Jump to content

rakjen

Gjest
  • Posts

    136
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rakjen

  1. Armani er eg godt fornøgd med
  2. Ser det at eg må følge med oftare på kjøp og salg sidene på forumet, var på utkikk etter slike felger :-/
  3. Anbefaler alle som har tid til å legge turen innom motorfestival i Stryn 5-7.juni! Lastebilutstilling, lastebilparade, amcar parade, drag race, poker run og utedans m.m. Kjempe kjekt med masse motorintresserte! Gå inn på facebook og sjå på bilde: https://www.facebook...rfestival.stryn Vell møtt
  4. Som trådtittel seie så ønsker eg å kjøpe en oppgradert 7,5'' cosworth diff, eaton/gripper/quaife. PM eller SMS på 91327061 Kan og nåes på e-post: Stian70@hotmail.com
  5. rakjen

    magnacore

    Hva er budet på no då`?
  6. har sletta alle i innboks...prøv å send på nytt no du Vist det ikkje funka kan du nå meg på 91327061 !
  7. Oki det er bra Bråker quaife diffen nåke meir enn orginale differ? Kan e den minst tenkelige prisen du e villig å selge diffen for?
  8. Veit d e mange som sliter med at diffen ryker når dei bytta den, at den ikkje e justert ordentli...E det det som er blitt justert her når du skrive at backslash er blitt justert? E det du som har montert diffen?
  9. Er RWD toppen ferdig ihop skrudd? Ken som har utført arbeidet med overhaling og porting?
  10. Har du bilde av motor? Har motor orginal effekt, ikkje trimmet? Har du papiren for utført arbeid av EBB? Kor mykje du ska ha for den overhalte girkassa?
  11. Selger du motor for seg? Pris på den?
  12. Skulle no fått te en stand til Ford bilane i år glosviken, eller gatebil stand hvertfall?
  13. Kor mykje for diffen? send melding på sms, 91327061 Mvh Stian
  14. Lure på om nåken kan hjelpe meg litt ved valg av felg dimensjon til min vingebil! Har bestemt meg for å gå for bbs replica og 16", men kor breide og ka slags innpress bør eg gå for? Vil helst ikkkje skjære i skjermbredderane! Takk for svar!
  15. Felgene fortsatt til salgs?
  16. Nei, dør ikkje heilt ut når eg går av gassen men ska sjekke bensin tilførsel og vacum slanger imåra Mulig at det kan vere nåke anna?
  17. Hei, nylig kjøpt meg cosworth og har eit problem! Under pådrag så kutter bilen ved 3000rpm? Nåken som veit ka som kan vere gale? Har skiftet tennplugger men det hjalp ikkje... Vist eg har halv gass så går den over 3000 men kan ikkje ha full gass! På førehand takk for svar og løysingar
  18. rakjen

    BBS RS

    Litt OT men må berre spør, kor mykje er bilen senka?
×
×
  • Create New...