Jump to content

Jonny N

Gjest
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

About Jonny N

  • Birthday 08/17/1978

Medlemsinfo

  • Bosted
    Oslo
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Flensburg, Tyskland

Jonny N's Achievements

Moped

Moped (3/6)

  1. Jonny N

    Mondeo ST220

    ST220 er en kjempeartig bil! Jeg hadde en 2002 modell i 4 år. Når jeg kjøpte den var den kjørt 93.000km, og jeg solgte den på 179.000km. På den tiden skifta jeg kun slitedeler som hjullagre bak, bremser, clutch og starter. Skiftet også pakning på innsuget ved 177.000km. Ford-verkstedet fortalte meg da at dette var en svakhet på 3.0 motoren. Selv synst jeg kanskje ikke at det å skifte en pakning på så høy km-stand er noe svakhet... Originalbremsene er kanskje ikke de beste etter min smak. Men f.eks green-stuff var i alle fall den gang billigere enn originale og bedre. Skal sies at jeg bodde i Tyskland når jeg hadde den, og kjørt en del på Autobahn. Forbruket låg på mellom 0,8 - 2,3 alt eller hvilket humør høyrefoten var i... Kjøper du en ST220 vil du ikke angre! Jeg savner min
  2. Artig at det er flere enn meg som kunne tenkt å prøve noe slikt. Når det gjelder ringen, finner jeg bare kjørekurs hvor man må ha med egen bil, eventuelt leie en fra et av de mange firmaene som tilbyr slikt der nede. Noen som vet noe annet? Om man f.eks skal være med på Scuderia Hanseat (som sies å være av de beste kursene i Europa), så må man ut med enorme summer. I Sverige har jeg bare funnet selskaper som tilbyr kjøretur på offentlig vei? Dette finnes også i Norge, men tviler sterkt på at du får gjøre annet enn å stryke lett på gasspedalen... Synst prisene på vrooom er ganske greie, så det blir vel en tur til England om jeg ikke finner noe annet.
  3. Kanskje er jeg elendig på å søke, men fant ingen tråder om dette temaet. Jeg lurer på om noen har tips til steder hvor man kan kjøre "superbiler" på bane. Som f.eks: http://vrooom.no/Kjoer-selv/Euro-Challenge-4 Noen som kjenner til andre som tilbyr slikt? Utenlandske firmaer/nettsider er helt ok.
  4. Takk for tipsene! Jeg får kikke nærmere på det når influensa har sluppet taket... Forresten danka23: frå ørsta? kjenne ej dej?
  5. Hei! Har akkurat funnet ut at motoren drar falsk luft. Fikk Ford til å sette en diagnose, og den sier at den drar falsk luft i sylinder-rekke 1. Jeg tenker toppakning eller innsug. Andre (billigere) forslag til hvor luften kan komme inn? Takk for hjelpen!
  6. Ikke at jeg har noe å tilføye i tråden kanskje, men er det mk4 dette her? På min mk3 er det i alle fall ikke slik.
  7. Jonny N

    min mondeo st220

    Gratulerer med en nydelig bil!! Baklyktene er ikke helt etter min smak, men resten er helt sjef!!
  8. Har ikke sett det til Mondeo, men til Focus skal man kunne bestille dem hos Ford.
  9. Du kan jo prøve å ringe eller sende en mail til Ford i Tyskland. Jeg vet ikke om alle Ford-forhandlere er linket opp mot et felles system, slik at de ka se hva som er gjort på andre Ford-verksted, men det skader da ikke å prøve. http://www.ford.de/Footer/Kontakt
  10. Takker for svar! Prøver fortsatt å finne noen som kan levere et slikt lagerhus. Utrolig nok kan A.T.U. (en av tysklands største reservedels-kjeder) ikke skaffe det...
  11. Hei! Noen som har peiling på om det er vanskelig å skifte hjullager/hjulnav bak på Mk3? Hos verkstedet jeg bruker, sier de at det på denne modellen er snakk om å skifte "komplett hjulnav" der hjullageret er innebygd. Men, av en eller annen merkelig grunn klarer de ikke å skaffe dette navet. Trenger jeg noen spesielle verktøy for å gjøre dette selv? Er snakk om Mk3 ST220 Takker for all hjelp!
  12. Tror desverre ikke det er så mange i Norge som har skrudd så mye på mk3 enda. Ikke interiør, i hvert fall. Jeg har funnet en tråd på ett tysk ST220 forum, men den ser ikke ut til å beskrive de problemene du har. Mer "hvordan demontere og montere"-tråd. Link om du alikevel skulle finne noe nyttig der: http://www.mondeo-st220.de/thread.php?threadid=2477
  13. Jonny N

    PDF-filer

    Det stemmer. Prøvde med forsida først, men jeg trodde ikke det funka, så jeg tok den bort. Sender du meg en mail adr. på PM så kan jeg sende deg alle sidene.
  14. Jonny N

    PDF-filer

    I see... Får bare anbefale alle å kjøpe siste nummeret av Auto Motor und Sport da. (Nr 9, tysk utgave) De har en 4 sider lang reportasje om Capri 2600 RS. Mye info om Capri generelt også. Løp og kjøp!!
×
×
  • Create New...