Jump to content

RSwadel

Gjest
  • Posts

    247
  • Joined

  • Last visited

About RSwadel

  • Birthday 07/16/1992

Medlemsinfo

  • Bosted
    Sogn og fjordane
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • MSN
    eivind-johan@hotmail.com
  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Kjønn
    Male
  • Bosted
    Sogn og fjordane

RSwadel's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Bump! Bilen er nå eu-godkjent og turbo er skiftet. Åpen for bud
  2. Da prøver jeg meg på nytt. Nå er bilen godkjent (til 02/2016) og turbo er skifta. Km-stand er per idag 81233(instrument). Legger ved noen nye bilder, disse er tatt 09/08/14, har mange flere ved behov. Prøver litt på forumet her før jeg legger ut annonse på Finn. Godkjent senka og med 18x8 oppført i vognkort. Etter mye fram og tilbake vurderer jeg nå salg av min 88 mod Sierra Cosworth (Orginalbil). Importert på tidlig 2000 tall. Skilt står på men eu-kontroll innen februar(+2måndter) Denne bilen er orginalt blå, men er omlakkert i en Ferrari Rødfarge, lakkjobben er ikke pent utført! Spesielt frontfanger er stygg, flasset litt lakk. Begynner med det negative. Bulk på venstre bakside. Noe rust har begynt å jobbe litt under lakk i hjulbuer bak. Ellers er den grei med tanke på rust, litt er det, men tross alt en gammel bil. Slitent lager i turbo, lagt opp en ny midlertidig rørgate fra turbo til intercooler siden slange revna. Derav er registerdeksel demontert for å få på luftfilter. Litt banking ved kald motor. Et litt slitent motorfeste. Mangler innredning i bagasjerom. Slakk i indre endeledd, høyre side. Slakk i noen foringer i bakstilling. Abs-bremser ute av funksjon, mangler hastighetsfølere foran. Hjemmelaget eksosanlegg, 2,5" fra turbo og 3" fra downpipe. "Rs500" kopi intercooler og radiator. Quaife innmat i differensial. Mt75 girkasse med 4x4 cosworth mellomaksel. Ny olje på kassa. 330oppsett, bayjoo chip, grønndyser og 3bars mapsensor. Gaz coilovers. Omp tårnstag foran og bak. Skinninteriør fra nyere 4x4 cosworth. AEM bredbåndslambdamåler. Stack turbo- og oljetrykksmåler. 044 bosch bensinpumpe. Nylig skifta bremseskiver og klosser foran og klosser bak. Nytt sønnak batteri Ny bosch dynamo Ny vannpumpe Olje og filter skifta for ca.2000km siden. Valvoline vr-1 RACING 20w-50 Følger med litt diverse: lister på sida, list til frontfanger, jekkelokk, deksel rundt rattstamme, 2wd eksosmanifold, en sliten 4wd garrett turbo med manifold mm. 16" OZ montecarlo felger fra Escort Cosworth sommer, Sailun 205/45, 2 gode og 2 slitene. 15" Originale "vaffeljern" felger på vinter, nokian hakkapelitta 5 185/60. Gamle og utkjørte, så bør ha nye dekk. Eivind Johan Wadel Vik, Sogn og fjordane 91819760 Eivind-johan@hotmail.com Pris 85.000
  3. Traff på en grå sedan Cosworth med gullfarga felger på vei over vikafjellet i retning Vik, lørdags morgen (21.09) Noen her?
  4. Har du bilde av rattstammen?
  5. Takk for opplysningen. Er til et 4wd deksel. Eventuelt mål på de er også av interesse.
  6. Er faktisk ****** morsomt uttafor veien av og til ja. Her er min.
  7. Ingen tegn til det her, så er nok en form for virus som hjemsøker deg.
  8. Flotte bilder og biler. Skal du på e30meet å knipse noen bilder i år? Vi reiser iallefall en gjeng herifra. Blir nok mye gromt å se på der. Er enig i det du nevner med oppmøte, selv på en så liten plass som det her møter det opp greit med bmw'er når det er samling. Og samlinger er det ganske ofte i løpet av året.
  9. Noen som kan måle opp lengdene på de 3 avstandsstykkene til registerdekselet på Cosworth? Disse man skrur fast dekselet i. Om noen evnt. har liggende til overs for en ok pris er dette også av interesse. Edit. Lurer også på om det er mulighet å få tak i ny trykkbryter til abs-enheten?
  10. Er å få tak i korte med 3,3td, men disse er ombygde. 3,3td'en kom vell kun som lang type med høyt tak "super roof", om jeg ikke tar helt feil? Denne skulle jeg hatt om jeg ikke nettopp hadde handla meg russisk offroader. Disse med såpass lav km og lite rust er sjeldent! Lykke til med salget!
  11. Det her var god underholdning en torsdagskveld! :-)
  12. Fått tak i abs-sensorer. :-) Åja, nei har deksler, så da må prøve det. Takker for tipset. :-)
×
×
  • Create New...