Jump to content

TurboX

Gjest
  • Posts

    2299
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TurboX

  1. Som topic sier har jeg et par kalipere til 2wd cosworth jeg ikke har bruk for lenger. Tanken med disse var i utgangspunktet å montere dem på capri'en med adaptere og reserveskiver fra wilwood (285x24mm). Grunnet endringer i planene, nye ideer og andre prioriteringer selger jeg de heller til noen som trenger dem. Tilstand på dem vet jeg egentlig ikke så mye om, da jeg ikke har brukt dem. Den ene skal visstnok nesten ikke være brukt i følge fordgutten på forumet, som jeg kjøpte disse av for en tid tilbake. Dette stemmer sikkert da det er klistermerker på den enda. Sitter klosser i ene kaliperen. Bilder kan fikses. Prisantydning 1500kr + frakt De befinner seg i Sør-Trøndelag, noen mil sør for Trondheim Henvendelse i tråden her eller på pm. Telefonnr gies evt ut på pm. Bernt
  2. Nå var jeg og tok en titt på da hjulbuene på denne lexusen ble "brettet ut", og det er ikke bare valset skal jeg fortelle deg..! Er nok både kapp og bank der Siden du har sett lexusen har du kanskje sett 4'er-golfen også? Svart GTI. Brettet ganske bra der og Ganske mange biler som har fått brettet ut hjulbuer på Huus bil&mek. Mvh
  3. Dette er også en genial side, står mye bra på tech-delen, bla. offset calculator. http://www.1010tires.com/
  4. Det svaret du får her blir ikke helt riktig. Fabrikkene måler felgens bredde der der dekket ligger an, altså de har ikke med kanten som dekket "ligger an" på. Skal du få riktig svar her må du måle bredden fra yttersiden av felgkant til yttersiden på den andre siden, så ta regnestykket du har gjort ovenfor. Det kan da se ut som felgene dine har en anleggskant til dekket på 11 millimeter. Skjønner?
  5. Her var det alltids svar, i hytt og gevær.. hehe.. Men det jeg egentlig trenger da, er dekkdim org på sierra mk2, så jeg kan regne ut rulleomkrets? Felgene det er snakk om er 7,5" x 18", ET 35. 215/35 skulle kanskje funke..?
  6. Som topic sier, er det noen her som har fått 18" felger godkjennt i vognkort? Evt innpress, bredde og dekkdim? Eller vil det gjøre saken mye enklere å gå for 17"?
  7. Det blir vel en tur i år også
  8. Ok, litt fort her. Tenkte du mente oljefat i stål, da jeg er mer vant med at olje er på stålfat
  9. Å koble to i serie vil vel gi økt bensintrykk, mens to parallellt vil gi økt bensinmengde.
  10. Sett den på kaldluftssiden du. Da slipper du at det tar tid å få trykk igjen.
  11. Se over sidene her så står det meste du trenger å vite. Ja, det skal gå fint.. http://www.strip-all.com/no/
  12. http://www.fmcn.no/forum/index.php?showtopic=27815 *KREMT* Synes det sto lite om den, hva som er gjort med motor og drivverk osv. Legg ut mer info du.
  13. Skulle satt på org speil - lakkerte sådan, org lykter, sveist badlook på panseret, andre felger, tatt bort listene og en annen vinge. Da hadde jeg sagt meg rimelig fornøyd med utseendet.
  14. Du må bruke punktum i stedet for komma i kalkulatoren. Inner Clearance: 2mm MORE (the inside of the wheel to the strut housing) Outer Position: EXTEND an extra 14mm (position of the outside edge of the wheel) Mvh
  15. Styling-tech som selger. Du finner dem her : http://styling-tech.no/ Se på felggalleri.
  16. OT. Jeg har 550x 230x76 på min. Kjøpte denne i stedet for en sik du selger, da jeg var usikker på plass. Mener også at det skal passe med tanke på plass, men jeg har inn- og utgang under på min, i stedet for på topp. (IS-turbo)
  17. Det er mulig, det vet jeg ikke så mye om. Er vel også mulig det er litt forskjell på hva som går på de forskjellige pin'ene i selve hjernen, men tenker nok truckdriver dukker opp her og svarer på det snart...
  18. EEC-IV er standardhjernen på bla. 2.0ohc, 2,4v6, 2.8v6 og 2,9v6. Muligens dohc også, standard Ford 60pin kontakt. Som et hvilket som helst annet datasprut.
  19. VR-krets er ikke loddet på nei. Men jeg kan alltids fikse det om ønskelig. Det er forøvrig extra 2.0.1 koden som er lastet inn.
  20. Om kontakten er des samme som på IS hjerne så skal det vel være bolt on. Om det er samme kontakt på cosworth som på andre hjerner vet jeg ikke. Anbefales å bruke bredbåndslamda til for justerig og korrigering.
  21. Hei! Vurderer nå å selge ene MegaSquirt-sprutet mitt, da jeg har to stykker og ikke har bruk for begge. Grunnen til at jeg har to er at jeg hadde et i backup hvis jeg ikke fikk det ene til å virke, noe som det gjør. Sprutet er IKKE prøvd i bil, men fungerer helt som det skal i MegaTune med simulator. Dette sprutet har 2,5bar map-sensor innebygd, og for de som ikke vet det fra før kan det brukes opp til 1,5bars ladetrykk. Sprutet er satt opp for å bli styrt av hallsensor/triggersignal som sitter originalt i fordeleren på Sierra IS, som dette var tiltenkt til. Det som følger med er: - Sprutet (komplett, sammensatt) - Serialkabel for bruk med data - USB til serial adapter for de som ikke har serialutgang på maskinen sin - CD med nødvendig programvare EEC-IV adapter kan også følge med, da kan man bruke sprutet på alle biler som har Ford's 60-pin kontakt på hjernen. Eneste man da trenger å gjøre er å bytte hjerne og koble map-sensor på innsuget. Hjernen er lastet med MS2-extra koden. Sprutet og tilbehør ligger i Sør-Trøndelag fylke, mellom Trondheim og Røros. Telefonnummer gies evt. på PM! Prisantydning: 3600 norske kroner Dette er priser hentet fra DIYautotune sine sider, og du vil da spare 35? dollar i frakt samt nesten tusen kroner i mva. Ikke vær redd for å spørre om det er noe, biter ikke Mvh Bernt Glemte å si at det er med kontakt for å lage ledningsnett for motor selv, da trenger man vel en loddebolt og noen ledninger. Legger også ved noen bilder.
×
×
  • Create New...