Jump to content

taunus gxl coupe

Gjest
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    hordaland
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Recent Profile Visitors

2828 profile views

taunus gxl coupe's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Ja det er nok stor forskjell fra forhandler til forhandler. Og det var der jeg hadde ett ørlite håp om att Ford Motor Norge kunne ha hjulpet meg?.. Og sagt hva jeg hadde krav på, eller i det minste ordnet opp med forhandler, men nei da. De henviste meg bare tilbake til forhandler. Så hva har da vi som forbrukere egentlig krav på, og hvor kan vi få info om hva vi har krav på . Når det gjelder bil og garantier? Det er jo jeg som kunde som må diskutere og krangle, og blir den store stygge ulven!
  2. Ja, jeg kan forstå att det ikke alltid er like lett for forhandler å forholde seg til misfornøyde kunder, og samtidig retningslinjer fra Ford Motor Norge. Men er noe med hele settingen her, får liksom ikke den info jeg vil ha. Samt att ting virker lite smidig, forhandler svarer ikke, eller svarer delvis på mine spørsmål. Så det er hele saken som gjør meg forbannet. Hadde en kalt en spade for en spade, så kunne jeg muligens sett på dette med andre øyne? Hadde foreksempel FMN sagt til meg att klosser skal byttes sammen med skiver, det skal vi gi beskjed til din forhandler om. Det med dempere finner jeg også meget merkelig? Viss det var en mansjett på en drivaksel, så hadde de altså bare skiftet mansjett og håpet på det beste? Jeg spurte forhandler om jeg fikk nye dempere eks ved neste service, viss dempere var deffekt pga mansjetten? Dette kunne de ikke svare på ? Så føler liksom att kort holdes tett til brystet, og kunde må for all del ikke få vite for mye! Jeg ser vel ingen spesiell grunn til å fortsette å bruke forhandler til service i fremtiden. Kan like gjerne bruke hvilket som helst godkjent verksted.
  3. Hei. Må få ut litt frustrasjon. Det saken gjelder er noen punkter som forhandler på pekte ved sist service i April i år. Bremseskiver bak, var fulle av spor. Så ut som en hadde satt dreiestål inntil, altså langsgående spor. Mansjetter på dempere bak, var defekte/seget ned. Dette skulle de reklamere på til Ford . Så langt alt vel. Får beskjed i Slutten av Juni, at bil skal inn i August for rep av dette. Ser så i Mail at bremseskiver skal byttes, men ikke klosser?? Bil er gått ca 32.000 så jeg spør om ikke klosser også skal byttes? Nei klosser er slitedeler og dekkes Ikke på garanti? Så skiver er ikke slitedeler, i følge forhandler? Jeg spør om de kan sette på nye klosser samtidig, så skal jeg betale dem. Nei, må da betale for bytte også?... Dempere bak, skal det bare byttes mansjetter på, jeg trodde at dempere ble byttet komplett? Det er ingen som vet hvor lenge mansjetter har vært defekte? Er det 5,7,9 mnd siden? Jeg mener uansett att dempere kan ha tatt skade av dette. I min frustrasjon over att alt blir dyrere og dårligere, sender jeg en Mail til Ford Motor Norge. Uten særlige forhåpninger, selvsagt. Der jeg spør om det forhandler sier, stemmer? Men som forventet bare en haug med svada, om at bil selvsagt blir reparert etter fords spesifikasjoner. Dette er blitt ett prinsipp for meg nå, med så arrogant holdning overfor meg som bileier. Det er min bil, og jeg vil vite hvordan den blir reparert, og hvorfor ting er som de er? Og hvordan kan vi som kunder sjekke at det verkstedet sier, virkelig stemmer? Noen som vet hvor jeg kan henvende meg, for å få svar på dette? Hva mener dere? Er jeg bare en pirkete sur kunde? Etter over 25 år med Ford , er vel Max grensen min nådd.
  4. Ja det kan jeg. Har du mobil nr, så kan jeg sende bilde der.
  5. Hei. Jeg har wolfrace felger som er omtrent helt like, som de du har avbildet. De stod på en Mondeo mk2, som jeg hadde for en del år siden. Er 17 toms, og et 35, mener jeg? Har spart på dem, l tilfelle?.. Men ser vel kanskje ut som jeg ikke får bruk for dem?
  6. Hei. En meget pen Mondeo. Jeg lurer på en ting, ser du har Ford emblemer på MS-design felgenene. Hvilke senterkopper bruker du? For de er vel større i diameter? Og en ting til, hjulmuttrene til ms felgene. Er de like som på org y-design felger?
  7. Har tenkt på Østfold felgteknikk ja. Men er det ikke dyrt og mye styr å få sendt 4 20" .? Hvordan få pakket dette for å sende de? Sendte du med posten?
  8. Har noen 20" felger, som er noe kantkjørt. Noen som vet om firma i Bergen som kan fikse felger? Vet det finnes andre steder i landet,men hadde vært greit å slippe å sende de rundt.
  9. Ja har tømt vann i dreneringshull til luke, og det renner ut igjen, og kommer ut under bil på begge sider. Så dette ser ut til å virke som det skal. Men som sagt så ligger vannet en liten stund før det renner ut. Finner ikke noen andre merkbare lekkasjer, så er derfor jeg lurer på om teorien med at viss det ligger vann i taklukekasett ved mye regn, og jeg da tar bil fra stillestående og så kjører i nedoverbakke med en gang. Så vil dette vannet renne over og inn i bil???? Og siden det ikke er så mye vann, så vil det gå en stund, før det merkes inne i bil???
  10. Nå har jeg sjekket litt mere rundt denne saken. Spylte med vann over takluke en stund, og takluke lekker slik at det drypper vann inn i taklukeramme. Dette vannet blir bare liggeende i ramme, er sånn ca 2-3 dl. Fant noen dreneringshull i hvert hjørne i front av ramme, blåste med trykkluft og de virker ok? Men vannet ligger fortsatt uten å renne bort. Min teori er da, at når jeg beg å kjøre i nedoverbakke så renner vannet inn i bil, ved taktrekk??? Og når dette har skjedd noen ganger drypper vannet ved solskjerm slik som fruen oppdaget. Og tilslutt kommer det ned på gulv??? Dette er jo bare en teori fra min side, men høres det sansynlig ut?? Burde ikke vannet forsvunnet fra takluke ramme, relativt kjapt, og ikke blitt liggende???? Vil det hjelpe å bytte taklukepakning? Eller er dette noe jeg må leve med??? Er jo ikke spesiellt lysten på at dette ikke skal kunne løses. Noen som har synspunkter på teoriene mine?
  11. Ok. Har spylt med hageslangen på taket av bilen, men har ikke noe kokret resultat. Dette med takrailsen som nevnes her, hvordan finner jeg ut av det? Må taktrekk ned innvendig? Eller kan en lokalisere det utvendig på tak? Er rails skrudd med gjennomgående skruer innv i bil ? Taktrekk er vel ikke så enkelt å ta ned ?
  12. Ja godt mulig det du sier stemmer, vedr takrails eller frontrute? Var fruen som oppdaget det, og hun sa det dryppet vann ved solskjermen i tak på førersiden. Det eneste jeg kansje har merket som en endring i det siste, er en surkling fra taket når jeg kjører i nedoverbakke rett etter oppstart, og bilen har stått ute i dårlig vær. Røykmaskin, vil den gi lekkasje i form av røyk i stedet for vann ???
  13. Merket til min store fortvilelse her om dagen, at min mondeo var klissvåt på gulv venstre side foran og bak? Har hatt bilen i 4 år og ikke merket noe tidligere. Bilen er en 09 mod titanium s med takluke, noen som vet hvor dreneringene til takluke befinner seg? Er det andre svake punkt som kan sjekkes? For slik vil/kan jeg ikke ha det, så tips mottas med takk.
  14. Det beg å bli en stund siden!Men det sto en capri mk3 for salg på vårmønstringen i Bergen i år.Er det noen her som vet hva selgeren heter,om bilen er solgt og evt tlf nr?Det hadde vært kjempe fint.
×
×
  • Create New...