Jump to content

stavset

Gjest
  • Posts

    80
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    trondheim
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

stavset's Achievements

Bil

Bil (4/6)

  1. Jeg har en ide om hvordan den kan repareres. Tenker å lage en 1mm Alu shim som jeg borer et 2mm hull som forsenkes. Deretter borer og gjenger jeg i brytern. tenker å bruke en M2 skrue med senkehode så får vi se hvordan det går.
  2. Takk for tilbudet, ringer hvis det blir aktuelt. Skal prøve å modde en av bryterne først
  3. Noen som har forslag til hvordan man kan forbedre ryggelysbrytern. Det er en mikroskopisk grop etter pinnen som står på skiftegaffelen inni kassen, og dermed virker ikke ryggelysene. Trykker man brytern bare litt lengre inn med fingern er alt i orden. Har 2 girkasser og det er samme feil på begge.
  4. Da var feilen funnet. Dårlig lodding i strømskinna fra kontakten til printplata i blinklysbrytern
  5. Hei. Har bygd om 24v 93 mod min fra automat til manuell. I den forbindelse forsvant blinklysene. Nødblinken virker normalt og det er spenning fra tenninga til brytern når denne bli slått på. Ser på koblingskjemaet at det er en forbindlse fra blinkelysbrytern til hornet som bygynte å hyle når man åpna førerdøra uten at girvelgeren var i Park. Kan det være noe her eller er det en tilfeldighet som gjør at blinkelysbrytern tok kveld akkurat samtidig.
  6. Hei. det er ikke mulig å montere bakfjærende foran og omvendt. Ulik lengde diameter på de. Jeg har også montert gule koni og senkefjærer, men har ikke opplevd de erfaringene du har. Sporer selvfølgelig litt ved ujevn vei,men det er fo ikke den mest avanserte hjulopphenget heller. Min er like stiv bak som foran,men da har jeg bakdemperne på det stiveste og framdemperne på middels.
  7. Hei. Har sett på noen utrolig fete felger som som jeg skal bestille når de kommer ut på markedet. De kommer ikke før i begynnelsen av august. Sjappa hadde fått en felg for visning. Skal legge ut bilde når jeg har montert på. Har de orginale cosworth 16" på min nå. Har tenkt å sette på 225/40 18. Noen som vet om jeg trenger å forandre innpresset . Er vel 38 på Scorpen
  8. Hei. Kjører rundt med det orginale luftfilteret på min 24v. Er det noe å hente på å skifte til sportsluftfilter, og er det lurt å beholde resonansboksen i luftstrømmen?
  9. stavset

    EU godkjenning :(

    Jeg ville bare levert inn bilen, så får de finne ut hva som er gærnt. Er det bare en bruksbil som du bare skal bruke så lenge det går er det ingen vits i å sjekke over hele bilen selv. det som er viktig er lys,bremser og forstilling/bakstilling. Bruk gjerne et bakgårsverksted som nevnt tidligere. Har også hatt god erfaring med biltilsynet, da de er en nøytral instans som ikke satser på at du lar dem reparere "feilene" de finner.
  10. stavset

    Starter ikke

    Hei. Har en kompis med mondeo mk1 2,0 automat. Bilen er merkelig. Når man slår av lysene stopper bilen!!!. Starteren vil ikke slå inn i det hele tatt, men når man kortslutter starteren virker den fint. Det er ikke signal fra tenningslåsen og til startern. Han har byttet kontakten på tenningslåsen Han har bytta bryteren på girkassen som skal gjøre at man bare får start park og nøytral Han har byttet lysbryter det har vært mange forståsegpåere og sett på bilen, men ingen finner ut hva som er gærnt. Jeg har en ide om at det er sikringsboksen som jukser siden det er et kjent problem på mange andre modeller. Det har vært varmgang i lysbryteren var og viftebryteren, men ingen tegn til skade på ledningsnettet. Ingen hjelp i å bytte disse komponentene. Har noen andre noen bedre forslag???.
  11. Hei. Jeg har speilhus til begge sider liggende i garasjen. Er litt usikker på om om selve speilet er der.
  12. Jeg har en ekstra MT75 kasse liggende til 2,9 motor. Manglet utløserarm,og fikk aldri tak i en så jeg kjøpte like godt ei "ny" komplett girkasse. Er jo ett stykke til trondheim, men er du i beita så kan jeg i hvert fall hjelpe deg.
  13. Har noen liggende en mellomaksel til Scorpio med MT75 kasse eller vet om noen som kan skaffe. Helst fra en 2.9 så kjøper jeg den gjerne .
  14. Jeg har fjærna de to bakerste katalysatorene, og en kompis i england sa at de framste "pottene" var gnistfangere og ikke katalysatorer. Han anbefalte meg å la de stå fordi 24v trenger litt motstand. Det er det tydeligvis andre på forumet her som også hevder, så det er vel ikke bra med for fri eksosavgang. Jeg har bestemt meg for å gå for 2" dobbel hele veien bak.
  15. Får du ikke forstyrrelser i luftstrømmen inn manifolden når du freser bort delingen innvendig? trodde denne veggen var der for å unngå turbulens på sugemotorene og dermed senking av ytelsen og ikke økning. Da kunne du jo like greit kappet av hele toppen av manifolden og laget et mye større hus. Bare en tanke
×
×
  • Create New...