnene. Fungerer utmerket..
  10. Etter nærmere inspeksjon hadde denne begynt å sprekke der de store foringene sitter. Kunne sikkert vært sveist, men valgte å kaste både bruene og traversen. Regner med det ikke kan være så vanskelig å få tak i en lokalt. Er ikke verdt mange kroner en slik travers i mine øyne..
  11. Regner med du har kondensator?
×
×
  • Create New...