Jump to content

Figur8

Gjest
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Medlemsinfo

 • Bosted
  Florø
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Figur8's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

 1. Heisann, målutlading er 0,0. "Men det er så mye elektronikk i disse nye bilene, at det er ikke beregnet at de skal stå i ro så lenge uten å koble fra batteriet"....
 2. Jeg har en Connect som er i svært god stand på alle mulige vis, men den er sporadisk brukt. Under corona sto bilen parkert i nesten 3 uker, og når jeg skulle bruke den var det tomt batteri. Det er ingenting som står å tapper batteriet. Hvor lenge kan man forvente at en Connect skal kunne stå parkert uten vedlikeholdslading? Jeg har nettopp hatt bilen på service, og det ble da foretatt batteritest der de mente at alt var innenfor grenseverdier de opererte ut fra. Og fikk beskjed om at bilen kan ikke stå parkert uten vedlikeholdslading mer enn 14 dager! Alt utover dette regner altså Ford at det er helt innenfor at batteriet kan være flatt når bilen skal tas i bruk. 14 dager!? Kan dette virkelig stemme? Bilen er jo innenfor 5 års garanti enda, så da har de med å komme de rareste argumenter for å slippe å måtte bytte batteri "gratis" også da... 😇 I denne bilen står det ett AGM batteri i tillegg, siden det er start/ stopp funksjon på min modell, som skal tåle mer enn utladning enn ett vanlig batteri. Noen som vet noe mer om dette?
 3. Hei! Jeg har problem med "Engine Malfunction" som dukker opp i Convers etter jeg starter bilen (kommer etter noen sekunder). Jeg har hatt problemet første gang for ca. 6 mnd. siden, og igjen nå. Til å begynne med, så hjalp det å slette feilkodene på bilen, men nå "hjelper" det ikke lengre. Feilkodene ble i først slettet av Ford verkstedet fordi det lå så mange der at det var vanskelig å identifisere feilen, og jeg skulle komme tilbake når feilen gjentok seg. Det har den nå gjort, og nå hjelper det som sagt ikke å slette feilkoden mer. Bilen fungerer normalt, utenom at cruise kontroll ikke kan brukes, og jeg synes den har litt snodig gange til tider. Men jeg har en sak som jeg kan slette/ lese ut koder med selv her, så jeg har testet litt selv. (jeg betaler ikke 800,- for at verkstedet skal slette koder en gang til) Koden som kommer er P2138, noe som spores til "Trottle Pedal Sensor" (TPS). Så kommer det store spørsmålet, er det flere som har hatt dette problemet, og hvilken del ble skiftet. Evt. også ca. pris.
×
×
 • Create New...