Jump to content

Øyvind.K

Gjest
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

About Øyvind.K

  • Birthday 02/22/1990

Medlemsinfo

  • Bosted
    Nord-Østerdal
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Male

Recent Profile Visitors

4968 profile views

Øyvind.K's Achievements

Moped

Moped (3/6)

  1. Fortsatt på utkikk etter ett greit eksemplar:) Noen som har noen forslag til svenske ford-forum? Ser på blocket innemellom, og ser at det er solgt endel 90' xr3i cab borti der, de har også den samme fangeren..
  2. Jeg som eier den ja. Ble litt skremt av standarden på bilene i hallen når jeg kom på torsdag ja.... Er alt for dårlig til å mingle, så fikk jo ikke hilst på så mange nye akkurat.. Men det får jeg eventuelt ta igjen på Våler, om jeg kommer meg dit.. Var uansett verd det, utrolig mye rått å se, og det skjedde noe hele tida.. Rakk jo ikke å ta bilder av alt jeg hadde tenkt til engang..
  3. Har 4stk mk2;) bilder skal vi fikse:)
  4. Det har jeg nok liggendes:) Men holder til på Tynset.. noen mil unna det..
  5. Har du en eller vet om en, si ifra. Er redd for att alle snart er hos huggeren...
  6. Fortsatt på utkikk:) Også ute etter RST recaro stoler, trenger ikke være strøkne.
  7. Selger nå mitt surround oppsett som jeg har brukt mange år på å skaffe, pga. overgang til stereo.. Det består av følgende: Harman Kardon AVR8500 - surroundforsterker, vil påstå det er den beste reciveren H/K noen gang har kommet med.. Harman Kardon DVD30 - dvd-spiller, igjen den beste dvd spilleren H/K har kommet med.. Harman Kardon BDP10 - BluRay spilleren til H/K.. dynaBel S23 - fronthøyttalere dynaBel C11 (3stk) - senter og bakhøyttalere.. --- dynaBel Brontes m/Hypex HS500 forsterkeren - sub, med den største forsterkeren man kunne få.. Hitachi Illumnia PJ-TX200 - forgjengeren til PJ-TX300 men forskjellen er vel kun egentlig utseende, har HDMI og hd-redy, super hjemmekino projektor.. DreamScreen Dynagray 92" - lerret på 92", gråtonet for bedre svartinnhold.. --- Projektor og sub kan selges med, dette om kjøper skal ha alt nevnt ovenfor:) Forsterker, dvd, bluray, er 100% strøkne har alt av dokumentasjon, emballasje og div kvitteringer (både fra butikker og privatpersoner). Begge kontrollene til AVR-8500 fungerer perfekt, samme med dvd, bluray og projektor. Høyttalerene er kit/m kab, og satt sammen av en service elektroniker. Sub er bygget av en møbelsnekker. dynaBel høyttalerene er ikke 100% strøkne, noen merker men langt ifra rassert, ser meget pene ut. Suben er tilnærmet strøken, bygget uten glassplate og malt silkematt for å matche høyttalerene. Priser er som følger: AVR8500 - 5000,- DVD30 - følger med med kjøp av AVR8500, eventuelt 800,- BDP10 - 1500,- dynaBel høyttalere samlet - 6000,- Brontes - 5000,- PJ-TX200 - 3500,- (5000,- med lerret) Div kabler kan vi bli enige om noen har lyst på alt samlet.. Har også en liten nostalgi samling jeg kan kvitte meg med, relativt billig: Harman/Kardon: HK3470 - stereoforsterker HD750 - cd-spiller DVD1 - dvd-spiller DVD10 - dvd-spiller DVD25 - dvd-spiller Kan nåes på 41083770 eller kalken_k (a) hotmail dot com Bilder:
  8. Noen som vet om en som ligger å slenger en plass?
  9. Jo takk:) Ble akkurat for sen på den som lå på finn i sommer.. Vurdere å ta inn en container med fangere fra storbritania...
  10. Ønsker å kjøpe en RST 90spec frontfanger. Skrik ut om du har en:) Er snakk om en slik en:
  11. hei, har du de rst recaro stolene fortsatt til salgs? :)

    får ikke sendt pm til deg, ei heller mail..

    du kan jo sende en mail til kalken_k(a)hotmail.com..

×
×
  • Create New...