Jump to content

Konsmo

Gjest
  • Posts

    394
  • Joined

  • Last visited

About Konsmo

  • Birthday 10/14/1987

Medlemsinfo

  • Bosted
    Froland/Mykland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • MSN
    trondatlehoyland@hotmail.com
  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Mykland
  • Interesser
    Biler. Spes Amerikanere.
    Elektriker/Automatiker.

Konsmo's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Konsmo

    Solgt

    ingen som er intresert??
  2. Konsmo

    Solgt

    Jepp da var det komet til det punkt at jeg skal selge go bilen min! Trofast følges venn i snart 3 år! Mye påkostet... Derfor det er med tungt hjerte at jeg må selge den! Hoved grunnen er at den har begynt og lekke kjøle veske. Det kommer ut en plass rundt vannpumpa. Pumpa og reg. reim er byttet rundt 200 er ikke sikker riktig når. Er derfor jeg selger den som et rep objekt/delebil, er noe som må gjøres med den. Den er fult kjørbar. Er også ein liten lakk skade på venstre bak skjerm. Lakken bare løste seg opp. men grunninga holder. Glemte og skrive det her i går, men har fiksa gulvet for ein del rust lagt i mye nyt stål og sånt. Sån ellers med resten så er det lit lakkrust på hjørnene på noen av dørene, men ikke no alvorlig. har fikset en stor rust skade på venstre baksjerm, derfor flaset av lit. Når det gjelder kanalene så har de hat ein røf behandling oppigjenom før min tid da. men har hatt tektyl på og gjort så godt jeg kunne. men noe av dette er da slit bort med tiden. Lit info: 93 mod. Rød (falmet, kraftig og dyp rubbing og den er fin igjen) 5 dørs kombi/kupe 2.0L 16V 136 hk Kilometer stand 251 000km (er fortsatt i drift, så øker med ca 100-150km til dagen) Takluke Effekt anlegg 17" og 14" alu felger (14" er vinter, ødelagte av salt, flasset av! ) Sports stoler. Varme funker kun på sjåfør side. Midt armlene bak. Tåke lys. Årsavgift er betalt. Eu godkjent til sommern 09 Bilen står på Konsmo Vest Agder! Men ellers er det bare små ting som feiler den. Den "tar" inn vann i kupeen. har lokalisert det til antagelig vis komme fra passasjer døra. mulig det at døra ikke tetter nok på lista el no. men er kun på høyre side av bilen ingen ting på venstre! Elers er det bare småting som at det mangler lys i et par brytere og pæra som viser om håndbreket er opper gåen. men har ca 20 stk i reserve som ligger baki trunken. (følger med) hehe Elers sånn teknisk er den i bra form. Har byttet Gir kassa da den var gått 210k. da var kassa gått ca 160k. Byttet alle 4 fjørene når bilen ble kjøpt i 05. Byttet demperne bak i 07. Byttet Varmerigsteret inne i bilen i 06 samt vakuum bryter og vifte reguleringa. Midt potta på effektanlegget. Alle bremser ble byttet i 06. Bytta hoved lysa fremme i 07, alt nyt reflektorer og linser. Elers så er det ein del ting som følger med: RS styling, front, skjørt og bakfanger. alt står på. Kunne trenge et nyt lag med lakk! Jau også er begge bak lyktene sota. Tro det var alt som burde nevnes. Er det noe du lurer på så er det bare og skrive! Selger kun bilen hel! Kan nås på tlf 98070573 Eller pm Legger vet noen bilder.
  3. var da ikke for lite heller da! :S
  4. hmm, sant nok. men er jo lov og prøve. og dette var jo 3 forsøke og det holt i 4 mnd. så vips! men verken jeg eller fadern er intresert i og prøve ei gang til, så nå blir det nok lakkerer! Har lakka med god gameldags "skadelig" lakk, var jo det beste, hang på alt fikk det ikke til og reagere! men men. sån er det nå bare! kan i alle fal ikke fatte hvordan det bare plutselig har skjed etter 4 mnd!
  5. :angry: Tro du ikke at det har komt tilbake igjen! Et breit felt midt i lakken! Er jo 4mnd siden jeg lakka. alt har jo våre heilt fint. Er det noen som har no ide nå??? Tro jeg ska ta meg rå te og sette an bort te noen som har riktig utstyr og ikke minst SKIKELIG lak! er bra forbanna! arg. skjøner ingen ting. har ikke våre heni noe som helst heller! :S blir gal! Vannbasert drit!
  6. hmm, det var jo kipt da. Her i sør er de i alle fal veldig behjelpelige! Men kommer vel an på plasen.
  7. Har mista troen på Realcar! Kan jo altids høre med Ford! RS er jo deres styling!
  8. Er såååå i mot dette! Er det mest idiotiske som har komt fra den kanten på lenge! Kommer selv fra landet og den eneste måten man kommer fra a til å på er og kjøre! Begynte med moped og kjørte året rundt i to år. mørkt og kaldt og ingen ulyker! Har nå hat bil lappen i 2 år nå. Som regel i helgene så er jeg med venner. Vi drikker ikke, event så order mi det på anet vis hehe, men må som regel kjøre 2 mil for og møtes. og det pleier og være godt over midnat når vi går hvert til vårt. OG når man da HAR lappen og ein god del sundt vet i skalen så ser jeg ikke det som no prob og kjøre i mørke! Synes det selv er best, ikke så mye trafik, rolig og greit. Har kjørt 2 år uten noe som helst for ulyke. Greit at det skjer ulyker. eller ikke greit, men det skjer jo... Er gjerne folk med alt for mye penger som kjøper dyre biler med masse krefter. og er "populære" i område og skal tøfe seg for og holde det sån. Ful bil og masete pasasjere. Men til syvende og sist så er det jo sjoføren som bestemer hvordan det går, ikke de som sitter på.. Mener i alle fal at det står i veitrafikloven at man skal kjøre "aktpågivende og etter forholdene!" (eller noe i den duren) Og det betyr ikke og kappe med alle en ser og ligge med 4 hjuls skrens gjenom alle svingene! Så poenget er at de som driver og kjører svin, de bryter jo loven. Loven er der jo for og ungå ulyker. De har jo via kjøre-skolen og det der blit lært og kjøre rolig. Så lenge det bare går ut over dem selv så syns jeg sån på kanten at de har godt av det. Trenger ikke drepe seg selv altså, men vrake bilen og få ei skikelig lære penge! Det lærer de og nabolaget av. Så hvorfor ta bort friheten til alle oss som faktisk kan kjøre, med lit vett i skalen. Ikke at jeg er perfekt, er mi vel ingen. Dette vil ikke angå meg, men skal nå ha barn selv ei gang! I alle fal sån jeg ser på det!
  9. Konsmo

    WRC Ford

    noe sier meg at det ble en lit i hardeste laget den landiga! :S får muligens kjent sentrifuga! hehe Var vel lit får hard på gasen og kuta svingen lit for mye! hehe føft bilde da!
  10. Konsmo

    6x9" i mondeo'n=)

    har 4 stk alpine 6x9 i dørene jeg! De er ikke så dype og det fulgte med braket. bare spør om det på ein foretning som selger bilsterio. er ikke mye som skal til!
  11. hahahahaha lo så jeg skreik! hehehe :lol: Var mange bra av han. må nok skafe meg den dvd'en!
  12. Er jo hyggelig lesing! http://www1.vg.no/bil-og-motor/artikkel.php?artid=186038 Sko jo bare mangle da! Er jo rå!
  13. Konsmo

    fin farge B)

    amen! Må kune brukes al slags vei og ikke bra på hovedviene rundt forbi! :S
  14. Konsmo

    fin farge B)

    ikke dum farge det nei! Er noe sånt dama drømer om! hehe Ikke så vil styling da men. hehe Men bra arbeid. Bilen kan jo brukes til noe anet en bare showof! det er ikke dumt det. Syns den var lav nok. hehe men nå er jeg for høye biler og ikke biler som snubler i ei fyrstik eske! hehe
×
×
  • Create New...