Jump to content

megamann89

Gjest
  • Posts

    271
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    akershus
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    skedsmokorset /kongsberg

Recent Profile Visitors

1649 profile views

megamann89's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Hei Selger et panser til Sierra Cosworth med orgiale luftriller. Panseret er påbegynt arbeid med bad look. Står i Holter Kan kontaktes på 96095231
  2. Takk for svar alle sammen . Noen som har erfaring med Bremse kittene fra http://www.caprisport.com ? Hvprdan er det med papirer, hvor mye disse er godkjent til osv ?, Annen type bremsekraftforsterker som passer inn ?, evt andre Forslag til bremser ? Da står motoralternativene mellom 2.9i og 24v, Men er det mye jobb å modifisere en 24v i capri, da med tanke på bremser osv. Hvordan er det med cossie motor i disse bilene, blir vel prob med bremser og godkjening ? ,Denne skal brukes på vei og er da greit å få godkjent dette .
  3. Ok takk for svar. Noen motor alternativer ? Tenkte på 2.8i, men hørt at insproytningen ikke er så god på disse motorene, vanskelig å justerer begge spjeldene likt ?, Eller 2.9I ,Hvordan blir det med cossie motor ? Hva med bremser: Hvordan er det med 2.8 bremsekraftforsterker kontra 2 L ? . Tenkte å kjøpe ombygnings kitt så jeg kan bruke mondeo skiver og calypere (GTR 280 Mondeo system). Eller om jeg skal bruke bremser fra 2.8 ?
  4. Hei. Åpner i gjenn. Hvordan blir det med motorfester , kasse ,mellomaksel, osv. Hvem motor er mest driftsikker ? Tenkte på 2.8I Eller 2.9i eller 2.9 24v , eller kanskje gasser, hvor mye må bygges om for å få dette til å passe ? Tenker da også på godkjenning av dette. Er 2.8 bakstilling på bilen.Hvordan er det å få tak i mellomaksel, bilmodeller som har lik ?
  5. Var ikke helt sikker hvor jeg skulle poste den
  6. Hei. Hvor kan jeg få tak i en bensintank til en 20M ?
  7. Ja.Lurer på det samme . Står på siden at det ikke er lov med pigg dekk.Da er det vell ikke is ?
  8. Ok takk for tips. Hva er forkjellen på Mk 2 og 3 ? Er det bare fronten . Runde lykter og Lenger panser ? Passe forskjermene fra mk 3 på mk 2 ?
  9. Hadde ikke gjort noe med en runde til ut på isen i år Kunne ikke alle som har bilder selengt de ut. Gøy med bilder
  10. Dette var et supert treff. Med masse rå kjøring. Må gjentas i nærmeste tid hvis det er mulig ?
  11. Hei.Tenkte på å kjøpe capri mk 2. Hva er svakheten med disse ? Og hvordan er det å få tak i deler ? 2.0 L V6 og 2.3 V6 i drift ? Bruker vel mye suppe ? Mvh alexander
  12. Hei. Bytta varemeregister på sierra doch`en min. Men husket ikke helt hvordan de to slangene satt. Lurer på hvem som satt øverst og hvem som satt nederst ? Noen som kan fortelle meg ? Den ene er vell fra vanpumpa og den andre fra termostat huset.
×
×
  • Create New...