Jump to content

aarnes

Gjest
  • Posts

    219
  • Joined

  • Last visited

Medlemsinfo

  • Bosted
    Tåsen
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Contact Methods

  • MSN
    sofapute@sofapute.net
  • Hjemmeside
    http://
  • ICQ
    0

aarnes's Achievements

Ford

Ford (5/6)

  1. Sist jeg sjekket er det to forskjellige kontakter. og jeg har ikke lykkes med å få tak i overganger. MEN: Focusst her på forumet har konvertert lamper tidligere - trenger to xenonlamper og to halogen. Send han en pm, tror han fikser jobben for deg for en kasse pils eller no
  2. aarnes

    Gps feste

    Laber forklaring i den pdf'en . men dersom du skal ha ut innholdet i luftekanalen, dytt den rundt, altså som du skulle justert den så det blåser opp, bare fortsett, så løsner den. er bare klipsa.
  3. Hvordan kan jeg sjekke om disse er slitt? Snakker vi om stabstagforinger bak nå?
  4. Lager de ekstrem klunking? Foran eller bak?
  5. Folkens, en kompis har en mondeo mk3 stv 2001 modell. Det har klunket i en god stund og jeg har nå gått inn for å utbedre denne klunkinga. Jeg er nå på nippet til psykisk sammenbrudd, dersom jeg ikke finner ut hva som lager lyden. Følgende kan nevnes at er byttet: (Alt er byttet på begge sider samtidig) -Fjærer foran -Fjærbeinslager foran -Stabstag foran -Endeledd foran -Stabstagledd bak Det høres ut som klunkinga kommer fra høyre side foran, og minner litt om når feks en demper er løs i toppen , og slår mot karroseriet. Noen som har gode forslag her?
  6. Har et ekstra sett med 16" orginale liggende. (sommerdekk) Ikke veldig stygge, har ikke vasket de eller sett så nøye på de. Fikk de i innbytte mot noen felger jeg solgte, så jeg har ikke bruk for disse. Bildet er lånt fra finn.no Dekkene er noen år gamle, ikke veldig mye mønster, men jeg TROR de kan brukes ut sesongen. Pris: 1000kr Følger med en haug av hjulmuttere også. (40 eller 60stk, har igjen fra jeg kjørte Ford) Hentes i Oslo Ring/SMS: 938 666 08 Edit: Det er til Ford Mondeo 01-07 /Joachim SOLGT
  7. Proclip + iPhoneholder til Mondeo 2002 selges kr 400. Holderen er justerbar , slik at den passer iPhone med og uten "skinn". Passer modell 01-07 Ring/SMS: 938 666 08 Bilder:
  8. Nei desverre. ny bil har det blitt allerede, og det ble en av tidligere favoritter: Volvo S60
  9. Update: bilen er solgt 0_o La den ut på finn.no igår formiddag, bare for å se om det var noe respons og jaggu tok det ikke mer enn 5 timer så var den solgt .
  10. Trekantstamme Ta av nedre deksel/panel under rattet, da ser du den. det er selve rammstammen , ser ut som et slags stempel/glider som har tre kanter og er lang (går ned til torpedoveggen)
  11. Kjøp på Ebay. Koster 35kr. Ford tar 300kr for å programmere opp på nytt.
  12. Noen av dere som har 01-04 modell , 2.0 tddi som kan fortelle erfaringer med kjølevifta når den begynner å gå? Min bråker av såpass karakter at jeg irriterer meg over det når jeg kjører på motorveien. Skikkelig støy.
  13. Da er denne løst også. Var denne skyve/stempelsaken på rammstammen. En lang sak som er trekantet, som beveger seg. Spraya med kobberspray og da ble lyden borte. igjen, takk til focusst
×
×
  • Create New...