Jump to content

chrizz_g

Gjest
  • Posts

    68
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by chrizz_g

  1. Hugger en MK1 Mondeo. Har alt, ca. Motor å gir går fint. Mistenker et dårlig drivledd muligens, eller kanskje hjullager. Suselyd når man kjører. Send sms på 40498444! Eller PM/Mail
  2. Godt poeng. Har ikke tatt noen ferske, men tok et bilde av hvordan den så ut rett etter den var borti en annen bil. Har skrudd av alt som er ødelagt, har kjøpt inn komplett front fra en delebil, kjøpte den fangerbjelka som er sveisa i fronten ny, så den er også med. Er stort sett bare jobben som gjenstår. Den på på eu også. Brekket er dårlig, så det må gjøres noe med, også har den stått i et år, så høyrehjulet bak har låst seg, men det kan jeg alltids løsne på. Starter å går.
  3. Hei. Har en litt kollisjonskadet hvit 1995 Mondeo stasjonsvogn jeg skulle blitt kvitt. Har kjørt i rævva på en annen bil med den, og fikk en skade foran. Har begynt å rette den, og har alle delene som skal til, men lurer på hvor mye den er verdt som den står. Bilen er en 2.0 med manuell, ikkeno utstyr utenom det "vanlige" Rulla 260k trur jeg. Bud?
  4. Det er Volvoen sin det!
  5. Imponerende kjøring av KSJ Racing hvertfall, han tok to topp-pakninger på treffet, også viste det seg at det var sprekk i blokka. Alikevel satser han alt.
  6. Den var nydelig, helt til jeg kom til frontlyktene. Da ble jeg kvalm.
  7. chrizz_g

    Volvo vs. Cat

    Måtte fram med tyngre artilleri for å ta livet av den ja.
  8. Nå spiller den faktisk. Men må dytte litt på den ja. Skjønner det ikke jeg. Spiller jo reint og, helt til forsterkern sier "TIKK" i sikringa.
  9. Har fått hentet hjem bassern nå. Koblet til kun den ene spolen (4Ohm?) og jeg får ikke lyd. Testa med begge spolene. Jeg har ikke teknikken til å dytte det igang, men har prøvd. Får ikke lyd i det hele tatt. Noen som vet hvor mye det koster for re-koning?
  10. Hva er det som egentlig skjer? Skjønte ikke den jeg.
  11. Jeg har heller aldri hørt om lignende. Mulig det er montert feil vei, men det tror jeg igrunn ikke. Skal seff sjekke det!
  12. chrizz_g

    Ødelagt L5

    Hei FMCN. Kjøpte meg en L5 i kasse i helga, betalte så mye som 200,- for den. Grunnen til at den var så billig, er at elementet er sprengt. Den spiller ikke av seg selv, hvis jeg vil ha liv i den, må jeg "dytte den igang". Jeg må massere elementet, og etterhvert så spiller den da. Da spiller den også ganske greit. Har ikke henta den hjem enda, og det er en god stund siden jeg hørte den spille, men tenkte at for 200,- så er det vel verdt det. Noen som vet hva jeg kan gjøre med elementet? Mulig spolene er koblet feil eller noe sånt, jeg har ikke sjekka det opp.
  13. Etter litt omfattende googling har jeg funnet ut diverse ang. elementene. De er på 125w RMS vær, altså det er noen skikkelig råtasser vi har med å gjøre! Fant tilogmed tegninger til kasse, fra fabrikant. Ikke værst! Link, til en side som selger elementet. Kassetegninger på høyre side.
  14. Godt å høre jeg ikke er helt på jordet
  15. Er det jeg som er dust eller var den bare for kasser med en skrå flate?
  16. Hei FMCN. Jeg har et par "Noname" 10" sub'er liggende å samle støv her, også tenke jeg jeg skulle snekre sammen noen kasser til de! De er av typen "så-dårlige-at-vi-ikke-setter-navnet-vårt-på-de" Står bare "250W MAX" på magneten. Så, med andre ord, dette er et prosjekt jeg ikke skal bruke penger på. Har laget en kjapp tegning i paint, med litt utregninger osv av kasse. Lager to separate kasser, som er like. Kassen er på 24L (23.9L). Beregningene er gjort med tanke på at jeg skal bruke 19mm sponplater. Også lurte jeg på, hva bør jeg tenke på? Stemmer utregningene mine? Hvor får jeg tak i billigest spon? Hilsen Christian!
  17. chrizz_g

    Ford Mondeo

    Ok, da satser jeg på de. Takker for svar, du var utrolig rask!
  18. chrizz_g

    Ford Mondeo

    Disse, som er linket til tidligere i tråden? Passer både foran og bak? http://www.pioneer.no/no/products/archive/TS-H683/index.html
  19. chrizz_g

    Ford Mondeo

    Altså, det er bare å kjøpe adapter plater på en bilradio forettning. De fleste har dette, hvis du bare er ute etter å få litt ekstra lyd utover det vanlige ville jeg kjøpt pioneer sine spesialtilpassede høytalere, så slipper du å tulle noe ekstra med kabler og sånn. De 5x8 høytalerene som pioneer har gir mere bass enn de fleste 6,5" settene, spesielt når de skal drives av spilleren. Takk for svar! Jeg leter litt på Pioneer sine sider, men jeg finner ikke noe jeg? Noen som vet om spesialtilpassede høytalere? Gjerne link.
×
×
  • Create New...