Jump to content

grandisjohn

Gjest
 • Content Count

  2687
 • Joined

 • Last visited

About grandisjohn

 • Rank
  Ford RS

Medlemsinfo

 • Bosted
  akershus
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Recent Profile Visitors

6999 profile views
 1. Moderator kan slette denne posten.
 2. Kan vel egentlig bli både billigere og dyrere da. Ved forespørsel oppga jeg mest mulig detaljert hva det dreier seg om, så de forstod jo at det dreier seg om et amatørbygd kjøretøy, og da tar de vel forbehold om at de kan finne mye rart. Blir som en test på egen kunnskap dette da, og hvor dyktig eller dårlig man i virkeligheten har vært med egen bil... Huff, kjenner jeg gruer meg litt allerede.. Er neppe bra å plage motoren så mye heller..😱
 3. Er 12.000 kr. normalt å betale for å få remappet et datasprut etter montering av kompressor? Og er det vanlig at verkstedet må ha bilen i 2 dager for å få det utført? Er i alle fall det Flissundet Motorservice svarer på forespørsel. Noen med tips til andre og rimeligere verksteder på østlandet som gjør dette?
 4. Takker for svar Ordner seg. Var visst ikke så vrient som jeg trodde.
 5. Noen her som veit hvor dette kan lages. Jeg veit hvilken lengde reima skal ha, men er ikke standard lengde. Eller hvor utvalget finnes. Er sikkert ei reim som passer.
 6. Bare et tulle-produkt altså..
 7. Noen som har peiling på hva dette er..? https://www.speeding.no/p/interior-og-eksterior/eksterior/push-clip/hurricane-push-clips-snabblas-315mm-silver.html
 8. Vanntemp.sensoren til choken muligens. Sjekk om den gjør utslag ved å ohm den med tenning av/på.
 9. Hvordan fungerer det? Har lastet ned appen, men nettsiden her er ikke tilpasset mobilen. Mor moderator må gjerne flytte tråden om den ikke passer inn her..
 10. Bruker folket locktite når drivakslene monteres? Ja oder nein?
 11. Ok. Skal prøve det Flott om det går! Segmentet og mothake er ikke slitt, så pedalen smeller ikke over på den måten.
 12. 84 mod. Granada. Samme som på Sierra, Scorpio, m.fl. I følge forklaringa i Haynes-boka, som blir symbolisert med 1-5 skiftenøkler etter vanskelighetsgrad, får demontering/montering av clutchwire 1 skiftenøkkel. Altså en helt enkel jobb for den helt uerfarne novisen... Ok, i følge den samme forklaringa skal clutchpedalen sperres i høyeste posisjon når wiren hukes av utløserarmen. Det gjorde jeg ikke, så det kan virke som at det har oppstått en ujustering med sperrehaken til tannsegmentet. Har prøvd å huke av wiren fra utløserarmen igjen, men det vil under ingen omstendighet wiren være med på..
 13. grandisjohn

  Clutchwire

  Er det så enkelt som beskrivi å demontere/montere clutchwiren? Synes det er dritvanskelig!! Tror den glapp over på tannsegmentet når jeg etter MYE klunder fikk huket den av kassa. Har nå fått klundret wiren på utløserarmen igjen, men det knepper i pedalen (ett høyt knepp) når jeg trår den ned, så det er noe som ikke stemmer. Må den fordømte wiren av både kasse og pedal igjen for å få den til å sitte riktig på tannsegmentet?
 14. Hvis du tror på alt som skrives om slanger og 95 oktan kan du bare glemme å i det hele tatt tenke på 95 oktan bensin. Det vil ta fra deg nattesøvnen, dog helt ubegrunnet..
×
×
 • Create New...