Jump to content

Trolli

Gjest
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Trolli

  1. Har en Mondeo 06 TDCI mk3 hvor sikring F23 Hadde gått. Denne skal være til "booster heater". Etter å ha lest litt rundt så forstår jeg at booster heater er et varmeelement på 3*250 watt, altså totalt 750 watt. Da skjønner jeg ikke helt hva denne sikringen på 20 amp har med saken å gjøre...
  2. Trolli

    Senke ramme

    Den er ikke med på å rotere, men den virker løs Da må den ha vært løs hele tiden???
  3. Trolli

    Senke ramme

    Greit å bruke vold altså Er jo ikke særlig snilt mot den bakre foringen i bærebrua iallefall
  4. Trolli

    Senke ramme

    Ja... men så er det å få av den jæ...la bærekula...
  5. Trolli

    Senke ramme

    Jeg fikk det ikke til. Får ikke fjærbenet til å slippe fra navet. Benner og drar, bruker spett og slegge. Vil ikke slippe... Satte på fjærklemmer, ingen suksess
  6. Trolli

    Senke ramme

    Da kan et verksted bryne seg på det. Men om dette er normalt så er det ikke noe problem. Kan jo hende at feste ikke er sveiset, men bare ligger i en ramme.
  7. Trolli

    Senke ramme

    Skal senke underrammen på min mondeo mk3 for å bytte dempere. Den bakre skruen gikk greit. Men den fremre, når jeg løsnet den, virket som satt i et firkantfeste som var helt løst. Fikk festet skruen igjen, men er redd for å ta den ut i tilfelle jeg ikke får entret den igjen. Føles ut som det er et løst firkantfeste, er dette normalt?
  8. Jeg har også en TDCI som sotet mye ved pådrag. Blokerte EGR-ventilen, og sotingen ble helt borte... Litt off topic, men.....
  9. Det høres riktig ut. Men starteren vil heller ikke gå rundt... kan det ha en sammenheng også?
  10. Oh jess!! Det er en 2001 mondeo 2 liter bensin 147 HK. Hadde vært greit om det bare hadde vært å skjøte den, men det ser ikke ut til å være en hvilken som helst ledning, ser ut til å være en slags coax ledning. Den er iallefall skjermet. Dette er motoren
  11. Vet jeg må få det fikset. Men det er ikke sikkert at det er dette som gir meg problemer. Jeg vil gjerne vite hva denne ledningen er til.
  12. Bilden stanset plutselig. Nå vil den ikke starte, starteren bare hakker, akkurat som det er lite strøm på batteriet. Men batteriet er nytt og full-ladet. Tok av motordekselet og så at det hadde gnaget en ledning i filler. Noen som kan fortelle meg hvilken ledning dette er? [/img]
  13. Kjøpte dekk på dekkonline, fikk de montert og balansert av en av våre nye landsmenn som har åpnet kombinert kebab-, verksted-, og dekksjappe. Ser at han har lessa på godt med bly i tre av felgene, men ingenting i ett. Merker at det "småvibrerer" litt rundt 80-99 km/t. Lurer på om de rett og slett ikke har balansert ett dekk, eller er det mulig at det ene hjulet var helt i "0" og de andre var helt i ubalanse. takker for svar.
  14. Noen som har peiling på hva som er galt med temperaturmåleren min? Den viser for høy temperatur i forhold til hva som er riktig. Når bilen blir parkert en periode, så stiger temperaturen til ca 24 grader, men så fort motoren starter så begynner den å synke. Er utetemperaturen rundt 4 grader, så synker temperaturen til ca 10 grader etter en periode med kjøring. Hvor sitter måleren? Kan det skje at det blir en feil på denne, slik at jeg kan få disse utslagene? Bilen er en 2006 mondeo. Ikke ST.
  15. Trolli

    Drivstoffmåler

    Jeg fylte diesel på bilen min i går. Når jeg skulle starte bilen i dag, viste nåla på drivstoffmåleren full tank, mens lampa for tom tank lyste. Any idea?
  16. Trolli

    06 TDCI som soter

    De sa at det skulle rengjøre seg selv, når egr var blokkert. Så hadde de på en flaske med dyserens. Gir snart opp hele RS. Tenkte jeg skulle ta av insuget i dag og rengjøre det. Så fjerne blokkeringa av EGR. Røhne Selmer hadde ikke klart å skru til oljepåfyllingslokket engang når jeg fikk tilbake bilen.
  17. Trolli

    06 TDCI som soter

    Nå har røhne selmer hatt bilen inne. De har blokkert EGR-ventilen, og da sluttet bilen å sote. Men de klarer ikke å få den til å slutte når egr ikke er blokkert. Noen som har tips?
  18. Da er dieselvarmer overhalt og bryter er montert Takker for svar alle sammen!
  19. Trolli

    06 TDCI som soter

    Bilen går ikke dårlig. Det er bare det med sotingen som er problemet. Under normal kjøring ser jeg ikke noe sot, men under akselerasjon soter den. Mistenker at den er trimmet. Noen som vet hvordan man sjekker dette? Noen som sitter på orginal map til denne bilen?
  20. Trolli

    06 TDCI som soter

    Ny EGR er montert. Bilen soter like ******. De mente jeg måtte kjøre en stund før soten er blåst ut... Bullshit?
  21. Trolli

    06 TDCI som soter

    Aight! 2006 mod connecten jeg kjører lyser ikke når det er varmt. RøhneSelmer skulle bytte egr ventilen på bilen i dag. Jeg tror ikke det er der feilen ligger, men det blir spennende å se. Defekte dyser kan vel også skape dette problemet, men det kanskje ikke vanlig på en bil som bare har gått 90000km?
  22. Trolli

    06 TDCI som soter

    En annen ting jeg stusser på er at lampa for gløding lyser alltid når jeg vrir om tenningen, uansett hvor varm motoren er. Denne skal vel ikke lyse når motoren er varm? Motoren er en 2.0 TDCI 115 HK
  23. Snakket med Røhne Selmer nå. De sa at de ikke bytter brennkammeret, men kun tenneren og sila. Er dette en god løsning da?
×
×
  • Create New...