Jump to content

Bjørnar 4x4 Cosworth

Gjest
  • Posts

    221
  • Joined

  • Last visited

About Bjørnar 4x4 Cosworth

  • Birthday 06/30/1986

Medlemsinfo

  • Bosted
    Narvik
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • MSN
    svimling@hotmail.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Narvik

Bjørnar 4x4 Cosworth's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Fins faktisk folk som ikke har avgitt en "ed" til Ford gudene, som ikke er så trangsynte at de tror det kun er Ford som kan klassifiseres som bil. Er selv like mye Audi fantast som jeg er Ford. Mener Audi og VAG ligger et lysår foran Ford på både design innvendig og utvendig, samt kjørecomfort. Og det har de gjort oppigjennom alle generasjoner. Men over til den bilen der. Er jo en 1.6 uten noe utstyr omtrent. Skulle det være noen bærebruer og foringer som må byttes, så er ikke det allverdens kostnad. Og ikke noe problem å gjøre selv om man er litt kyndig.
  2. Ønsker å kjøpe strøken Frontfanger, nye grøftelys og ei tannstang i god stand (Tett med andre ord). Ring Bjørnar 97190080
  3. Hadde disse på forrige Cosworth`en. Lages ikke lengre. Men har et sett på tur nordover i posten nå =)
  4. Hvorfor i all verden skal man betale nypris hos deg, når man kan få garanti hvis man kjøper fra forhandler?!
  5. http://bil.autodb.no/autodb/view.wa2?AdIte...fied=1267029260 Bilen står i Narvik, Nordland. Prisantydning 110 000,- Jeg heter Bjørnar Rosenmeyer 97190080 noe mer?
  6. Synes allikevell det er greit at han deler erfaringene sine her i tilfelle andre støter på problemet.
  7. Funker jo greit mesteparten av tida. Men ved enkelte, spesielt lange drag i 4. gir f.eks, kan den klikke.
  8. Har akkurat samme problemet på min. Kan klikke av og til ved fullt pådrag, for så å komme når jeg slakker av igjen. Min er nesten ikke brukt. Kjøpt på Ebay jeg også. Har prøvd å blåst rein sensoren også med lite hell.
  9. Eventuelt standard slitasje på venstresiden av førersete!?
  10. Kan være utganger på spilleren. Prøv å holde jord mot utgangene mens du spiller for å se om det blir borte. En annen tanke er jo at når signalkablene kommer ut av spilleren og går langsmed dashbordet, ligger de inærheten av strømførende kabler. Prøv å skjerme dem med sølvpapir eller no =)
  11. Jeg prøvde å klasse ned min. Ikke sjangs. Veldig varierende forbruk. Kunne bruke 1.2 på langkjøring, og 2.5 på bykjøring =)
  12. Varierer fra merke til merke. Hadde en 2004` F-250 selv som jeg ville klasse ned. Men fra August 2008 var det forbudt. Måtte dermed montere fartssperre. Om bilen er nedklasset trenger du ikke fartssperre. Men den var ikke noe hinder uansett. For det var bare noen tastetrykk etter jeg hadde montert fartssperren så var den ute igjen =) De har ikke noen annen mulighet til å kontrollere det enn å sette den på verksted å diagnosere den. Om ikke du blir tatt i laser i godt over 90 =) Du får tid til å laste den inn igjen selv før eventuell verkstedsjekk (følger med bruksanvisning). Jeg hadde Bully Dog "chip" boks. Den gjorde bilen genial. Hadde også 4" eksos hele veien med 5" stuss. Dette ga en meget grom lyd. Kombinert med chip`en skulle den yte over 500 hk og 1000nm. Noe jeg ikke tviler på for det flyttet seg. Med Bully Dog`en har du mulighet til å diagnosere feilmeldinger selv. Oversikt over det meste av temperaturer, turtall og alarmer på det du måtte ønske. Kan også velge mellom 4 steg trim. Fra standard effekt til extreme. Kan veksle mens du kjører =) Var også lettere opphoret med lykter fra statene og litt LED her og der. Veldig billig på Ebay Jeg hadde scooteren min på planet, og dro henger med 2 scootere på. Merket det nesten ikke. Ble faktisk mer stabil i svingene. Absolutt å anbefale! Edit: Så den 2003 modellen. Samme motor som min. Min var gått ca 120 000. Jeg solgte den for 220 000. Liten pekepinne. Altfor overpriset.
  13. Vet ikke hva han tenker. Men jeg hadde noen tanker som jeg gjerne ville formidle. Ikke spør om hvorfor. Hvorfor i all verden skal han bytte i en eldre, mer ukomfortabel bil i dårligere stand? UTEN 4x4!? Med så og si gåen motor!? Og den der "er bare å hekte på handbrekkwire`n" kjenner vell alle til. Den går i samme kategori som "er bare å fylle på litt bensin så starter den nok!"
×
×
  • Create New...