Jump to content

Ghiadriver

Gjest
  • Posts

    95
  • Joined

  • Last visited

About Ghiadriver

  • Birthday 12/25/1969

Medlemsinfo

  • Bosted
    Bardu-Troms
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Bardu-Troms

Ghiadriver's Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. Vendebraketten som sitter framme på venstre side av girkassen, som gearstaget fra gearstanga går inn på oppe og med kulekobling nede, samt det tynne staget med kulekobling i hver ende, som går videre fra denne, ønskes kjøpt. Troms 90549859
  2. Du må ha noe feil med toppen din, og siden at det er lettmetalltopp så burde den ha vært planet før du monterte den. Etter flere varmkjøringer er den garantert ikke helt rett. Men siden at du nå sier at du har fått vann i oljen, så tyder det nå på en mer alvorlig feil, mest sannsynlig i toppen. Så du burde få deg tak i en annen topp eller motor, det vil selvfølgelig være det billigste.
  3. Bærebruer foran, helst nye eller lite km, ønskes kjøpt. Troms Tlf. 90549859
  4. Du sier at du har gnist og bensin, men du har feil på en av disse. Det kan være noe med bensintilførselen, så blir pluggene våte? Men hvis de er tørre så åpner ikke dysene og de er elektronisk styrt, så da har du en elektrisk feil og alt vil ellers se normalt ut. Blir de våte kan de åpne på feil tidspunkt, og du har en elektronisk feil med tenningen. Men du kan nå begynne med å skifte bensinfilteret bak, for er det for tett, så vil ikke motoren få nok bensin og gå dårlig. Bare noen tips, ikke noen klar fasit på dette problemet.
  5. Jeg har tidligere prøvd å få tak i ny frontrute med varmetråder til Sierra mk1 og det gikk ikke. De som skulle bestille ny frontrute søkte i Norge og hele Europa over lengre tid, men fikk ikke tak i. Litt spesiell rute, kan man si, da Sierra normalt ikke er levert med oppvarmet frontrute på mk1. Men det fantes å få tak i originalt, og man kunne sikkert spesialbestille dette som ekstrautstyr når bilen ble kjøpt ny. Jeg vet ikke hvilke utgaver og årsmodeller som man kunne få dette til, sikkert Ghia. Men jeg tror at de er gått ut av produksjon for mange år siden og derfor ikke er å få tak i idag fra glassforhandlere. Men ingen problem hvis man har mk2 å få tak i ny rute, men disse passer ikke til mk1. Dette fant jeg ut når jeg skulle skifte frontrute på min mk1 i 2011.
  6. Alle frontruter til mk1 er ikke like, forskjell fra 82/83 til 84/86 og annen rute på mk2!
  7. Det er nok 28 eller 29 mm, også lurte jeg på om du har stabstaget bak på 14 mm?
  8. Det har jeg visst du er interessert. Tlf. 90549859
  9. Har du stabilisatorstaget framme og evt. hvor tykt er det i mm?
  10. Jeg har nå en Sierra også og den viser bare 2 km/t for mye og det virker greit. Men jeg synes ikke det e akseptabelt med 8 km/t for mye på en Ford...
  11. Jeg lurte på om det er vanlig at Scorpio 95-98 viser 8 km/t for mye på spedometeret, og om det kan justeres tilnærmet riktig på et Ford-verksted? Noen som vet noe om dette?
  12. Har nesten samme problemet på min, men der lyser lampene hele tiden. Fikk det sjekket tidligere på Ford og da var det feil med sensoren på venstre side bak, så jeg fikk byttet den. Men det virker fortsatt ikke, så lurer på om hjernen til abs-systemet må tilbakestilles. Hjelper ikke med batteriet frakoblet.
  13. Har du bakstøtfanger til Scorpio frosk? Og evt. hvilken farge er det?
  14. Jeg er interessert i å kjøpe viskerarmen din til bakrute Sierra stasjonsvogn.
×
×
  • Create New...