Jump to content

Kimmelim

Gjest
  • Posts

    98
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Svene i Numedal.
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Kimmelim's Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. Kimmelim

    Rattet lugger

    Prøvde å smøre opp krysset i fotbrønnen bak pedalene, men da får jeg leite "utendørs". Er det kurant å finne fram? Leita litt tidligere i høst,men har kun finni krysset inne i bilen.
  2. Mulig dine er mer bøyd, men jeg fikk også beskjed om at mine var bøyd. Ga ikke feil på Eu...
  3. Kimmelim

    Varmesete

    Ser at Biltema selger nye elementer nå. Vurderer å bytte,men lurer på en sak. Gamle setevarmeren har jo flere trinn for varmen. Hva er det som styrer den og vil et nytt uoriginalt element få flere trinn eller bare av og på? Tenkte å koble til original bryter.
  4. Ryker nå like ille som før. Ikke bytta de to siste dysene. Bare en tanke... kan ødelagte dyser gjøre at glødepluggene blir dårlige? Soter ned eller liknende?
  5. Skal sjekke. Må det fjernes noe plast for og se? Eventuelt hvordan løsner man den om den er limt?
  6. Spoileren på bakluka mi har sprukket litt inn fra enden på begge sider. Noen som veit hvordan den er festet? Antar at det er ifm innfestingen den er gåen da det skjer på samme sted på begge sider. Tror det en original spoiler fra Ford. Redd den snart detter av da den er sprekt tvert over på ene sia.
  7. Bytta olje og filter. Betydelig mindre røyk. Etter litt kjøring er bilen allikevel ikke helt hundre, men stopper iallfall ikke:) Spørs om ikke de to siste dysene bør byttes også.
  8. To nye dyser på plass og bilen virker frisk. Går bra på tomgang, røyk borte og nøkker ikke under kjøring. Har ikke kjørt mange mila, men ser ut som ting er på stell Edit: Røyken er ikke borte. F..n.
  9. Eh... Har ikke hørt lyden etter at dysene på bilen blei bytta. Har mest trua for at det er en tilfeldighet for den sammenhengen ser ikke jeg iallfall:)
  10. Var ingen feilkoder. Konklusjon kom etter test. Burde det vært feilkode?
  11. Dieselfilter byttet uten hell. Ny test av dyser gir feil på 2 stk. Byttes til uka og håper det løser alle problemene.
  12. Usikker på om de har gjort det. Får høre i morgen.
  13. Bilen har nå stått noen dager på verkstedet. De blir ikke helt kloke på hva som kan være feil. Dysa som var gåen tidligere i uka virka fint i dag, men en annen dyse var typisk nok ikke bra i dag... Flere gåene dyser eller feil på "linjene" inn til dysene? Ingen feilkoder kommer fram og det er ikke lekkasje på sylindrene. Filterbytte blir gjort i morra, men veit ikke om noen her inne har noen flere tips ut fra siste oppdatering?
  14. Aha. Så mottsatt av det jeg tenkte.
×
×
  • Create New...