Jump to content

grandisjohn

Gjest
 • Content Count

  2660
 • Joined

 • Last visited

About grandisjohn

 • Rank
  Ford RS

Medlemsinfo

 • Bosted
  akershus
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Recent Profile Visitors

6801 profile views
 1. Vanntemp.sensoren til choken muligens. Sjekk om den gjør utslag ved å ohm den med tenning av/på.
 2. Hvordan fungerer det? Har lastet ned appen, men nettsiden her er ikke tilpasset mobilen. Mor moderator må gjerne flytte tråden om den ikke passer inn her..
 3. Bruker folket locktite når drivakslene monteres? Ja oder nein?
 4. Ok. Skal prøve det Flott om det går! Segmentet og mothake er ikke slitt, så pedalen smeller ikke over på den måten.
 5. 84 mod. Granada. Samme som på Sierra, Scorpio, m.fl. I følge forklaringa i Haynes-boka, som blir symbolisert med 1-5 skiftenøkler etter vanskelighetsgrad, får demontering/montering av clutchwire 1 skiftenøkkel. Altså en helt enkel jobb for den helt uerfarne novisen... Ok, i følge den samme forklaringa skal clutchpedalen sperres i høyeste posisjon når wiren hukes av utløserarmen. Det gjorde jeg ikke, så det kan virke som at det har oppstått en ujustering med sperrehaken til tannsegmentet. Har prøvd å huke av wiren fra utløserarmen igjen, men det vil under ingen omstendighet wiren være med på..
 6. grandisjohn

  Clutchwire

  Er det så enkelt som beskrivi å demontere/montere clutchwiren? Synes det er dritvanskelig!! Tror den glapp over på tannsegmentet når jeg etter MYE klunder fikk huket den av kassa. Har nå fått klundret wiren på utløserarmen igjen, men det knepper i pedalen (ett høyt knepp) når jeg trår den ned, så det er noe som ikke stemmer. Må den fordømte wiren av både kasse og pedal igjen for å få den til å sitte riktig på tannsegmentet?
 7. Hvis du tror på alt som skrives om slanger og 95 oktan kan du bare glemme å i det hele tatt tenke på 95 oktan bensin. Det vil ta fra deg nattesøvnen, dog helt ubegrunnet..
 8. Er det riktig at kulene bare raser ut når man er for dum til å la være å klå for mye på de..? Får ikke satt de i sammen igjen
 9. Bare for å ha spurt.. er innre og ytre drivknuter (CV joint) på Sierra/Granada/Scorpio like? Er det bare å bestille fire stk. av eksakt samme type? Har dradd av de gamle, og alle fire ser i alle fall helt like ut..
 10. Holder på å bytter foringer i bærebruer bak. Viser seg at det må presses ut ei hylse på hver side. Står helt fast på det. Hvem gjør sånt i østlandsområdet/Romerike/omegn?
 11. Vi blir nok opptil flere biler som henger oss på i Nes når Halden-konvoien passerer Neskollen. Konvoien skal visst gå videre fra Nes til Eidsvoll, og det er mye Ford i området der.
 12. Ja, vil sammenligne nøye. Hadde 2,8 svinghjul tidligere, men sitter 2,9 svinghjul på motoren nå. Funker mye bedre det.
 13. Ok, så det er en forskjell på utløserarmen på MT75 2wd og 4wd altså. Det var nyttig informasjon Da veit jeg i allefall at clutchen er riktig i forhold til den som ble bestilt. Riktig utløserlager til 2wd kasse har jeg tilnærmet ubrukt, så da bør det vel funke å montere 4wd clutchen.
 14. Blir stående igjen på start to minutter ut i videoen når Audi`n dro av sted. Sikkert kassa som tok kvelden... Forskjell på utløserarm på T5 og MT75 du mener? Synes det er merkelig at utløserlageret til 2,9 4wd clutchen ikke passer på MT75 kassa. Lamellplata er 240 mm, men selve lamell-området er 4 mm smalere enn på en 2wd clutch. Veit ikke om det har noe betydning...?
×
×
 • Create New...