Jump to content

torstein

Gjest
  • Posts

    1003
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by torstein

  1. slipte den sånn at den passet akurat.. frontfangeren passer heilt elendig.. er au sprekker i den.
  2. kan også selges i deler hvis noen er intressert i noe.
  3. Kan selges som delebil. 30 000 er den vel vert? eller bud.
  4. Ønsker å selge en sierra mk1 3dørs. Bilen befinner seg i vestagder, kan nås på telefon 467 85 889. Usikker på hva prisantydning er, BUD? Bilen er en Ford Sierra mk1 3dørs (1987) med cosworth motor, Har ikke tilkoblet speedometer så veit ikke km stand.Farge utvendig er org grønn men garasjelakkert hvit. - Full cosworth styling.- pukkelrygg grønndyseoppsett- Bur- Bøttestoler- 4pungt sele.- Omp drifting ratt.- hydraulisk håndbrekk. - gas coilovers- rs500 intercooler/radiator- justerbar uniball forstilling- rød polly bak.- smidde stempler- t34 ar48 turbo(360lager)- 044 pumpe -sikkert mye jeg ikke kommer på akuratt nå. Bilen trenger noe fiks for å bli god igjen. hvis noen lurer på noe, bare spør i denne tråden, ring eller pm.
  5. sier ikke at det er noe galt med turbo. fikk den til ifjor, da var det map sensor som var gåen. men den ladet alt for tregt med ar63, nå med ar48 lader den som bare det. takk, sjekker dette.
  6. har af måler. den viser fint opp til litt høyere turtall så plutselig blir den 13 14 15 13 ustabilt. + fusking.
  7. Bygget min cosworth motor fra 2wd manifold og t43ar63 til 4x4 manifold og t34ar48 pga hadde problemer med alt for dårlig turbotrykk. Nå er problemet fikset å får fullt trykk på feks 1gir. Men har nå gjen problemer med fusking. Noen som vet hva som kan være problemet? Har prøvd å justere litt på luft/bensin men det virker som at det skjer galt etter et visst punkt. Kansje jeg må ha ny chip fra ar63 til ar48?
  8. ok. brukte 130 bolter... akuratt like lange som hylsa...
  9. hehe.... tråd kan lukkes. lagde på jobb...
  10. bilde av servopumpe... bilder av vifter og veivhjul er veldig trangt. er usikker på mål... noen som kan ta mål mellom radiator og veivhjulet sånn at jeg kan sjekke om jeg har rett avstand og at kansje bare det er noe galt med viftene mine eller servopumpa...?
  11. Hos meg er det så trangt at det ikke går... Noen som veit hva som kan ha skjedd? Er 3 dørs
  12. Prøvde nå og montere servo, problemet ble nå at servopumpe tar i radioator vifter... Ser også at det er gjenget opp for og kunne flytte ting litt lengre frem. men da er lyktene i veien.. hva gjør folk? btw, det er rs500 alu radioator og intercooler.
  13. kan han som solgte meg 4x4 manifold ta kontakt. har slettet pm.
  14. ser dette riktig ut med shims osv? Men fikk ett problem. og det er at stabstag går i bunnpanne. må jeg shimse festene ned?
  15. passer ikke bremsene over på sierra navet?
  16. Noen som har noen greie patenter på forlenging av styrestag? mine er 4cm for korte... eventuelt fra noen andre biler som kan passe over som er lengre?
  17. Har prøvd og søke litt rundt. men er det noen spesielle bolter til bakstillinga? "de store som går opp i midten på de store foringene" De som jeg har nå er det sikkert 2mm slark mellom hylsa i foringa og bolten... synest dette er litt rart.
  18. har prøvd. tar bare gjengene... foringene jeg har er hardere enn gule powerflex foringer. men nå er bakstilling i biter og presser på jobb.. ingen problem.
×
×
  • Create New...