Jump to content

Liero

Gjest
  • Posts

    1145
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Liero

  1. Hva er symptomene? Jeg opplevde at det var mye slitasje på wastegaten som gjorde at denne ikke stengte ordentlig, og dette resulterte i elendig respons.
  2. Liero

    1.6 TDCi

    Snakket med en bekjent som har hatt Mondeo med 1.6D, og han var fornøyd selv når han dro campingvogn. Focus blir for smått med barnesete, det er derfor Mondeo vurderes. Er ellers veldig fornøyd med Focusen.
  3. Liero

    1.6 TDCi

    Hei dere! Har i dag en '12 Focus som blir litt liten, så vurderer overgang på Mondeo. Kikker da på Mondeo av ca samme årgang. Ser at mange av disse bilene kommer med 1.6 TDCi, og at disse ofte er en del billigere enn bilene med 2 literen. Er dette gode motorer? Har disse noe reim eller kjede, og på hva slags intervall evt? 116HK er vel noe lite i en Mondeo, men vil jo tro de går helt greit med en chip.
  4. Kanskje denne kan være til hjelp; https://www.daycoproducts.com/online-catalog-1?part_type=20
  5. Så lenge oljen har spesifikasjonen Ford WSS-M2C948-B så skal den være riktig.
  6. Har nå blitt eier av en '12 Focus med 1.0 Ecoboost (125HK), imponerende liten sak! Og da følger det gjerne med noen spørsmål. 1) Men man vil jo gjerne ha mere, så ser litt på chiptuning. Her ser det ut til å ligge på 140-155HK. Når er større intercooler nødvendig/ønskelig her? Jeg ser bl.a Pumaspeed tilbyr 167HK oppsett, hvor større IC er blant innholdet (de har også 150HK pakke som kun inneholder åpent luftfilter). 2) Hva er forventet bensinforbruk på disse motorene? Og hvordan vil remap/chip normalt sett påvirke dette? 3) Jeg har prøvd å lese meg opp på disse motorene, og ser de går for å være bra saker. Men, de har jo en stor svakhet og det er tydligvis at de ikke tåler overoppheting. På toppen av det hele er det vel et noe "komplisert" kjølevannsoppsett, som igjen gjør det utsatt for lekkasjer(?). Har lagt merke til at de tidligste utgavene av 1.0 Ecoboost kom med en ekstra elektrisk vannpumpe når hengerfeste var valgt som ekstrautstyr, men at de etterhvert kom med dette som standard. Jeg ser da for meg at dette er en fornuftig oppgradering? 4) Grunnet alle motorhavariene som kom pga. overoppheting etter tap av kjølevæske, så har jeg også sett at de senere ble utstyrt med temperaturmåling av topplokk. Dette kan da ikke ettermonteres på de tidligere utgavene(?). Finnes det da noen andre måter å fange opp en evt. overoppheting av disse motorene på?
  7. Finner vel delene her; http://www.rallydesign.co.uk/index.php?cPath=609_881_882&&page=1
  8. http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Hoosier&tireModel=R6&sidewall=Blackwall&partnum=745ZR6R6&tab=Sizes
  9. Liero

    xr4ti

    Boport Racing Heads
  10. Har et ubrukt justerbart bakre tårnstag i aluminium, for Sierra. Pris: 750,- Ta kontakt på PM eller 48101411, tårnstaget befinner seg i Søgne utenfor Kristiansand.
  11. Har en ny MGW short shifter til T5 liggende som jeg ikke trenger. Pris: 1500,- Ta kontakt på PM eller 48101411, shifteren befinner seg i Søgne utenfor Kristiansand.
  12. Det lå noen ute for salg i hele høst hvertfall, så det skal nok ikke være helt umulig å få tak på.
  13. Kan selvfølgelig sendes landet rundt.
  14. Har liggende et ubrukt differensialoppheng med polyforing for Cosworth som skal bort. Pris: 1000,- Ta kontakt på PM eller 48101411, differensialopphenget befinner seg i Søgne utenfor Kristiansand.
  15. Har 4stk Bosch "Asphalt" 1400cc flow matched dyser som vurderes solgt, grunnet overgang til større dyser. Disse er nye, og har kun vært prøvemontert. Pris: 1800,- Ta kontakt på PM eller 48101411, dysene befinner seg i Søgne utenfor Kristiansand.
  16. Jeg kan også anbefale Kemppi MinarcMig, flotte apparater! Jeg lurer på om ikke Tess selger tohjuls-traller som kan brukes med disse apparatene..
×
×
  • Create New...