Jump to content

Ghia_one

Gjest
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About Ghia_one

  • Birthday March 8

Medlemsinfo

  • Bosted
    Sarpsborg
  • Medlemskort
    Tilsendt i posten og digitalt

Profile Information

  • Kjønn
    Female

Ghia_one's Achievements

Sykkel

Sykkel (2/6)

  1. Jeg ventet på dagen 4 måneder på min..
  2. Det er det vel...syns bare det blir feil at et seriøst forum skal glorifisere mods som er ulovlige uten at det blir nevnt.
  3. Men rutene foran B-stolpen er vel blå ?? Da er de nok tintet så mye som ASA-standarden tillater (så lenge det bilen er levert med det). Sot-film er forbudt foran B-stolpen i alle fulla fall.
  4. De var fine, og det stemmer vel at du har 4x108 felger med innpress 47. Så de skulle passe utmerket !
  5. Riktig pen bil, men er enig i at den trenger noen sprekere felger.. ;-) Den ene felgen du linket til som det står data på, er feil boltsirkel...bare nevner det så du ikke ender opp med felger du ikke kan bruke. Sjekk i vognkortet, der står også minimum innpress du skal ha på felgene. Hvis du endrer innpress med mer enn 7.5mm per felg blir ikke Biltilsynet fornøyd, for du kan max endre sporvidde med 15mm uten at du må vise bilen og legge frem TUV-papirer på at dette er godkjent på bilen. Ellers, 17" felg skal ikke være noe problem i det hele tatt (så lenge rulleomkretsen på hjulet er innenfor grensen), Ford sjøl leverer jo det på Focus.
  6. Ja, navet er nok ikke noe problem...tenkte mer på at understellet kanskje er ulikt dimensjonert. Og syns 35-profil blir i minste laget på en "bruksbil". Men med litt senk hadde det garantert vært flott å se på, ja ! Vil jo ikke ha trådsneller, heller..
  7. Tnx, JonV...det var det jeg trodde ! Hvordan er det med innpress når man går opp i felgbredde, må den være ihht. spec...bredere felger har som regel mindre innpress ?
  8. Takk for tipset ! Men RS-felgene er 19x8.5, og det vil neppe gå rett på en 'vanlig' Focus. Den er vel ikke bygget likt som RS'n. Nye dekk måtte også til, opp på bredde og ned på profil. Vet ikke hvor bra det ville bli.. Jo, kan alltids gå ned 7.5mm på innpress. Det vil si minimum innpress på 45mm, hvis det er som jeg tror (original-innpess på 52.5). Derfor hadde det vært greit å vite eksakt hva det er originalt, og om det står minimum innpress i vognkortet.
  9. Ja, felger er det nok av...men uten specs på de originale er det umulig å handle. Med høy innpress originalt kan man jo ikke løse problemer vha. spacers..
  10. Hei folkens, Har en ny bil i bestilling, med fabrikkstyling og 15-eikers 17" alufelger. Noen andre nybil-eiere her som har nøyaktig specs (bredde,innpress)info på disse felgene ? Spec på dekkene, og hva står det i vognkortet ? Jeg studerer litt på ettermarkedsfelger, og det er ikke så lett å finne snasne felger med 5x108 boltsirkel og høy innpress... *sukk* Info mottas med takk !
×
×
  • Create New...