Jump to content

etakle

Gjest
  • Posts

    1657
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by etakle

  1. etakle

    "solgt"

    Motor fungerer? Mulig interessert. Alvorlig rust eller småtteri? Har du noen oppdaterte bilder og sende meg? endre_takle@hotmail.com
  2. En kombinasjon av litt dysleksi og ord fra leveren er alltid en sikker vinner. Hahaha ****** bra comment. Holder øynene åpne her..
  3. Smart å ikke smøre viktige komponenter som dette
  4. Jaja kanskje mange har noe lunde bra bakseter, men med den forventede sluttfinishen som er lagt ut bilde av over her med fremstolene, så blir det tåpelig og bare ta litt av interiøret. Her bør alt gjøres skikkelig med en gang, så har man også igjen for det senere!
  5. Det som kommer til og stoppe mange er styret med å få sendt interiøret til deg, men ellers bra initiativ og lykke til
  6. Tenkte bare på en god polering egentlig. Swisswax --> scandicshine.no
  7. Ser ut som den trenger litt bilpleie Sierra_2.9
  8. Visst du leser så er ikke dette delesalg.
  9. Må vel opp i 130 000 for å få noe som duger. Har sett litt på gamle til Christer2wd, men må nok ha litt mer penger. Siden jeg har en bil fra før tenkte jeg jo selvfølgelig best mulig til billigst mulig.
  10. Ja det blir nok ikke kjøpt noe med det første. Må jo skrape opp litt til cash også
  11. Hei. Noen som har noen fornuftige forslag til sedan Cosworth til salgs eller folk her som kanskje selger? Og den som linker inn den rammenr bilen kan henge seg:) hehe.
  12. etakle

    RS Felger

    Synd du ikke kjøpte mine da, de forsvant nettopp for 4000 + frakt og de var MEGET bra
  13. etakle

    RS Felger

    RS Diamond Cut felger Mange som er int. i denne type felger
  14. Har mapsensor om du ikke har fått tak i, send pm.
  15. Panser BH er vag style det, såg heilt lættis ut på Sierra hehe
  16. Var oppe og såg på denne i fjor høst, bilen ser absolutt kjempebra ut bortsett fra rust i buene bak og frontfangeren var shabby. Men den er jo rundt 20 år gammel så må man nesten forvente litt rust. Interiørmessig er den heilt topp! Håper noen kjøper denne, ellers så må kanskje eg gjøre det
  17. Nei sorry, bilen er solgt til onkelen min, men kan alltids få den igjen da det var avtalen, men det er noen timer unna så skjer nok ikke med det første. Men har noen pene 17x7 RS Softspoke til salgs, men får ikke lagt de ut for salg siden jeg ikke er medlem så om noen skal ha felger så har jeg noen penge!

    Mvh

  18. Nei sorry, bilen er solgt til onkelen min, men kan alltids få den igjen da det var avtalen, men det er noen timer unna så skjer nok ikke med det første. Men har noen pene 17x7 RS Softspoke til salgs, men får ikke lagt de ut for salg siden jeg ikke er medlem så om noen skal ha felger så har jeg noen penge!

    Mvh

  19. etakle

    Scorpio bilder

    Dufman, ser mye bedre ut i vintermodus, men den fronten i første posten din, herregud, den er bare og brenne opp :-)
  20. Hey. Her er bilde, verken heng eller mangler bortsett fra ene festet som er knekt.
×
×
  • Create New...