Jump to content

Ghhoel

Gjest
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Sarpsborg
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Ghhoel's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Snakket med Ford Mysen i går, og de ba meg om å kortslutte tempføler bak grillen et par dager. 3 timer, så var varmeren i gang!
  2. Snart et år siden siste her nå, ser jeg... Kjøpt brukt varmer fra en 2006-modell. Måtte bytte ut kontakta på den nye, men ellers bolt on. Starter ikke.... Før jeg plukker ut denne igjen, og leverer dern tilbake: Tips videre? Sitter det noe relé i bilen som styrer denne varmeren? Flere sikringer enn tidligere nevnte F23? Begynner å bli småfrustrert nå!
  3. Mye jobb å bytte dette? Noe jeg bør passe på ved utførelse av jobben? Tidsforbruk?
  4. Noen som har delenummer til glødepluggen til D5W? Bestilte på Ebay, men den var feil. Denne jeg fikk: http://www.ebay.co.uk/itm/EBERSPACHER-GLOW-PLUG-ORIGINAL-EQUIPMENT-QUALITY-D1L-D3L-D5W-MIKUNI-FREEPOST-/181073046300?pt=UK_CarsParts_Vehicles_BoatEquipment_Accessories_SM&hash=item2a28cb6b1c
  5. Samme lyd konstant ved sving til høyre....
  6. Litt usikker på hva problemet er nå.... Har en vibrasjonslyd/rumling fra et forhjul på forden.. Dukker opp i mellom 55 og 60 km/t, og blir gradvis svakere ved høyere hastigheter.. Det minner mer om dekkstøy, enn vanlige hjullagerlyder.. Fulgte tips fra en kollega om å jekke opp bilen, for så å dreie på hjulet mens jeg lyttet og kjente på øvre støtdemperfeste. Var det hjullager, ville jeg kjenne/høre det. Ingen ting fra noen sider. Lyd fra hjullager, vil også forsvinne gravis ved sving til en side. Det som er rart her, er at ved rattutslag på ca 2-3 cm, så forsvinner lyden som om jeg skulle slått av en bryter.. Rett frem = uling Drar rattet 3 cm til venstre = Tyst... Rett frem = uling Har også fått tips om drivknute. Testet ved å rygge på en åpen plass med full sving til begge sider. Ingen ting... Flere forslag?
  7. Har endelig fått tilslaget på en enebolig, og vi flytter den 1/7. Frem til det, skulle vi gjerne lagret endel delekasser for å frigjøre litt plass til salg av nåværenede. Vi skal ikke flytte så langt, så vi håper noen har noe/kjenner til noe i nærheten av Sarpsborg/Fredrikstad.
  8. Da er ihvertfall deler bestilt, med levering hos søta bror! Håper ikke det tar for lang tid... Hvor lang tid bruker jeg på å bytte 4 dempere på Mondeo MKIII forresten? Hvis det er noen "tjuvtriks" jeg bør kunne, setter jeg pris på at dere roper ut!
  9. Som originaldel, er det sikkert mye å spare, ja Det har jeg ikke sjekket.
  10. Er det prisen for en, så ble jeg ikke imponert. Kjøpte et slikt nå hos Hellanor, og betalte kr 1 250,-(riktignok med 20% rabatt, men fortsatt lavere pris)
  11. Støtdempere er det første som må byttes(Alt av skiver, klosser og calipre ble byttet i helga)... Er dette er grei deal? Link Bilen blir ikke kjørt mer enn 10k i åert nå, så jeg gidder ikke legge massive summer i det... Jeg har bekjente rett over grensa i Sverige... Vil det være mye å hente ved levering dit?
  12. Jeg har en 02 Mondeo, som har gått 230k, og må oppgradere litt etterhvert.... Er det noe å hente på delebestillinger i utlendet, og fra hvem? Har hatt mye Land Rover, og deleprisene i UK ligger stort sett på 1/3 av prisene her.. Takker for tilbakemeldinger. -Håvard-
  13. Ghhoel

    Bakhjulslager

    4 x kapp, og skru: 3 minutter senere: Takk for alle tips!! Nå æ're på plass! Beklager kupp av tråden, men satser på at jeg var såpass innafor topic at det var greit
  14. Ghhoel

    Bakhjulslager

    Fikk også tips om å sveise på en mutter etter kapping og fjerning av spindelen. Da får jeg varmet litt lokalt samtidig.
  15. Ghhoel

    Bakhjulslager

    Det var en god ide! Vil jo tro at skruene sitter aller verst der hodene har rustet fast i flensen... Enig?
×
×
  • Create New...