Jump to content

Øyvind.K

Gjest
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

About Øyvind.K

 • Rank
  Moped
 • Birthday 02/22/1990

Medlemsinfo

 • Bosted
  Nord-Østerdal
 • Medlemskort
  Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

 • Kjønn
  Male

Recent Profile Visitors

4762 profile views
 1. Fortsatt på utkikk etter ett greit eksemplar:) Noen som har noen forslag til svenske ford-forum? Ser på blocket innemellom, og ser at det er solgt endel 90' xr3i cab borti der, de har også den samme fangeren..
 2. Jeg som eier den ja. Ble litt skremt av standarden på bilene i hallen når jeg kom på torsdag ja.... Er alt for dårlig til å mingle, så fikk jo ikke hilst på så mange nye akkurat.. Men det får jeg eventuelt ta igjen på Våler, om jeg kommer meg dit.. Var uansett verd det, utrolig mye rått å se, og det skjedde noe hele tida.. Rakk jo ikke å ta bilder av alt jeg hadde tenkt til engang..
 3. Har 4stk mk2;) bilder skal vi fikse:)
 4. Det har jeg nok liggendes:) Men holder til på Tynset.. noen mil unna det..
 5. Har du en eller vet om en, si ifra. Er redd for att alle snart er hos huggeren...
 6. Fortsatt på utkikk:) Også ute etter RST recaro stoler, trenger ikke være strøkne.
 7. Selger nå mitt surround oppsett som jeg har brukt mange år på å skaffe, pga. overgang til stereo.. Det består av følgende: Harman Kardon AVR8500 - surroundforsterker, vil påstå det er den beste reciveren H/K noen gang har kommet med.. Harman Kardon DVD30 - dvd-spiller, igjen den beste dvd spilleren H/K har kommet med.. Harman Kardon BDP10 - BluRay spilleren til H/K.. dynaBel S23 - fronthøyttalere dynaBel C11 (3stk) - senter og bakhøyttalere.. --- dynaBel Brontes m/Hypex HS500 forsterkeren - sub, med den største forsterkeren man kunne få.. Hitachi Illumnia PJ-TX200 - forgjeng
 8. Noen som vet om en som ligger å slenger en plass?
 9. Jo takk:) Ble akkurat for sen på den som lå på finn i sommer.. Vurdere å ta inn en container med fangere fra storbritania...
 10. Ønsker å kjøpe en RST 90spec frontfanger. Skrik ut om du har en:) Er snakk om en slik en:
 11. De stolene er RS Turbo 90spec Recaro. Var vel ekstrautstyr, så kunne vel sikkert få de i cab óg. Mye skal du ha for døm?
 12. Hvis det står "selges som den står" og at bilen er prøvekjørt og besiktiget av kjøper, har du alt på din side ja.
×
×
 • Create New...