Jump to content

75mk2

Gjest
  • Posts

    471
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 75mk2

  1. Døra gies nå bort ved henting i Sandefjord. Intercooler er fortsatt til salgs.
  2. Drar opp denne igjen. Delene er fortsatt til salgs. Gi bud.
  3. Oppdatert. 17" skal bort. Gi bud.
  4. Felgene ligger nå i Sandefjord. Gi bud hvis det er for dyrt.
  5. Første post er oppdatert. De fleste delene ligger nå i Sandefjord, Vestfold.
  6. Jeg har samme elektriske vannpumpe med kontroller som jeg skal bruke på Duratec. I følge SBD, som driver mye med Duratec, skal man fjerne termostaten og impelleren på den orginale vannpumpen. Da skal den elektriske pumpa ta seg av sirkulasjonen og kontrolleren regulere hastigheten på pumpa for å holde en innstilt temperatur. Burde det ikke funke på samme måte på Cosworth ved at du fjerner termostaten og lar kontrolleren regulere temperaturen? Eller kjører dere uten kontroller?
  7. Har fortsatt ikke funnet noe som egner seg. Er det noen som vet om noe?
  8. Da har jeg funnet nettsida til utleier. Takk for tips.
  9. Larvik burde gå fint. Har du noe kontaktinfo til utleier av disse?
  10. Er det noen som har/vet om et verksted til leie i nærheten av Sandefjord? Nå leier jeg et verksted i Revetal, men etter at jeg flytta blir det litt for langt unna. Prosjektet mitt er en Escort mk2 med Zakspeedbreddere som skal brukes i GT-racing. Jeg har ingen spesielle krav, bortsett det bør være god plass til en bil og litt utstyr. Kan også godt tenke meg å dele verksted med noen pga det sosiale. Så hvis noen er interessert i det, så si fra. Ring meg på: 97043023 eller send meg en PM.
  11. Har bare høyre. Jeg skal hjem om ca 1,5 uke. Passer det å hente den da? Nei, de passer ikke der.
  12. 75mk2

    Gitt bort

    Følgende felger/dekk gis bort: 2 stk Cosworth 2wd felger med greie 185/65-15 piggfrie vinterdekk 2 stk 15" felger med sprukne/slitte dekk 2 stk 15" felger med greie 195/55-15 dekk 1 stk Cosworth vingebil stålfelg 5,5x15" med dekk. Fin til ishjul 5 stk Cosworth 2wd 15" felg, 2 med ymse dekk, grei stand Gitt bort.
  13. 75mk2

    SOLGT

    2 stk Omp Evoluzione selges. Utgått Fia-godkjenning. Noen små hull i stoffet. Nr 1. Nr 2. Fia-dato: Pris: 2500,- for begge Stolene befinner seg i Tønsberg og må hentes der. Tlf: 97043023
  14. Her er stålplate og utløserlager. Mener jeg har en utløserarm liggende. Jeg skal sjekke.
  15. Oppdatert. Gi bud hvis det er for dyrt.
×
×
  • Create New...