Jump to content

Kaspar Strømme

Gjest
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Bergen
  • Medlemskort
    Kun digitalt

Kaspar Strømme's Achievements

Trehjulssykkel

Trehjulssykkel (1/6)

  1. Hei, jeg fikk påpekt samme problem på EU-kontroll i juni - problemet er at «alle» steder i Norge nå virker utsolgt for delen, med unntak av Ford selvfølgelig da som vil ha 6500kr!! Noe tips til annet sted kan få tak i en potte som passer 2012 1.6 150hk bensin?
  2. Ikke på mitt. Muligens fordi denne bilen er importert fra Tyskland? Sps er vel egentlig om det er greit bytte til et batteri fra f.ex Biltema som ikke er sølv men ellers møter spec
  3. Hei, Hva er egentlig tingen med denne bilen og sølv kalsium batteri? Jeg har søkt opp reg # på diverse delebutikker og alle har batteri til bilen (EFB type, 650mah), men ingen sier noe om at de er sølv kalsium. Ikke engang original Ford batteri i bilen sier noe om sølv kalsium såvidt jeg kan lese på det.
  4. Ja det er riktig at Ford ikke sier hvilken Focus det gjelder, men det er vel litt av poenget her: de sier faktisk «Focus» uten noen forbehold. Hvis det er stor forskjell fra modell til modell må de jo si det, ellers er driver de med falsk markedsføring.
  5. Hei, Hva betaler folk for bytte av registerreim på 2012 Focus 1.0 Ecoboost motor? (10-år service). Ifølge Ford Økonomiservice koster det 8990 (veiledende inkl deler og mva) for en Focus. (https://www.ford.no/eiere/service-og-vedlikehold/ford-economy-service/reparasjoner/registerreimer) Lokale Ford forhandler skal ha 22 000kr for denne jobben. Hva skal en tro??
  6. Hei, kjøpt brukt Focus 1.0 125kh modell. Har basis stereo med en USB plugg i hanskerommet. Ved siden av er det et hull merket AUX, men ingen kontakt eller ledninger. Kan dette ettermonteres? Evt hvordan fungerer da radioen (har bare en AUX knapp, vil den pendle mellom USB og linjeinngangen?)
  7. ok, takker. Har ikke luftskralle selv så får spørre på verkstedet..
  8. Er det noe god løsning på dette med skruen som er løsnet? Er ca 4 år siden filter ble skiftet på verksted og nå tenkte gjøre selv, men skruen øverst til venstre bare snurrer...
×
×
  • Create New...