Jump to content

Thomas.A

Gjest
  • Posts

    2539
  • Joined

  • Last visited

About Thomas.A

  • Birthday 03/15/1979

Medlemsinfo

  • Bosted
    Øvre Årdal
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • MSN
    thomas@heidra.net
  • Hjemmeside
    http://hugin.org
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Øvre Årdal

Thomas.A's Achievements

Ford RS

Ford RS (6/6)

  1. Skal se litt på dette jeg, fikk meldingen jeg også.
  2. Helt rett der bard :-) @Cossieman: Har ringt skjønner du, det er vel heller at det går -1 på dusinet av disse..
  3. Noen som har en MAP-sensor liggende og som ikke er defekt? Send pris + info på enten PM eller SMS/tlf. Tlf: 993 91 666 ------ Forklaring: Når motoren blir god og varm, så har den en tendens til å gå så veldig lavt på turtall at den kveler seg selv. Har begynt i en ende av bilen for feilsøking og har nå kommet frem til at det har noe med MAP-sensoren og temperaturmåleren på innsuget. Tempmåleren ble kjøpt ny på Ford, men med samme resultat, så det har nok noe med MAP'en å gjøre. Kobler jeg ut tempmåleren, så går bilen bedre på tomgang etter at den har blitt god og varm, men kan fortsatt falle på turtall og stoppe.
  4. Ahhh, da var det litt verre.. Hva med å pøse full telefonen av musikk du liker og koble den til anlegget? Om du ikke har jack-inngang på anlegget, så har du kankje phono?
  5. Enig med Anders her - Spotify premium + kabel :-) Spotify fungerer på Symbian, Android, iPhone og Windows Mobile (med litt triks).
  6. @cosworth82: 1: Han løste problemet - se innlegg #13 2: Du svarte på en tråd som snart er 2 år og 4 måneder gammel ;-) *lukket & stengt*
  7. Thomas.A

    årets julegave

    http://bit.ly/7Zy6of 301 med 50” DLP skjerm $24,000 USD. For that price tag it is maybe better you buy a car. :D
  8. Du har rett der, er selvfølgelig nummeret som dere har på medlemskortet - jeg skal oppdatere det første innlegget. :-)
  9. I forbindelse med overgangen til et nytt medlemssystem så trenger vi å vite ditt medlemsnummer (nummeret som står på medlemskortet). Vi kan gå gjennom gamle arkiver og filer for å lete det frem, men i og med at flere har endret nick/adresser osv, så er det veldig til hjelp om dere kan sende meg en PM med hva ditt eksisterende medlemsnummer er. Mer informasjon om det nye systemet finner dere her. Send en PM til meg her.
  10. Øverst til høyre i tråden -> klikk på 'trådalternativer' -> 'visningsmodus' = standard
  11. Syke s*tan..! Har sett eksempler hvor svinghjul har tatt turen opp i motorrommet eller gått til de evige jaktmarker, men aldri sett dette! Kommer vel noen fine kommentarer om hvor 'bra' Opel er nå snart da, hehehhe. Men jeg kan tenke meg det var en stor overraskelse for deg og ikke minst han/hun du kjørte forbi! Må være litt av et syn: Bli forbikjørt og sekunder etterpå ser du bilen havarerer med den røykskya ut bak! ^^, Godt at det gikk bra, i bunn og grunn
  12. Bah.. Hvem skylder jeg femti-lappen til..?! Er links på venstre side ja, var ute og sjekket nå. Tenkte feil jeg, tenkte aldri på trilling, men tenkte pådrag på akselen. Shit
  13. Setter en femti-lapp på høyre side Du ser jo gjengene som regel
×
×
  • Create New...