Jump to content

Fordxr4x4

Gjest
  • Posts

    324
  • Joined

  • Last visited

About Fordxr4x4

  • Birthday 04/15/1983

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Gardermoen

Medlemsinfo

  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Fordxr4x4's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. http://pumaspeed.co.uk/car-Fiesta-Mk7-Zetec-S1600_1_43.jsp Pumaspeed har mye forskjellig. , http://www.demon-tweeks.co.uk/performance/coilover-suspension-kits Demon Tweeks har det meste. Har bra kampanjer av og til også, og man får trukket fra den engelske mva automatisk. Handlet flere ganger fra begge butikker.
  2. Jeg har en 2005 Fiesta ST. Vært veldig lite tull med den. Knekt to fjører opp gjennom samt at skiltlysene gjerne må byttes annet hvert år pga kontaktene irrer istykker. Samt at bakre del av eksosen rustet istykker når den var ca 8 år gammel. Rust kommer ofte rett nedenfor spoileren på bakluka. Sett dette på flere. samt litt i hjulbuene fremme og min har litt inni bakluka. Uten om det anbefaler jeg deg å kjøpe en. Veldig morsom bil og man får kjøpt alt man ønsker og litt til av ettermarkedsdeler til den. Motoren skal tåle det meste tror jeg. Ikke hatt noe problem med min, Disse har jo registerkjede og ikke registerreim. Hørt om en del bort i England som har rast girkassene sine men alt blir jo ødelagt hvis en ikke tar vare på det. Hatt min bil siden 2008 og er strålende fornøyd.
  3. Jeg kan gjerne ta de. Kan ringe deg i morgen, kan hente de på Fjellhamar.
  4. http://fordfiestast.co.uk/ubbthreads.php Fiesta St forum med mange hyggelige og hjelpsomme folk
  5. jeg kjører med 17"x7 40et på min 05 fiesta ST. Det går fin fint. Har tüv papirer og fått det inn i vognkortet og.
  6. Fordxr4x4

    Fiesta bilder!

    http://www.dmb.uk.com de har. veldig hjelpsom og fine priser.
  7. Sender man delene til Sverige får man vel ikke trukket fra den engelske momsen. mens hvis man sender til Norge får man som regel det. Så da vil vel det meste av vinninga gå opp i spinninga hvis man må dra et stykke til Sverige for å hente de. Eneste er at når du momser inn til Norge må du betale moms for frakta også. http://www.eurocarparts.com/ der har de mye deler til alle mulige biler. Lignende Mekonomen virker det som. F.eks Pagid bremsene er bra erstatning for orginalbremser.
  8. http://www.hmrc.gov.uk/vat/managing/international/exports/goods.htm Hvis de gjør det på rett måte er det ikke noe problem å selge uten den engelske momsen. Aldri hatt noen problemer med å få trukket av momsen på de tingene jeg har kjøpt fra engelske nettbutikker. Ebay har jeg ikke noen erfaringer i fra når det gjelder bildeler og dyrere ting så der kan jeg ikke uttale meg. Uten om en gang jeg fant noe jeg ville ha på ebay fra Demon Tweeks, men da laget de enkelt og greit en faktura til meg og sendte på mail så da ble handlen gjort utenfor ebay.
  9. Bare lommeboka som setter grenser http://www.fordfiestast.co.uk der er et forum med masse ålreite hjelpsomme folk. Velkommen skal du være :=)
  10. grattis med bil den så veldig pen ut selv om jeg må si jeg liker blå eller hvit best. Var slettes ikke gærn pris heller. senkefjører på fiestaen er aldri feil.
  11. kanskje den svarte fiestaen som stod til salgs på røhne selmer lillestrøm? den er borte fra finn.no hvertfall
  12. vær obs på at de klipsene på den orginale rammen er veldig skarpe når du tar de av slik at du ikke riper opp orginalspillern din. Skal ingenting til, fikk jeg smertelig erfare på min egen spiller
  13. Hadde Fiestaen på service der engang. Hyggelige folk og ikke noen problemer. Tok ikke lang tid før noen kom å spurte om jeg trengte hjelp når jeg vimsa meg ned i bruktbilavdelingen mens jeg ventet. Så jeg fikk et godt inntrykk av butikken.
  14. Bruker å ligge 2-3 stykker på autoscout24.de og mobile.de som regel fra Italia til ca 25-30 000 kr
  15. Jeg hadde en 84 mod Ford Sierra 2.0 som var godkjent ombygget til 2.8 xr4x4. Hadde papirer også men tror de fulgte med bilen når den ble solgt. Reg nr var hvertfall tv52356 hvis det kunne hjelpe. Den er nok død nå men kan jo være den finnes i ett eller annet register et sted. Tror ikke det var gjort stort annet enn å flytte over deler fra en 2.8
×
×
  • Create New...