Jump to content

THE WOLF

Gjest
  • Posts

    237
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by THE WOLF

  1. Trenger egenlig en bakfanger jeg. Har is,men trenger noe bak der snart.
  2. THE WOLF

    topplokk

    Selger topplokk til cossie 88 modell 2WD. Er litt portet på innsug. Følger med kammer og reimhjul. Ikke noen av manilfoldene. Den er trykktestet og sjekket for skjevheter. Har ikke fått målt høyde på den,men skal få gjort det snart. Har også bunndel med gåene rådelager på syl 4. Har ikke sett sylindervegger,men rådelager 4 er borte. Ikke noe skade i toppen. Pris er 4000,- for alt eller bud. Toppen er planet,men veit ikke hvor mye eller hvor mange ganger. Har funket bra til rådelager gikk åt hell. Rune Odde 3400 Lier 93601424 Runodd@online.no
  3. Var morsomt i dag. Hadde ett uhell med den plastikkgreia som holder gassvaieren på plass på gasspjeldet. Så måtte trille inn i depo på tomgang helt fra langsvingen på andre siden av banen,hehe. Men fikk fikset det med "mc Gyver" tape Sleng ut noen flere bilder da folks
  4. Hehe,er eneste gangen jeg får en stiv1,eller får danset med steven,hehe. Sender deg SMS jeg.
  5. Vi blir tre biler (kanskje flere) som skal kjøre fra Lier/Drammen klokka 1000. Får ikke reist tidligere.
  6. THE WOLF

    7,5"diff v.s 7"

    Jeg kjører med sveisa 7" på sommeren på 2wd,og det holder som juling det. Har ødelagt 2 stk 7,5". Har ca 450-500nm i motoren. Så har funket på meg iallefall.
  7. Passer sierra is ohc(86 mod) starter på 2wd cossie da???
  8. Jeg har ikke bur og ispigg. Kjører miljøvennlig piggfritt. KLOKKESLETT?????
  9. Får vel slenge meg på jeg også da. Med IS'n på isen Håper på snøvær den 22. og sol den 23.
  10. Hmmm,det hørtes rart ut. Er du sikker på at det er samme type kasse da??
  11. Du har ikke en IS girkasse??
  12. Mye skal du ha for motorfestene. Er dem "faste" i fisken el.
  13. den lista er det jeg som hadde skrivd Jeg veit,men det fikk du si selv
  14. Jeg pratet med han som hadde med dette og gjøre og så listen over biler. Det var flere som ikke møtte opp som kjørte escort cosworth og mk1. Fruen kjørte focus RS mk1 og ble bedt av en kamerat. Så hadde alle stiltt opp som var bedt ville det vært en større samling av RS'er og fordæer generelt.
  15. Denna går fælt. Er en kompis som selger. Han er ikke glad i og skrive annonse,så dere får ringe og høre hv som er i den før det er dissing. Hadde en kjent en solgt den så hadde det sikkert vært greit med en sånn annonse.
  16. Sjekk også innsiden av fordelerlokk. Min fusket ved ca 1,0 bar og da var det fordelerlokket som var ganske oppspist innvendig(de 4 tappene inni). Så fordelerlokk og rotor er ikke dumt. Fåes på mekonomen eller liknende.
  17. Det skal jeg,men arbeidslysten trenger og trenge seg på Bruker den ikke om vinteren,så er ikke så hast enda Er mange om engasjerte seg på denne tråden også,hehe. Er litt moro og drifte ,med ford ja Bytter kanskje jobb over nyår,så da har jeg sikkert råd til enda mer gromdeler. PEACE OUT :)
  18. Takk takk folkens. Hjelper mye på valget om og ikke bygge opp igjen eller ikke når jeg får støtte her. Da skal jeg bare vente til arbeidslysten kommer og tar meg,hehehe. Kan jo kanskje lage en tråd om hva som har skjedd og hva som skjer. Og til KOOIJ,den er grei,men husk og les og sjekk litt mer neste gang Gikk bra når jeg prøvekjørte den husker jeg,men virker som det er mer sprut i den nå
  19. Hørte ikke noe mer fra trådstarter her. Skjønte han at han dreit seg ut??? Kan skje mye på to år med en bil.
  20. ser ut som jeg kommer til og bygge opp igjen ja Er jo sykt moro når alt virker.
  21. Hei hei folkens. Her er det mye rart skjønner jeg. Er jeg som er eier av bilen Når jeg kjøpte bil for to år siden i Sem så kom jeg ikke ut på E18 engang(ca 3-4 min) før frostpluggen spratt ut. Jeg blei tauet hjem til Lier og fikk satt i motorvarmer element men det holdet ikke lengre en måned ca. Skrudde ned bensintrykket fra 4,5 til ca 3 bar. Jeg fikk bilen litt billigere fordi det ikke var kontroll over ladetrykket,så jeg sa jeg skulle finne ut av det selv. Kjørte da med litt over 1 bar på 3 bars bensintrykk. Stilte opp litt bensin og ladetrykk på GATEBIL 07. Bilen fungerte etter jeg hadde vært der også,men var redd for ekspansjonstanken,da det var sprekker i den. Jeg skikftet først toppakning fordi det fortsatt var trykk i vannet,men det hjalp ikke. Så da fant jeg ut at jeg skulle skifte blokk,og da fant jeg sprekk i sylinder 2 og 3. Noe jeg regner med har vært der siden jeg kjøpte den. Men etter jeg byttet blokk vinter 08-vår 09 har den funket bedre enn noen gang,helt til siste GATEBIL SEPT 09. og jeg fikk greie på at den turboen som sitter på nå er kjøpt hos KRB,det hadde han kvittering på. Så hvor kommer mr.rallycross inn i bildet???
  22. Fine bilder. Bilen funket veldig bra hele dagen egentlig. Men så blie den sinnsykt varm utpå dagen. Hadde stram vaier hele dagen nesten Den ville ikke holde på vannet lengre,hehe. Bra sesongen er over
×
×
  • Create New...