Jump to content

Sierra RS

Gjest
  • Posts

    433
  • Joined

  • Last visited

About Sierra RS

  • Birthday 07/06/1987

Medlemsinfo

  • Bosted
    Ski
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • MSN
    martin.fauske@gmail.com
  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Ski
  • Interesser
    DTM og biler før 90'

Sierra RS's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. nei, det har jeg ikke. har ikke kjennskap til den siden heller. er det en ny del av dette forumet eller? har vært borte fra ford miljøet noen år.
  2. Da så det ut som det ble mitt sender du betalingsdetaljer på Pm?
  3. hei! jeg driver å bygger om min 83 modell sierra til ist, og har noen spørsmål rundt dette ombygget: - får man plass til en T5 i en 83 modell? hvis ikke holder det å "masere" litt, eller må jeg bytte til nyere type tunnell? - er det noen forskjeld på hovedbøyla i bakstillinga annet en bredere innfestning for diff? kan jeg bruke 2wd bøyle og 4x4 armer? - er det sporvidde forskjeld på 2wd og 4x4? - er det en ide å bruke 4x4 forstilling på en vingebil isteden for 2wd? (mtp vekt på alu traversj) 4x4 traversj uten drivaksler/diff. kjøres som 2wd. - bilen skal bygges mtp trackday kjøring, og jeg har komplett 4x4 understell liggende. så prøver å finne beste kombinasjon av deler. eller vil dere anbefalle å kjøre komplett 2wd understell? takker for dere som ønsker å dele deres erfaringer og meninger
  4. Hei! ble rattet solgt? om ikke, byr jeg 1400kr + frakt
  5. Sierra RS

    slett

    venter spent på hva du får som svar twin turbo. drøyer med å skrive søknad til jeg vet hva du får av svar. jeg har sjekka opp litt angående dokumentasjon. ford har ett dele program som heter ECat. jeg har en bekjent som kan skaffe tilgang, hvertfall for meg i ett par timer. utskrift på dele nr, samt bilder av at det går ann å ha 3-dørs karosseri med 4wd er jo en mulighet som kan styrke vår sak.
  6. Sierra RS

    slett

    det er vel dette som blir problemet. det er jo cosworth som vi prøver å få godkjent her. og xr4x4 er jo med v6 motor og har en annen girkasse, og det er en annen effekt. man kan vel vise til at chassi er levert også som 4x4, men vi lager jo i teorien en ny utgave av sierran. og, hvis ford ikke vil hjelpe, så blir det vanskelig å dokumentere noe i det hele tatt. å søke om å bygge om til xr4x4, få det godkjent, også søke om motor bytte, er ikke aktuelt for min del. da blir det søknad om 2wd for min del. kanskje oppbygging av kjøretøy er tingen. siden det ikke er ett rent flytt over deler ombygg?
  7. Sierra RS

    slett

    er dette noe du kunne tenkt å dele med oss, eller med meg på pm? skal sende en søknad selv, og kunne tenkt meg å se hvordan du har formulert deg. har du fått noe svar enda?
  8. Sierra RS

    slett

    jo. har 4x4 cosworth understell. med dempere, traversj, stabstag osv. komplett fra en sierra 4x4. flytta over fra den og rett opp i bilen min. syns hjulet står helt fint. og jeg har plass til 17 tommere. står på bilen nå.
  9. Sierra RS

    slett

    så det holder å "masere" med slegge altså? trodde det var snakk om kapping og greier jeg. har snakket med BT og de vil ikke ha noe av kappe og skjøte arbeider i torpedovegg eller tunnell, da dette er bærende konstruksjon. skal dette utføres så må det bli oppbygging av kjøretøy, og da blir prosessen en helt annen. jeg har alt komplett 4x4 understell på bilen. har kjørt med dette i flere år, og ist motor. kun 2wd selvsagt. syns ikke hjulene er langt fram. kjører fint! jeg tipper det beste er å lage en ny girkasse traversj. så slipper du å kappe for mye i tunellen. jeg måtte snekre sammen nytt feste for å få t9 kassa til å passe i min. blanding av dohc og gammal sierra traversj. funker fjell.
  10. Sierra RS

    slett

    hei. jeg har også tenkt lenge på dette. jeg har en 83 sierra 3 dørs, og den er fri for rust (!). 4x4 hadde vært utrolig morro å lage. jeg lurte på om det er noen forskjeld i girkasse tunellen? mener det var en her inne som lagde 4x4 og forgasser turbo for noen år siden. og han sveisa noe greier i tunellen. girkasse oppheng bla. utsparinger i vangene er vel ikke stort problem å lag, om de ikke er der. og, man kan vel bruke sedan ledningsnett, også bare slanke vekk det du ikke trenger?
  11. hei. legger ut en bil til salgs for en kompis. det er en 1995 1,8 16V escort clx. 5 dører kobi. den er rød av farge. rust på standard stedene. motoren er havarert, men deler utenpå som dynamo etc, er bra. bilen er kun godt 87000 km, som er lite. så girkasse og drivaksler er i god stand. ny radiator. front og bakfanger er ødelagede. bil kan selges hel, eller i deler. bilen har ikke skilt, men årsavgift er betalt. bilen ble kjørt daglig intil januar, da bilen varmskjærte seg. komplett bil hentes for kr 3000. se auto db kode for bilder: 1101613 bilen står på nesodden, akershus. vennligst ring han for spørsmål/handel. enkle spørsmål kan rettes meg på pm. RING Øystein: 41621599
  12. hei. jeg skal montere bur i sierra'n i vinter. og lurere da på hvor dere andre har kjøpt deres? jeg ønsker ett skrudd bur, så jeg kan ta det ut og inn om det trengs. hadde vært kjekt med ett som er ferdig bøyd og tilpasset, så jeg ikke trenger å kappe og sveise så veldig mye. hvis dere har linker til sider dere har kjøpt fra er det fint. event. pris dere måtte betale. og hva frakta ble, om det er fra land det er litt langt å kjøre til . ps, det er snakk om hel bur. på forhånd takk.
  13. kjenner jeg blir klam i hakket fy for en fet bil!
×
×
  • Create New...